pelinden haber yok galiba merak ettim onuda inşallah hayırlı haberler alır
sevtun evi tadilata sokmuşsunuz kolay gelsin merak etme sen yine fırsat bulursun kız bizsiz duramazsın sen gelirsin sık sık
selam canım annemlerdeyim anca gece gelirim burda ol tamammı
sanada kolay gelsin çok öptüm canoo
hadi ben kaçtım iyi akşamlar size görüşmek üzere
garipcim buarada doktor konusunu naaptın?başka doktor bulabildinmi canım
hoş geldin bebem kız hiç girmiyosun üzülüyorum haberin olsun bu topige ne oldu artık kimseler ugramıyocanım okudum ama artık dua işini bitirmeyi düşünüyorum şimdilik listede kim varsa onlara okuncak canım
buarada hoşbuldum
113 muuu922 miii sevtuncum seni tebrik ederim canim yaaa,masallah ne guzel kilo vermissin benim de 95 5,6 kilo vermis halim heeee
iki haftadir saldim yine diyeti umarim kilo almamisimdir:18::18::18::18:yoksa ipin ucu bir kactimi toplamak zor oluyor
hoş geldin bebem kız hiç girmiyosun üzülüyorum haberin olsun bu topige ne oldu artık kimseler ugramıyo
azmin zaferi canım benim buzdolabının üstüne kendi resmini koy ama büyütülmüş olsun ben öle yaptım canım bişey istese diyorumki sen bukadarsın de get mutfaktan diyorum
yiyosa bir daha mutfaga gir meyva alıyo sag olsun sponsorumyat kalk meyve yiyorum manav dükkanına döndü ev ne istersen var yane muz hariç tabi
pelinden haber yok galiba merak ettim onuda inşallah hayırlı haberler alır
sevtun evi tadilata sokmuşsunuz kolay gelsin merak etme sen yine fırsat bulursun kız bizsiz duramazsın sen gelirsin sık sık
ben daha yeni basladim sayilir diyete ayy cok özendim sevtunum sana insaallah bende basarili olabilirim sen gibiii kurtulabilirim su yaglardan
Hmm bayilrim meyvayaaa
Fotograf cok mantikli bir dusunceee cok beynedimmm..hemen bende yapacagim
slm kızlar nasılsınız
pelincim allahtan hayırlısı olsun senin için cok şükür sen iyisin canım saglıklsın bebişin yine gelecek bir bebişinde seni öbür dünyada bekliyor olacak bu sekilde düşünmeye calış üzme kendini daha fazla
kızlar ben ayetel kürsileri okudum allah kabul etsin
merhaba kızlar nasılsınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?