Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben de bişey sorayım benim son üç aydır adet olmadan önce üç gün boyunca kahverengi lekelenme oluyor sonra adet oluyorum bu ay yine aynı şey olmaya başladı bunun nedeni ne olabilir böle birşey yaşayan oldu mu daha önce ben son üç aydır yaşıyorum acaba enfeksiyon falan mı diye korkuyorum. Herhangi br ilaç kullanmıyorum...

tuğçemavi canım ben yaklaşık 6 sene kullandım o haplardan sonuucunda 2,5 yılım tedavi ile geçti yumurta tembelliği ve kan pıhtılaşması yaşıyorum eper korunmak istiyorsan başka bişey mesela alet (ria )ile korun sonra pişman olma

canım doğumkontrol hapları kulnırken gebe kalmayı engeler adet düzenlemenin yanı sıra yumurtalıkları baskılama sı nedeniyle sorun olmayan bayanlarda gebe kalmayada yardımcı olur adet olman iyi birşey ancak bebk istiyorsan dr gitmelisin doğumkontrol hapınıda kafana göre kulanmamalısın

Son düzenleme:

benim sürekli site görüntülenemiyor diyor ve sürekli yeniden giriş yapıyorum umarım düzelir....

bende sinir oldum ya şu site bi düzene girseydi

benim sürekli site görüntülenemiyor diyor ve sürekli yeniden giriş yapıyorum umarım düzelir....

bende sinir oldum ya şu site bi düzene girseydi

ya bu site sinir etti beni 1 saatte açılmıyo neyse ben kaçar kızlar hepinize iyiakşamlar tuğcal ve derda gelirseniz mutlaka haber verin neler yaptınız kontroller nasıl geçiyo merak ettim 2 li testi yaptıracakmısınız ben yaptırmayacam dr gerek görmedi ebrarım senlede bayadır görüşemedik özlettin kendini hepinizi öptün byeee

ben geldim canlarım beynim döndü ya onu buruya bunu oruya koymaktan kafayı yedim ya neden zor bu temzilik tamir işleri ya bide yedik birbirimizi ya çok canım sıkkın ya

kız yeter bu ne kızbaska fıkra yokmuydu

kız ebuş nerdesın ya nezaman gırsem yoksun
pelınım rabbım melegını en kısa zamanda yollar ınsallah cnm güçlü ol bak hamıs kalabılıyosun ben daha onu bıle bılmıyorum

:2:
yetercıgım bana kızıcaksın ama yuh kız bu ne vallah sasırdımsımdı dıceksın bıtek senmı rahatsız oldun oldum vallah yanı kusurabakma senı kırmak degıl nıyetım ama sasırdım böyle seyler paylasmanayada benım espırı anlayısım farklı sanırım

hoş geldin bebem ne var ne yok millet yok gelmiyo kız artık ya niden acaba:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…