Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar okudum allah kabul etsın hemek cıkıcam sımdı braz gecmıse bakıp hadı allaha emanet olun optum hepınızı

Allah'ım inşallh duaları kabul eder isteyen herkese bebek nasip eder....
Sitede sorun m var benim nette mi bilemedim...sayfayı çok geç yeniliyor....

Bir umut beslersin
Büyütürsün içinde
Sonra yağmur yağar yitirirsin herşeyi
Kahrolursun hep ağlarsın
Haykırırsın amma duyuramazsın

burdayız canım ya sen bayadır yoktun nerdeydin bakım tarioranar

ben nete giremedim iş nedeniyle il dışına falan gittim geldim bugünde kocam nöbette rahat rahat nete takılabiliyorum evdeyken sürekli bana nete takılıyom diye kızıyor...okuduklarına çok takılıyorsun bebek olayını kafana çok takıyorsun diye...Oysa ben burda rahatlıyorum :))

SELAM BEN GELDİM HEPİNİZİ TEKER TEKER ÖPÜYORUM

QUOTE=sevtun2;16608274]semra kız beni niden terkedip gittin aşkımız buraya kadarmıydı bebem[/QUOTE]

canımya elektiriklerimiz gitti gece birdaha da gelmedi bu günde çok işim vardı giremedim yarında oğlumu doktora götürecem kuzumun gözleri yanıyor bir doktor baksın :97:

kızlar nerelerdeki ya hepsini çok özledim
ah gidi eski günler çok arıyorum omuhabbetleri

bizlerde seni özledik topiğe ilk katıldğım günleri özledim aslında

canlarım ben evde dolanıyorum arasıra bakarım size daha vitrimleri boşaltıcam kız ben okadar cam eşyeyı nereye koyucam :84::84::84::84:ya ara sıra bakarım siteye ban şams dileyin anacım

ah canım gelelimmi yardıma

bende o halılardan istiyordum canım ama herkez şikayet ettiği için çok soğudum şimdide çok kararsızım
tarioronar pelin67 km0734 birsen29 semraozsoy konuyu toplam 7 kişi okuyor...kızlar nerdesiniz

site çok yavaş olduğu için anca gelebildim nasılsın canım

SELAM BEN GELDİM HEPİNİZİ TEKER TEKER ÖPÜYORUM

QUOTE=sevtun2;16608274]semra kız beni niden terkedip gittin aşkımız buraya kadarmıydı bebem

canımya elektiriklerimiz gitti gece birdaha da gelmedi bu günde çok işim vardı giremedim yarında oğlumu doktora götürecem kuzumun gözleri yanıyor bir doktor baksın :97:

geçmiş olsun canım

bizlerde seni özledik topiğe ilk katıldğım günleri özledim aslında

ah canım gelelimmi yardıma

bende o halılardan istiyordum canım ama herkez şikayet ettiği için çok soğudum şimdide çok kararsızım

site çok yavaş olduğu için anca gelebildim nasılsın canım [/QUOTE]

ya sitede hep sayfada hata diyip duruyo sizde de diyyomu

ablalarım birşey sorucam.. ben 4 ay doğum kontrol hapı kullandım 27 ekimde bıraktım.. sonra adet olmam gereken zamanda olmadım.. ama çok şükür bugün oldum.. adet olamyınca 4 aylık kullandığım haplar yüzünden artık yumurtam oluşmaz diye çok korktum.. ama bugün olunca rahatladım.. şimdi bu adet olmam neyin göstergesi hapın etkisinin geçip artık hamile kalabileceğimin mi... yoksa hiçbirşeyin göstergesi değil mi

birsen29,kardelen5233,semraozsoy,tarioronar,kardelen49,tugcemavi,KAYRAM29+,elixsir+,kızlar niye konuşmuyosunuz

canım benim doğum kontrol hapları hakkında hiç bilgim yok hiç kullanmadım.Bence dr.vermedende kendi başınıza kullanmayın.Kan pıhtılaşması diye bi durum var ve bunu herkes bilmiyo gerçi herkestede olmuyo ama.Bu haplar damar falan tıkayabiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…