YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
ALEYNA.....................20
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
ELAEZEL.....................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti
HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE........................20
ALEYNA.......................20
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
ELAEZEL......................10
FLAN...........................13bitti
iyiyim bebem seni sormalı nasılsın görüşmeyelihepinize selam kızlar bayadır uğraşıyorum giremedim şükür açıldı
flanım hoşgeldin canım nasılsın hemen ekliyorum ağzına yüreğine sağlık
kayram yok canım ben iyiyim bezgin filan değilim şükür sen nasılsın?yeni taşınınca misafir çok olur allah kolaylık versin
tuğçem bebişim demek ev bakıyosunuz hadi hayırlısı gönlünüze göre bulursunuz dilerim özledim kuzum yaa
sevtun,yeter,kardeloş sizden naber kızlar?
canım bu hafta kimlere okunucak annecim gelecek hafta sonuna kadar sen biliyosan kime okunucak ben ona göre okuyum eger annem gelirse biliyosun orda kalıcam ev tamirdeya okuyum diyorum şimdiden yoksam giremem anacım ahanda böle böle yaparYETER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
ALEYNA.....................20
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
ELAEZEL.....................10
FLAN..........................13bitti
HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE........................20
ALEYNA.......................20
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
ELAEZEL......................10
FLAN...........................13bitti
huuu huuu kızlar galiba herkes uyku modunda yaa sesiniz çıkmıyo
kızlar şu bizim adet takvimi nerde
selam kızlar.
flancım,selam,nasılsın?
sistem hepimizi sinir ediyo şu dönemlerde,gel bi öpem seni
kız hamside pahalanmış,zamanında almadık ucuz ucuz,napsak ki?
hoşbuldum caneem site bakıma girmiş giremedim.ne kadar baktılarsa hiç bakımlı görmedim :44:işşallah deyim canım nüfus patlaması olucek işallah topikte
tugcal kız mercimegi yorma kız yazık mercimegime be
selina hoş geldin bebem
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sabahtır donuyoduk kombi arıza yaptıydı.şimdi servisi yaptı rahatladım.inş gelmez ya yoksa bunalımlara gircem herhalde yoruldum her ay gelcekmi gelmicekmi diye düşünmekten :84:canım hoşgeldin nasılsın?inşallah gelmiycek kırmızıların bitanem bebiş gelsin
canım benden olmuştur kusura bakma ekledim şimdiebrarım benımde bıttı eklemıstım ama yıne gıtmıs
iyiyim bebem seni sormalı nasılsın görüşmeyeli
canım bu hafta kimlere okunucak annecim gelecek hafta sonuna kadar sen biliyosan kime okunucak ben ona göre okuyum eger annem gelirse biliyosun orda kalıcam ev tamirdeya okuyum diyorum şimdiden yoksam giremem anacım ahanda böle böle yaparbana kızıyo benle vakıt geçirmiyosun diye
canım kuusra bakma namaz kılyodum anca yetiştim
günaydın canlarım hepiciginize
yok canım,dinlemiyo kimse abla sözü,hele sevtun,asla dinlemiyoben size okadar dedim temizlemeden koyun diye abla lafı dinlemiyosunuzki
haklı ama boncuk,gene ben bişey dicem,kötü kadın müzeyyen olcam ama,kimse geçmişe göz atmadığı için,kim ne demiş,kimin ne derdi var göremiyo,bazen sırf o anlık bişeyler yazılıyo,oysaki burda daha anlamlı paylaşımlar yapılıyodu bi zamanlar.(geçmişe bakanlar,paylaşımları paylaşanlar sözümden dışarı)lütfen alınmayın.canım kimse tarih vermiyo boncuğumda doğal olarak güncellemiyo bende ilk sayfaya çekmiyorum
herkes tarihini güzelce verse daha bi kolay olcak bizim için :81:
evet malesef,naptın,düzeldi mi pc,yapıldı mı,yoksa gene delikanlınınkini mi aşırdın:82:iyiyim canım sen nasılsın?ancak bitirdim ama alıntı yapamıyorum site sürekli gidip geliyor iyi oldu gülüm karşılaştığımız özlemiştim seni canısı dur bende öpeyim kocaman
ben size okadar dedim temizlemeden koyun diye abla lafı dinlemiyosunuzki
canım benden olmuştur kusura bakma ekledim şimdi
saol sevtunum bende iyiyim şükür iş güç uğraşıp duruyoruz sen nasılsın
ya arada fırsat bulup girersin sen şimdiden kime okuncak bilmiyorum karışıklık olmasın illaki haberin olur yaa
aramıza hoşgeldin canımay sabahtan beri yazdıklaerım gitmio çok ağır kısslaarr bi adet takvimi yapalımda kendimize takip edelim yumurtlama günlerimize kaçırmayalım bu ara :)))
oyy kıyamam ya nezor hepde soğuk havaları bulurhoşbuldum caneem site bakıma girmiş giremedim.ne kadar baktılarsa hiç bakımlı görmedim :44:
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sabahtır donuyoduk kombi arıza yaptıydı.şimdi servisi yaptı rahatladım.inş gelmez ya yoksa bunalımlara gircem herhalde yoruldum her ay gelcekmi gelmicekmi diye düşünmekten :84:
kızlar merhaba herkese ayrıca ebrarım sana ayrıca merhaba senı cok osledım ya durun esımı yollıyım gelıyom yazın sız
ay sabahtan beri yazdıklaerım gitmio çok ağır kısslaarr bi adet takvimi yapalımda kendimize takip edelim yumurtlama günlerimize kaçırmayalım bu ara :)))
yok canım,dinlemiyo kimse abla sözü,hele sevtun,asla dinlemiyo
haklı ama boncuk,gene ben bişey dicem,kötü kadın müzeyyen olcam ama,kimse geçmişe göz atmadığı için,kim ne demiş,kimin ne derdi var göremiyo,bazen sırf o anlık bişeyler yazılıyo,oysaki burda daha anlamlı paylaşımlar yapılıyodu bi zamanlar.(geçmişe bakanlar,paylaşımları paylaşanlar sözümden dışarı)lütfen alınmayın.
evet malesef,naptın,düzeldi mi pc,yapıldı mı,yoksa gene delikanlınınkini mi aşırdın:82:
senin bu ay son mu ilacın?
bugün aleyna da dr a gitcektiş,görümcesinin de sonuçları alıncaktı,inşallah müjdekli haberlerle döner.
HAYIRLI UGURLU OLSUN
ARALIK AYI LİSTEMİZ
QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
YETEEEEER-------------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------12 ARALIK
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------22 ARALIK:97:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
HAMıŞLERıMıZ
ZEYN77---------------------------------------------------------------------------------------------
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?