Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarım benımde bıttı eklemıstım ama yıne gıtmıs

iyiyim bebem seni sormalı nasılsın görüşmeyeli
canım bu hafta kimlere okunucak annecim gelecek hafta sonuna kadar sen biliyosan kime okunucak ben ona göre okuyum eger annem gelirse biliyosun orda kalıcam ev tamirdeya okuyum diyorum şimdiden yoksam giremem anacım ahanda böle böle yapar bana kızıyo benle vakıt geçirmiyosun diye
huuu huuu kızlar galiba herkes uyku modunda yaa sesiniz çıkmıyo

canım kuusra bakma namaz kılyodum anca yetiştim
günaydın canlarım hepiciginize

selam kızlar.
flancım,selam,nasılsın?
sistem hepimizi sinir ediyo şu dönemlerde,gel bi öpem seni
kız hamside pahalanmış,zamanında almadık ucuz ucuz,napsak ki?

iyiyim canım sen nasılsın?ancak bitirdim ama alıntı yapamıyorum site sürekli gidip geliyor iyi oldu gülüm karşılaştığımız özlemiştim seni canısı dur bende öpeyim kocaman

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
ALEYNA.....................20
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
ELAEZEL.....................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE........................20
ALEYNA.......................20
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
ELAEZEL......................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13bitti

ay sabahtan beri yazdıklaerım gitmio çok ağır kısslaarr bi adet takvimi yapalımda kendimize takip edelim yumurtlama günlerimize kaçırmayalım bu ara :)))

işşallah deyim canım nüfus patlaması olucek işallah topikte

tugcal kız mercimegi yorma kız yazık mercimegime be
selina hoş geldin bebem
hoşbuldum caneem site bakıma girmiş giremedim.ne kadar baktılarsa hiç bakımlı görmedim :44:
canım hoşgeldin nasılsın?inşallah gelmiycek kırmızıların bitanem bebiş gelsin
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sabahtır donuyoduk kombi arıza yaptıydı.şimdi servisi yaptı rahatladım.inş gelmez ya yoksa bunalımlara gircem herhalde yoruldum her ay gelcekmi gelmicekmi diye düşünmekten :84:

kızlar merhaba herkese ayrıca ebrarım sana ayrıca merhaba senı cok osledım ya durun esımı yollıyım gelıyom yazın sız

ebrarım benımde bıttı eklemıstım ama yıne gıtmıs
canım benden olmuştur kusura bakma ekledim şimdi

saol sevtunum bende iyiyim şükür iş güç uğraşıp duruyoruz sen nasılsın
ya arada fırsat bulup girersin sen şimdiden kime okuncak bilmiyorum karışıklık olmasın illaki haberin olur yaa

ben size okadar dedim temizlemeden koyun diye abla lafı dinlemiyosunuzki
yok canım,dinlemiyo kimse abla sözü,hele sevtun,asla dinlemiyo
canım kimse tarih vermiyo boncuğumda doğal olarak güncellemiyo bende ilk sayfaya çekmiyorum
herkes tarihini güzelce verse daha bi kolay olcak bizim için :81:
haklı ama boncuk,gene ben bişey dicem,kötü kadın müzeyyen olcam ama,kimse geçmişe göz atmadığı için,kim ne demiş,kimin ne derdi var göremiyo,bazen sırf o anlık bişeyler yazılıyo,oysaki burda daha anlamlı paylaşımlar yapılıyodu bi zamanlar.(geçmişe bakanlar,paylaşımları paylaşanlar sözümden dışarı)lütfen alınmayın.
iyiyim canım sen nasılsın?ancak bitirdim ama alıntı yapamıyorum site sürekli gidip geliyor iyi oldu gülüm karşılaştığımız özlemiştim seni canısı dur bende öpeyim kocaman
evet malesef,naptın,düzeldi mi pc,yapıldı mı,yoksa gene delikanlınınkini mi aşırdın:82:
senin bu ay son mu ilacın?
bugün aleyna da dr a gitcektiş,görümcesinin de sonuçları alıncaktı,inşallah müjdekli haberlerle döner.

ben size okadar dedim temizlemeden koyun diye abla lafı dinlemiyosunuzki

kız inan anlamamışım gözümden kaçmış tadı yok be eşimde zaten kızdı ne aldın diye bende dedim 1 tl aldım şimdi tavan yapmış sanada yaranılmıyo dedim oda zaten yarım kiloyu anca yiyoruz kaç tl olursa olsun diyo tadında yensin yeter dedi kız bu adama yaranamadım anacım ya
evi toplarken gümüşlügümün uzununa kuru yarıları koymuştım ne yapayım kilerim yok adam görünce amanın dedi hanım bu ne sen ne yapmışsın savaşmı çıkacak dedi bu kadar şeyi almışın bende dedim ekonomi kocacım dedim adama yaranılmıyo he gıcık ne olcek
elalen hanımın ekonomik olsun diye ugraşıyo buda bulmuş böylesini beyenmiyo kız öylelerini dövücen hakediyolar he balkonum kapalı allahım nasip ederse çamasır makinesini balkona koyucam eşimde söz verdi oruya mobilya yaptırıcak kuru yarılarımı koyucam allahım nasip ederse

ebrarcığım eklemişsin canım sağol gönderdiniz herhalde askeri Allah sağ salim bitirip gelmesini nasip etsin darısı herkesin evladına olsun inşallah rabbim kimseye evlat acısı göstermesin Allah bütün şehit annelerimize evlat acısı gören ailelere sabır versin asker denince aklıma geldi de söylemek istedim

estafurullah balım yaaaaa gec olsun guc olmasın demı

ay sabahtan beri yazdıklaerım gitmio çok ağır kısslaarr bi adet takvimi yapalımda kendimize takip edelim yumurtlama günlerimize kaçırmayalım bu ara :)))
aramıza hoşgeldin canım
bizim listemiz var zaten boncuk arkadaşımız ekler seni olurmu
oyy kıyamam ya nezor hepde soğuk havaları bulur
inşallah gelmez bitanem allahım gönlüne göre versin stres yapma ama
kızlar merhaba herkese ayrıca ebrarım sana ayrıca merhaba senı cok osledım ya durun esımı yollıyım gelıyom yazın sız

selam kuzu gel öpeyim seni hasret giderelim olurmu

zeynepcim aramıza hoş geldin,ama zaten bizim bi takvimimiz var,sadece arkadaşlar tarihlerini güncellemeyince,takvimle ilgilenen arkadaşta haklı olarak güncellemiyo,kaç defa dedi tarih verin diye,ama kimse görmedi.

ablacım ablalarım canların cigerlerim böbreklerim gözlerim kız bir daha abla sözü dinlemezsem ahanda böle yapın bana
fazla dövmeyin acır canım ona göre önce hanginize geliyim dayak yemek için

canım ben aldım öne hakvimi ama altındakini sil üzülmesin garibim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…