Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah inşallah hepimiz adına dua ediyoruummmmmm cnmm allah gönlümüze göre verir inşallah ocak ayında darısı başımız :) :87: hayırlı haberleri bekliorum inşalllaahhhhhhhhhhh

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese

ebrarcım iyiyim Allaha şükür.çalışmaları bitirdim şimdi test günümü bekliyorum inş regl olmam bu ay.sen nasılsın pek karşılaşamıyoruz iyisindir inş.

kızlarrr gunayddıııınnnnn:76::76::76::76::76::76:
bugun saraylara layık bır kahvaltı yaptım kızlarrr solerım ama canınız cekmesın
iki tane grisini ve bir bardak yesil cayyyy
EBRARRRRIIIMMMMM canım senı osledım yaaaaa ınsan hıcmı denk gelmez cok bezmiş gördüm seni aamaaaaaa
SEVTUNcum kızma kız kocaya ne guzel senı dusunuyo ıste yaptırsın evı bosver
BONCUGUMMMMMM senınle de rast gelmıyoruz yaaaaaaanasılsın balım bu ay hamişsin inşallah
PELİNİM uzulme bebegım yaaaaa melegin gelecek sana yıne ha uc ay sonra ha uc ay once balımm saglıklı olsun da degılmı
kızlar atladıgım bırılerı mutlaka olmustur bılıyorum braz uzak kaldım ama mısafırlerdemn basımı kaldıramıyorum dunde cat kapı hosgeldıne gelcez dıye esımın ıs yerı arkadaslarının eslerı geldı nasıl sıkıldım anlatamam

merhaba kayram bende aranıza yeni katıldım diyettemisin grisini ney o öle :))
inşallah ocakta allah nasip eder hepimize gönlümüze göre verir oynarız böle toplaşıp toplaşıp :)

canım bilmiyorumki bende korunmak istemiyorum ama doktor koruncaksın dedi bide ben tam anlamıyla adet olmadım bir hafta sonra olursun dedi ücüncü günü tekrar cagırdı...doktorumla konuşayım ona göre kara veririm...inş senin meleginde fazla bekletmeden hayırlısyla saglıklı gelir...amin
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum çok dertliyim çok
hoşgeldin canım aramıza...okudugum kadarıyla daha 4 aydır deiyomuşsun henüz üzülmen icin erken doktorlar bir sene diyo...bak ben bir sene üstüne bu ay hamile kaldım ama sevincimi yaşayamadan düşük yaptım allah hayırlısını versin ...inş daha fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gelir melegin...

cok sagol canım amin inş...aslında ben korunmak istemiyorum tekrar hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum...ama bi doktorumla konuşayım neden korunmam gerek diye ona göre karar veririm...kolay gelsin canım sana bu aralar cok yogunsun galiba karşılaşamıyoruz cünkü

bu arada hepinize günaydın kızlar

kızlar günaydın hepinize... ebrarım beni merak etmişsin canım bugünlerde pek giremiyorum eşimle ev almaya karar verdik dolayısıyla gün boyu emlakçılar müteahhitler dolaşıp duruyoruz birazdan yine ev bakmaya gidicem eve gelincede pek halim olmuyor... eşimde çalıştığı için babamlarla dolaşıyoruz... bugünlerde giremessem merak etmeyin kızlar...
geçmişe hiç bakamadım inşallah herkes iyidir... hepinizi öpüyorum....

SAOL PELİN inşallah olur bu ay hayırlısıyla sağlıklı hepimize inşşah dualarım hepimiz için düşük olunca doktorlar bi müddet korunmayı öneriyor vücut kendini toparlaması için ama inşşallah olur o duyguyu yaşatır allah bize inşşallah tez vakitte hayırlısıyla :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:

günaydın canım hoşgeldin.inş çok yorulmadan istediğiniz gibi bi ev bulursunuz canım allah yardımcın olsun bebiişinin şansına çok dolaştırmasın inş.kolay gelsin.

inşallah ocakta allah nasip eder hepimize gönlümüze göre verir oynarız böle toplaşıp toplaşıp :)
işşallah canım hoş geldin bu arada bende yavrumu kaybettim artık sibelcimle ocakta bebege vesile olucaz allahım hepimizin yüzüne baksın
kız üzülme gene hamile kalıcaz allahımın izniyle ben buna çok inanıyorum
canım aşk olsun o simgede benı çok güldürdün artık ikimizin sevgi belirtisi olrak onu simgeliyorum artık topıcde

evet canım bundan sonra böyle özledim kız sibel seni hoş geldin

kayram günaydın şekerim hoş geldin diger arkadaşlarda hoş gelmişler

ay canım hemen cıkmıstımcevap veremedım kusura bakma evet dıyetteyımmm ınsallah bozmassam
canım doktor korun dıyosa korun yanı hanı bılmıyor ya doktor kımyasalmı degılmı dıye bu ndenle korunman ıyı olur hanı uc ay yerıne ıkı adet beklersın sonra calısmalara baslarsın tatlım yaaa

kızzzzzz yanlıs okuyorumm dımı sen emlakcımı gezıyon senı doverım bak kız ne demek o ole yat evınde ne olurrrr bak uzme benı ne demek dolasmak yorulmak uc dort ayın bıtsın bı ondan sonra dolasırsın tatlım

aman haa kızlar sakın konsmayın ıncılerınız dokulur
ben cıkıyom sımdı zaten konusmuyonuzda en ıyısı yemek hazırlıyım mercımegıme

hoşbulduk cnm hepinizi çok sevdim çok içtensiniz hepimizin derdi aynı allahım inşallah :26: yeni yılda yeni umutlarımızla bize bi tane bebiş nasip eder hepimize darısıı inşallah allahım

ayy inşallah :26: :26: :26: ocakta hepimiz burda haberleşelim burda ne oldu ne olmadı die ben çatlarım mearaktannnn

:))) ne dieti boşver yaa can boaazzdann gelirmiiiiiişş

işşallah deyim canım nüfus patlaması olucek işallah topikte

tugcal kız mercimegi yorma kız yazık mercimegime be
selina hoş geldin bebem

sen daha dalganı gec benleeee doveyım dedım ama o sana mahsus tatlumm bu arada zeynep kız bene cevap yokmuuu neyse benım pc acık ama mutfaga gıdıyom garı ortalık harap

kız sen bana kıyabilirmisin be bu şirinligi dövücenmi yoksa yazıktır be bak ne ka şirin hadi döv dövebilirsen :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

:)) neyi canın istiyosa yee ama aşırıya kaçmaa hiç kilo almassın ben öle yapiimm datlum bişi olmuyoo :))

sevtun sibel ben ve pelin dördümüzde olur bu ay inşallah

:)) neyi canın istiyosa yee ama aşırıya kaçmaa hiç kilo almassın ben öle yapiimm datlum bişi olmuyoo :)) tmm yavru sen git konuşuruk byy

sevtun sibel ben ve pelin dördümüzde olur bu ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…