Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk sevtunum bugun biraz daha iyiyim sen nasılsın canım...
hoşgeldin bitanem nasılsın

hoşbulduk ebrarım toparlanmaya calışıyorum... yine az az kanamam oluyo tam anlamıyla adet olamadım sen nasılsın canım

ya kızlar benim sol kasığım çok ağrıyo yumurtlama dönemindeyim çatlıyoda ondan mıacaba bilen varmı

yok bitanem onemli degil... keşke kalabilseydim o listede ama hayırlısı böyleymiş demekki

ebrarım iyisin dir umarım kasıklarım ağrıyo özellikle sol yumurtam mı çatlıyo acaba biliyon mu

kıyamazsınız siz kardeşinize be seviyorum len ben sizi canım kızmada eger anne gelirse geçmişe giremem size zahmet biri ban özelden bildirsin anama yakalanıcagıma polise yakalanırım daha iyi:18::18::18::18:
tamam merak etme ben sana atarım özelden mesaj canım
anneciğinden tırsıyosun dimek :18:
ebraaarrr karrdeeleenn çok tahnksss beybilerr öpüyoruumm siziiiii benide ekleyiinn benimki 4 ocakta olması gerek daha çok var ama olsunn :)) ocak takvimine olur anca :))
rica ederim canım listecimiz gelsin ekleticem merak etme

sen gülümüzsün olurmu heç ben takıldım azcuk gerekirse döversinde abla değilmisin yaa

gelen arkadaşlarımız hoşgelmişlerkardelen bhr canım hayırlısı olsun canım inşallah tutar gelişmelerini takip etmeye çalışırım sitede sorun olmadığı sürece tabiiki dualarımız seninle canım

selam ben geldim nasılsınız kızlar
hoş geldin canım benim galiba öyle oluyo ben iki aydır yumurtladıgımı anladım ama elimden bişey gelmiyo ocaga ne kaldı demi hayırlısı artık
kader arkadaşım üzülme kıyamam
selam ben geldim nasılsınız kızlar

ebrarım beni hamileler listesinden cıkarırmısın canım
canım kusura bakma seni inan üzmek istemezdim öne alayım dedim
kızlar ben geldim umarım iyisinizdir ben iyi sayılırım aşılama işlemine başladık hayılısıyla
bismillah diyelim ozaman canım hadi allahtan hayırlısı
ya kızlar benim sol kasığım çok ağrıyo yumurtlama dönemindeyim çatlıyoda ondan mıacaba bilen varmı
kız kaçırma ovalisyon testleri var pc de ordan yap ben öle yapmıştım bide kızlar benim gibi pko olanlar adetinden 10 gün önce bebege vesile olsun derim ben geç yumurtluyoruzya oluyo ben 2 oglumada öle hamile kaldım allahın izniyle

ebraaarrr karrdeeleenn çok tahnksss beybilerr öpüyoruumm siziiiii benide ekleyiinn benimki 4 ocakta olması gerek daha çok var ama olsunn :)) ocak takvimine olur anca :))

tamam,beoncuk gelince ekler canım.

kardellencimn,hayırlısı olsun canım ama ya kanalın olmadığı taraftan yumurtlarsan,dr onu nasıl ayarlıcak canım?

hoşbulduk sevtunum bugun biraz daha iyiyim sen nasılsın canım...

hoşbulduk ebrarım toparlanmaya calışıyorum... yine az az kanamam oluyo tam anlamıyla adet olamadım sen nasılsın canım

allah hayırlısıyla nasip etsin bi bebiş inşallah en kısa zamanda

yok bitanem onemli degil... keşke kalabilseydim o listede ama hayırlısı böyleymiş demekki
pelinim inşallah 9 ay o listede olucaksın bitanem hiç canını sıkma hepimiz orda olucaz nasipse
buarada ben iyiyim şükür şimdi çıkmam gerek acil işim çıktı sonra görüşürüz
ebrarım iyisin dir umarım kasıklarım ağrıyo özellikle sol yumurtam mı çatlıyo acaba biliyon mu

iyiyim canım çok saol
valla benimde yumurtlama dönemlerinde ağrım olur inşallah yumoş çatlarda döllenir canım

canım ablam sen dersınde yanlıs anlarmıyız tabı kı ole yaparız bundan sonra

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun...hayırlısıyla saglıklı alırsın kucagına inş bebişini...

hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...

yumurtlama dönemindeyim dün bi dinlenelim dedik bügün bi uyandım sol kasığım müthiş ağrıyo üzüldüm acaba çatlıyoda geç mi kaldık diye :18::18::18:

ayy canım hayırlı olsun inşallah allahım yüzünü güldürsün hamiş haberini alıcaz inşallah
ama hep pozitif olcaksın ona göre

amin inşallah canım şimdi klomen kullanıyorum cuma günü bitecek partesi günü doktora gidicez eğer sol tarafda 2 veya 3 yumurta gelişirse inşalllah gelişicek çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba günüde aşılama olucak

allah hayırlısıyla nasip etsin bi bebiş inşallah en kısa zamanda
amin canım rabbim hepimize nasıp etsin hayırlısıyla saglıklı bir bebiş...

inş ebrarım ya hepimiz 9 ay o listede oluruz allahımın iznıyle...güle güle canım sonra gorüşürüz inş

heee,şimdi hatırladım,eski topicte bi ara,sakın bizi geyik bölümüne aktarmasınlar,bebek harici konular konuştuğumuz için yazıyodu,ama anlamamışım demekki.
bundan sonra dikkat edelim bence,sağol uyarın için,eminimki herkez anlar seni,bunda kırılıncak bişey yok,neticede siteninde kuralları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…