Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cano güle güle kullan yakışmıştır eminim koyu renk daha güzel oluyo daha öncede demiştim sana
ya bende boyattımda çok dökülüyo saçlarım korktum inanki

diyecek söz bulamıyorum kuzum allahım sabrını artırsın kayranın kardeşi tez vakitte gelsin acını hafifletsin .bitirdin beni yaa :14::14:

ayy hadi inşallah çıkar cano yaa bi bakıyoruz enişte canlı parada :46:
yoruldun tavbi canım benimde buara ağrıyo be yaşlandık galiba :84:
inşallah gelir tez amanda yoksa ben gidicem gibi yanına elim ayagım kolum hıcbı uzvumu hısseetmıyorum ınan ablacım ne yapacagımı da aklıma geldıgınde acımla nasıl basedecegımı de bılmıyorum ınsallah bana kardesını sızede arkadaslarını gonderır bebegını kaybeden arkadası da cok ıyı anlıyorum

kucukkken kaybetmek de cok zor tabı ama ben dogum sancısını cektımm optum kokladım tek tek elıne koluna dokundummm cok acıyo cım cok her sabah artık aglamıcam cok sukur esım sag ben sagımm yıne olur ınsallah dıyorum ama aksam olunca yıne aynı hep aynı o yuzden ısterken daha dıkkatlı olmaya calısıyorum sızın ıcınde ole dıyorum allahım hepımıze en kısa zamanda once saglıklı ve sorunsuz bır hamılelık daha sonrada yumuk yumuk saglıklı melekler ver dıyorum

ebrarcim derincim sagolun kizlar bayagi zor günler gecirdim ama cok sükür hepsi gecti simdide uykusuz günler basladi ama olsun cok seve seve yapiyorum rabbim 13 sene sonra sevindirince kiymeti daha fazla oluyor insallah rabbim sizlerede en kisa zamanda nasip eder herzaman dualarimdasiniz dogumda bile hepinizin ismini kagida yazmistim sanci cekerken tek tek isimlerinizi söyleyip dua ettim rabbim herkesin gönlüne göre versin
canımsın ya allahım binkere razı olsun senden ozaman bile unutmadın bizi allahım gönlüne göre versin evlatlarını sana bağışlasın canım :16:
tam bır bucuk ay oldu ama bıtmedı dınecegıne yaram her gun her gece tekrar kanıyor tekrar tekrar tekrarrrrrr

geçicek canım zamanla yaran kabuk bağlıycak yeterki sabret

kanka naber yaa yoruldun değilmi bittimi bari işleriniz
sorma canım bazen hepimiz abartıyoruz :27:napalım kopamıyoruz birbirimizden
buarada seydama çok moralim bozuldu galiba genetik testleri yapıldı onun ya çünkü biz pıhtılaşmadada konuşuyorduk
ee anlat bakalım durumlar nasıl adet günün nezaman buay kullanıcaksın değilmi klomen
iyiyim cnm benim nolsun işte...sende iyisin inşallah.
evet şeydama bende üzüldüm.acaba neden oluyo yaa genetigi de yapıldıysa..pıhtılaşmadan mı acaba?
anlatıyım bitanem..ben klomeni bitirdim yumurtlama günleri de geldi geçiyo ama dogru dürüst çalışma olmadı.geç yumurtladım ben bu ay yaa..çünkü akıntılar dün çoktu bide önceki gün..dün adetin 20.günüydü.bi önceki ay 13. gün çatlama olmuştu bile..nasip bakalım..sanırım aşılamadan da vazgeçiyorum hiç içimden gelmiyo.klomeni kullanırım ama 1 ay daha cano.
ebrarcim derincim sagolun kizlar bayagi zor günler gecirdim ama cok sükür hepsi gecti simdide uykusuz günler basladi ama olsun cok seve seve yapiyorum rabbim 13 sene sonra sevindirince kiymeti daha fazla oluyor insallah rabbim sizlerede en kisa zamanda nasip eder herzaman dualarimdasiniz dogumda bile hepinizin ismini kagida yazmistim sanci cekerken tek tek isimlerinizi söyleyip dua ettim rabbim herkesin gönlüne göre versin
zeynim Allah razı olsun cnm biliyorum yazmıştın okumşsun isimlerimizi..sagolasın...rabbim iki yavrunuda sana bagışlasın.
tam bır bucuk ay oldu ama bıtmedı dınecegıne yaram her gun her gece tekrar kanıyor tekrar tekrar tekrarrrrrr
((( çok üzgünüm cnm okudugumdan beri..içimi burktun valla..Allah sabır versin...
cano güle güle kullan yakışmıştır eminim koyu renk daha güzel oluyo daha öncede demiştim sana
ya bende boyattımda çok dökülüyo saçlarım korktum inanki

diyecek söz bulamıyorum kuzum allahım sabrını artırsın kayranın kardeşi tez vakitte gelsin acını hafifletsin .bitirdin beni yaa :14::14:

ayy hadi inşallah çıkar cano yaa bi bakıyoruz enişte canlı parada :46:
yoruldun tavbi canım benimde buara ağrıyo be yaşlandık galiba :84:

canom o dökülme bende de çok fazla var yaa.bi ara iyiydi hatta diyodum hayret o kadar röfle yaptırıyom dökülme yok diyodum ama bayadır çok fazla dökülüyo ha kel kalmayak bari:90:

neyse kızlar ben sızı uzmek yada sohbetınızı bolmek ıstemedım ama yazacak paylasacak baska bı yerım yok bı rabbımın kapısı bıde sızlersınız ben gıdıp yuzumu yıkayım sonrada esıme bı bakayım garıbım oda hasta zaten ben uyuyamadım yıne ondan geldım yanınıza neyse tekrar kusura bakmayın allaha emanet olun rabbım dualarımı sızınkıyle beraber kabul etsın ıyı geceler

kayram inşallahhh çok gönülden diliyorumm Rabbim en yakın zamanda gönderir melegini..saglıklı bi şekilde taşır büyütürsün bu defa inşallah canım...önemli olan hamile kalmak degil seninde degin gibi sorunsuz taşımak ..saglıklı olsunlarda geç gelsinler varsın.

ebuşum evet koyu rengi yakıştırıyodun sen bana canom sagol..dinleniyo biraz sac ya koyulaştırınca..ben seviyorum kahve tonlarını..zeynoda boyadı ikimizde kahve olduk.yazın röflemi yaptırırım yine:90:

sizi cok sevıyorumm hemde cokkk ıyıkı varsınız rabbım sızın de muradınızı tez zamanda versın ınsallah tez zamanda aminnn elfü elfü aminnnn

inşallah gelir tez amanda yoksa ben gidicem gibi yanına elim ayagım kolum hıcbı uzvumu hısseetmıyorum ınan ablacım ne yapacagımı da aklıma geldıgınde acımla nasıl basedecegımı de bılmıyorum ınsallah bana kardesını sızede arkadaslarını gonderır bebegını kaybeden arkadası da cok ıyı anlıyorum

ablam yaa yapopma böyle bitanem sabır sabır rabbim kaldıramıyacağımız yük yüklemezmiş
biliyorum herkesin acısı kendine zor ama besleyip büyütüp şehit verenleri bir düşün
allahım herkese sabır versin sanada canım geçicek bugünlerde sen burda bebişinin resmini göztericeksin bizlere güzel düşün öyle olsun inşallah :29:

ebrarım demin kaynadı arada cnm benim..evet odayı hallettik yorulduk da ama iyi oldu yaa...
salonumu zor bıraktım gerçi kıs alıştım orda oturmaya ne bilim.boş kaldı.iki küçük tekli koltuk var ..çamaşırlarıda orada kurutucam..aman bana kim geliyo zaten çok gelen gidenim yokki.misafirde gelse bu oda iyi oldu geniş yani iki çkyat yetiyo bize...pc de burada :90:

iyiyim cnm benim nolsun işte...sende iyisin inşallah.
evet şeydama bende üzüldüm.acaba neden oluyo yaa genetigi de yapıldıysa..pıhtılaşmadan mı acaba?
anlatıyım bitanem..ben klomeni bitirdim yumurtlama günleri de geldi geçiyo ama dogru dürüst çalışma olmadı.geç yumurtladım ben bu ay yaa..çünkü akıntılar dün çoktu bide önceki gün..dün adetin 20.günüydü.bi önceki ay 13. gün çatlama olmuştu bile..nasip bakalım..sanırım aşılamadan da vazgeçiyorum hiç içimden gelmiyo.klomeni kullanırım ama 1 ay daha cano.

zeynim Allah razı olsun cnm biliyorum yazmıştın okumşsun isimlerimizi..sagolasın...rabbim iki yavrunuda sana bagışlasın.

((( çok üzgünüm cnm okudugumdan beri..içimi burktun valla..Allah sabır versin...

canom o dökülme bende de çok fazla var yaa.bi ara iyiydi hatta diyodum hayret o kadar röfle yaptırıyom dökülme yok diyodum ama bayadır çok fazla dökülüyo ha kel kalmayak bari:90:
niye cano yaa düşünmüyorum diyosun bak biz duayıda yaptık belkimde gerek kalmıycak sen çalışmaya devam et bırakma hakkında hayırlısı olsun
demek seninde dökülüyo valla tırsıyorum kel kalıcam allah korusun
neyse kızlar ben sızı uzmek yada sohbetınızı bolmek ıstemedım ama yazacak paylasacak baska bı yerım yok bı rabbımın kapısı bıde sızlersınız ben gıdıp yuzumu yıkayım sonrada esıme bı bakayım garıbım oda hasta zaten ben uyuyamadım yıne ondan geldım yanınıza neyse tekrar kusura bakmayın allaha emanet olun rabbım dualarımı sızınkıyle beraber kabul etsın ıyı geceler
canım ya olurmu paylaşıyoruz işte acın çok taze geçicek inşallah herzaman paylaşabilirsin
ebuşum evet koyu rengi yakıştırıyodun sen bana canom sagol..dinleniyo biraz sac ya koyulaştırınca..ben seviyorum kahve tonlarını..zeynoda boyadı ikimizde kahve olduk.yazın röflemi yaptırırım yine:90:
evet hemide çok yakışıyo ikinizde güle güle kullanın cano
sizi cok sevıyorumm hemde cokkk ıyıkı varsınız rabbım sızın de muradınızı tez zamanda versın ınsallah tez zamanda aminnn elfü elfü aminnnn
bizde seni canım allahım yar ve yardımcın olsun çok öptüm iyi uykular
kizlar ben cikiyorum oglum durmuyor gene görüsürüz

iyi geceler canım allaha emanet ol :16:

arkadaşlar ben yeniyimde nasıl burada olabiliyoruz yani topik nedemek bana biri acıklarsa sevinirim
bende bebek istiyorum ama olmuyo malasef korunmuyoruzda ama ilk oldu ikincisi olmuyo şimdiden teşekürler cevaplarınıza:81::80::69:

Back
X