Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarım benimki aslında diyet değil. dengeli beslenme. listeyi bi görsen bu ne sema ne çok yişyorsun dersin ama değişik şeyler öğrendim. mesela yarım litre suyu 3 saatte yudum yudum içiriypor. yoğurdu kesinlikle yemeklerle vermiyor, yemeklerden yarım saat sonra veriyor. baklagil olduğu zaman çorba vermiyor..ekmek var, tatlı var..
doğrudur semoşum diyetisyenle kilo vermek çok daha sağlıklı şu haplar filan fasa fisoymuş yaa
kızlar ben çıkıyorum.çok uykum var. öpüyorum sizi....

iyi uykular tatlım çok öptümmmmm

ebrarcim öptüm senin icin yaramazimi seydaya bende cok üzüldüm kiyamam ona bu kac oldu demekki onunda imtihani böyle rabbim sabir versin insallah bundan sonrakinde kucagina almayi nasip eder kurban oldugum allahim

neyse istemeyerekte olsa bende gidiyorum sandalyede oturmaktan belim ağrıyo hepinizi öptüm iyigeceler kızlar kendinize iyi bakın byee

ebrarcim öptüm senin icin yaramazimi seydaya bende cok üzüldüm kiyamam ona bu kac oldu demekki onunda imtihani böyle rabbim sabir versin insallah bundan sonrakinde kucagina almayi nasip eder kurban oldugum allahim
oyy yesin teyzesi yaramazı
nasıl ablası napıyo canım araları iyimi
sorma ya bu kaçıncı allahım birdaha yaşatmasın canım
buarada sen nasıl oldun ?
neyse istemeyerekte olsa bende gidiyorum sandalyede oturmaktan belim ağrıyo hepinizi öptüm iyigeceler kızlar kendinize iyi bakın byee

canım git dinlen sen çok öpüyorum seni iyi uykular

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................15
ALEYNA.....................15
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
SÜNGER....................10bitti
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10bitti
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE.........................15
ALEYNA.......................15
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
SÜNGER......................10bitti
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10bitti
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13bitti

ebrarcim ablasi cok seviyor simdilik bende iyiyim ama dogumdan sonra tekrar hastandim sol gögsüm iltihap oldu 8 gün hastanede yattim serumlarla gecti simdi iyiyim cok sükür

altta derinsu ismini görmek çok güzel canım,hoş geldin:73:
canım benim çok sagol hoşbuldum tekrardan datlummmm:54:
derınıskom fıstıgım hoşgeldın bebemmm:52::52::52::52::52::16:
hoşbulduk fıstıkım benimmm:54:
ben geldim moralim bozuk biraz seydam bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm arkadaşımıza dua edelim çabucak toparlansın inşallah .offf insan nediyeceğini bilemiyo :43::43::43:
sungercim saol canım ağzına sağlık ekliycem şimdi
DERİNİM canım arkadaşım şükür kavuşturana senin yazılarını ismini görmek bile çok güzel saolsun kocişin teşekkürlerimizi ilet :1:nasılsın bitanem çooooooooooook özledim seni :48::48:
BONCUKUM afiyet olsun canım :24::24:keşke bende atsaydım buzluğa
CİCİ hadi hayırlısı olsun inşallah yumoşların büyür çatlar ve döllenir canım gelsin buay bebişin
BİRSENİM naber kuzu gel bi öpeyim özledim seni yaa :38:
ayy deme kuzu yaa demek şeyda kaybetti bebişini off:((Allahım sabır versin..inşallah bi dahakine iyice tutunur..bu arada kardeloş demişti galiba,bencede genetige baktırsa iyi olcak sanırım...
canım arkadasım inan bende aranıza döndügüm için çok mutluyum ya :69:hepinizi çokk seviyorum..bi uyuz modem yüzünden boşa hasretlik çektik..ama bi bakıma iyi de oldu kocişle daha çok zaman geçirdik..suyunu çıkarmıştım son zamanlarda..
ebrarcim ablasi cok seviyor simdilik bende iyiyim ama dogumdan sonra tekrar hastandim sol gögsüm iltihap oldu 8 gün hastanede yattim serumlarla gecti simdi iyiyim cok sükür

zeynim ya cnm çok geçmiş olsun..ogluşunda yaramaz demek:))Allah kolaylık versin cnm.

maşallah kuzulara rabbim bir ömür ayırmasın onları
ay çok geçmiş olsun zeynım baya bişeyler yaşamışsın allahım şifa versin birdaha düşürmesin canım :48:

ebrarımm bende saçımı boyadım cano çikolata kahve:)çok begendi herkes.koyu takılıyom bu aralar.:97:

Son düzenleme:
sevgilim bitanecik ince sızım babasından sonra gelen babasından one gecen ek askım bıtanecık oglum
hıc unutamıyorum senı hıcccc
sen bır melektın hep melek kalacaksın annecıgım ama annenı ınanılmaz acılara bogdun yavrummm
gozumden yas ıcımden acın hıc gıtmedı bıtanecık kuzum benım
kara topraklar mı orttu ustunu sımdı
ama bılırım usumessınn hemde hıc rabbim sana hıssettırmez hıcbır acıyı hurıler yoldas olmustur sımdı yanına benı aratmazlar
ya garıban annen ne yapsın kuzum ne yapsın ıcının sızısını yangınını nasıl dındırsın aklımdan atmaya calıssam da kafaya takmamaya calıssam da unutamıyorum o guzel yuzunu bugun babana hıc bakamadım sırf sana benzedıgı ıcın... bebegım gonder bana kardesını yoksa dınmeyecek bu sızı nolur gonder nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

of off demin gittinde dinlenebildin mi diye bi sorsanıza bana..herüf canlı para programına form doldurttu bana kaldım sandalye tepesinde.sonra biraz masaj yaptırdım bacagıma çok agrıyodu da yagmur yagcak sanırsam.

sevgilim bitanecik ince sızım babasından sonra gelen babasından one gecen ek askım bıtanecık oglum
sen bır melektın hep melek kalacaksın annecıgım ama annenı ınanılmaz acılara bogdun yavrummm
ama bılırım usumessınn hemde hıc rabbim sana hıssettırmez hıcbır acıyı hurıler yoldas olmustur sımdı yanına benı aratmazlar
ya garıban annen ne yapsın kuzum ne yapsın ıcının sızısını yangınını nasıl dındırsın aklımdan atmaya calıssam da kafaya takmamaya calıssam da unutamıyorum o guzel yuzunu bugun babana hıc bakamadım sırf sana benzedıgı ıcın... bebegım gonder bana kardesını yoksa dınmeyecek bu sızı nolur gonder nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy cnm yaaa sen bu acıyı ne zaman yaşadın inan bilmiyodum çok üzüldüm:((ALLAH sabır versin kayram çok zordur eminim:((((

canım benim çok sagol hoşbuldum tekrardan datlummmm:54:

hoşbulduk fıstıkım benimmm:54:

ayy deme kuzu yaa demek şeyda kaybetti bebişini off:((Allahım sabır versin..inşallah bi dahakine iyice tutunur..bu arada kardeloş demişti galiba,bencede genetige baktırsa iyi olcak sanırım...
canım arkadasım inan bende aranıza döndügüm için çok mutluyum ya :69:hepinizi çokk seviyorum..bi uyuz modem yüzünden boşa hasretlik çektik..ama bi bakıma iyi de oldu kocişle daha çok zaman geçirdik..suyunu çıkarmıştım son zamanlarda..

zeynim ya cnm çok geçmiş olsun..ogluşunda yaramaz demek:))Allah kolaylık versin cnm.

kanka naber yaa yoruldun değilmi bittimi bari işleriniz
sorma canım bazen hepimiz abartıyoruz :27:napalım kopamıyoruz birbirimizden
buarada seydama çok moralim bozuldu galiba genetik testleri yapıldı onun ya çünkü biz pıhtılaşmadada konuşuyorduk
ee anlat bakalım durumlar nasıl adet günün nezaman buay kullanıcaksın değilmi klomen

ebrarcim derincim sagolun kizlar bayagi zor günler gecirdim ama cok sükür hepsi gecti simdide uykusuz günler basladi ama olsun cok seve seve yapiyorum rabbim 13 sene sonra sevindirince kiymeti daha fazla oluyor insallah rabbim sizlerede en kisa zamanda nasip eder herzaman dualarimdasiniz dogumda bile hepinizin ismini kagida yazmistim sanci cekerken tek tek isimlerinizi söyleyip dua ettim rabbim herkesin gönlüne göre versin

üzülme canım yaa lütfennn :14::14::14::14::14::14:

ebrarımm bende saçımı boyadım cano çikolata kahve:)çok begendi herkes.koyu takılıyom bu aralar.:97:
cano güle güle kullan yakışmıştır eminim koyu renk daha güzel oluyo daha öncede demiştim sana
ya bende boyattımda çok dökülüyo saçlarım korktum inanki
diyecek söz bulamıyorum kuzum allahım sabrını artırsın kayranın kardeşi tez vakitte gelsin acını hafifletsin .bitirdin beni yaa :14::14:
of off demin gittinde dinlenebildin mi diye bi sorsanıza bana..herüf canlı para programına form doldurttu bana kaldım sandalye tepesinde.sonra biraz masaj yaptırdım bacagıma çok agrıyodu da yagmur yagcak sanırsam.
ayy hadi inşallah çıkar cano yaa bi bakıyoruz enişte canlı parada :46:
yoruldun tavbi canım benimde buara ağrıyo be yaşlandık galiba :84:

Back
X