yap bebem seni tutan yok bu arad inanırmısınız insanın kendine güveni geliyo dün havludan pijama takımım vardı eşim dedi ne kadar vermişşiim bu sana yapışıyoduydu dedi ay ne ka utandım he
aleyküm selam bebem şükür kavuşturana
mayısın 6 evlendim bebem hıdır ellezde aynı senelerin gelinleriyiz bebem işşallah aynı senenin bebeklerini dogururuz bebem bu arada kaç tane var özeline yazıyım sibelin bebem söylüyüm
saol bitanem iyiyim şükür bide şu kk düzelse çokdaha iyi olucamiyiyim ebrarım saol
evet canım dün farkıda değildim
aama bu gün her yerim dökülüyor:18::18::18:
5 dk alıntı yapmaya çalışıyorum bu ne yaaa
saol bitanem iyiyim şükür bide şu kk düzelse çokdaha iyi olucam
1 saattir cevap yazmaya çalışıyorum
sen napıyosun anlat bakıyım hele
aynn yetercim deli oldum valla ya
şu anda başka bir formdada yazışıyorum 10 mesaj attım burada sayfa açılmadı daha
bir an önce düzelseydi iyi olcakatı
ay tam 1 ay var bende nisan 8
inşallah canım yaa allahım nasip eder bize
canım 10 tane yeter için 10 tane hatice için
ya aslında özele yazmıyoruz ama buseferlik sen yaz bakalım listeye bakarsa herkes iyi olur
nasılsın bitanem yaa çok merak ettim seni
tamam canım şimdi yazarım bu arada ben okudu diye hatırlıyorum ama neyse biz eşşegi saglam kaşıga baglıyalım söylüyorum şimdikız senin menüde ne var bakem
8 nisanmi dedin kız o salı gününbe geliyo nasıl anlamadım sen tam hangi ay elvendin:44::44::44::44:
iyiyim canım sağol.Evdeyim dinleniyorum.Biraz ağrım var ama geçiyo yavaş yavaş.İnşallah emeklerim boşa çıkmaz
yok canım okumuş olsa görürdüm sanmıyorum biz yinede soralımda ne olur ne olmaz
bende güveçte kurufasulye pilav ve turşu var canım benimki çorba yemez ondan yapmıyorum pek
nasıl salı günü kız ben pazar evlendim canım
2001 nisan 8
canım ne olduğunu bende anlamış değilim yazıyoruz ama sorun varebrarcım cevap yazdım ama gitmedi yaaaBen iyiyim çok şükür evdeyim.Biraz karnımda ağrılarım var açtıkları deliklerde ama geçiyo o da yavaş yavaş.iyi geçmiş doktor öyle sööledi.1-2 ay sonra gebelik için çalışıcaz bakalım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.öpüyorum tatlım sağol merak ettiğin için
ay canım kusura bakma ben mayıs diye okumuşum kafamı kaldı bende ev yüzünden hay allahımyolladım özele ban mesaj atıcak
canım ne olduğunu bende anlamış değilim yazıyoruz ama sorun var
canım hepsi geçicek herşey güzel olucak inşallah dört gözle müjde verdiğin günü bekliycem herşey güzel gönlünce olsun .merak ederim tabi tatlışım
olsun ya insan lık hali
tamam canım saol
kız ben kafayı yidim he geçende cep telefonumu buzdolabının içine koymuşum acelen yemek yaparken biriyle konuşuyodum öyle kalmış içinde eşim aramış ulaşamamış evi aradı dedi arıyorum neden açmıyosun telefonu dedi bende dedim neriye koydugumu bir bilsem eve geldi aradı baktı mutfaktan geliyo ses dediki pes yani hanim pes bunun burda ne işi var dedi başladık gülmeye
vallahi birine desek güler bize neyse siz yabancı degilsiniz benim kardeşlerimsiniz ay aklıma geldikçe halen gülerim geçen gene unuttum koydugum yeri eşim git ddei dolaba koymuşundur gene deyip dalga geçti benle ya
YAAAAAA BENDEDE VAR CANIM YAAAA
HER ŞEYİ UNUTUYORUM
KIZLAR BENİM BİR ENNEM VAR (YANİ ÖZ ANNEM DEĞİL BABAMIN İLK EŞİ )
TAM 74 YAŞINDA ALLAHIM ESİRGESİN BİR HAFIZASI VAR 20 YIL ÖNCE İZLEDİĞİ FİLMDEKİ KİŞİN ADINI KİMİNLE OYNADIĞINI BİLE HATIRLIYOR
YAAA BAZAN ÖYLE ŞEYLERDEN SÖZ EDİYORKİ BEN GENÇ KIZKAN DİYOR VE GÜNLERDEN ŞUYDU DİYOR
AALLAHIM SAĞLIK VERSİN
ablaam gödnerdim :)bende şimdi hatırladım rüyamı sen diyince bende bi başkasına aşılama yapıyorum tuttu mu diyolar iğneyle gönderdim tuttu işte falan diyorum hahaa ama aşılamayı mikroenjeksiyon yapıyorlar ya öyle yapıyorum :)
ya zaten bu sitenin adı,artık kadınlar kulübü değil,KOKOŞ KULÜP OLMALI.ya sinir oldum mesaj gönderemiyorum 10dkda 1mesaj yazabilirsiniz diyorr,site bakıma girince düzeleceğine iyice bozuluyor estetikli çirkin hatunlar gibi aynı yaaa
çok çok geçmiş olsun,inşallah çok yakında bebeğin gelir,konar oraya.sağol canım merhaba.Bugün hastaneden çıktım laparoskopi yapıldı.Karnımda iki delik açmışlar.1 gece kaldım hastanede.İyi geçmiş operasyon rahim iyi durumdaymış perdeyi almışlar bebk için daha rahat bi alan oluşturulmuş.Bikaç ay bekliycekmişim.Bende böyle sen neler yaptın
yukarıda yazdığım gibi canım yatıyorum şu an evdeyim
neresiymiş ki orası?:26:canım tahmin ettiğim yermi acep?isim vermek yasakda hani baya faal olan biyer
evet bura nedense buara çok kopuyo
maşallah,ne hafıza,zeytinyağından dolayı olmuş olabilir mi ki?YAAAAAA BENDEDE VAR CANIM YAAAA
HER ŞEYİ UNUTUYORUM
KIZLAR BENİM BİR ENNEM VAR (YANİ ÖZ ANNEM DEĞİL BABAMIN İLK EŞİ )
TAM 74 YAŞINDA ALLAHIM ESİRGESİN BİR HAFIZASI VAR 20 YIL ÖNCE İZLEDİĞİ FİLMDEKİ KİŞİN ADINI KİMİNLE OYNADIĞINI BİLE HATIRLIYOR
YAAA BAZAN ÖYLE ŞEYLERDEN SÖZ EDİYORKİ BEN GENÇ KIZKAN DİYOR VE GÜNLERDEN ŞUYDU DİYOR
AALLAHIM SAĞLIK VERSİN
allah iyiliğini versin cano yaaa,rüyaya bak,inşallah kendinin bu ay hamile olacağına işaret olur
Ya zaten bu sitenin adı,artık kadınlar kulübü değil,kokoş kulüp olmalı.
çok çok geçmiş olsun,inşallah çok yakında bebeğin gelir,konar oraya.
Neresiymiş ki orası?:26:
Maşallah,ne hafıza,zeytinyağından dolayı olmuş olabilir mi ki?
eski toprak diye boşa demiyolar bebem ya bu arada kardelen profum hoş geldin bebem
iyi akşamlar kızlar, kardelen49 dan haber alanınız varmı? inşaallah iyidir, inşaallah sonuçları da iyi çıkmıştır.
çok merak ettim onu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?