Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldın cnaım benım

hosbulduk canimben geldim kimsecikler kalmamis gene

butun kizlar ile bir denk gelemiyoruz:26:

kizlar bu arada dua listesinde ki garip benmiyim.. yoksa baska biri varmii
yani dun ebrarim listeyi bitirecegiz deyince ben alinmadigimi zannettim...

10 tanemi ayetel kirsi okuyacagim simdi..bensem hemen basliyayim

hosbuldum sevtunum benim

canim yaa neden se seni cok seviyorumcok sevdim ben bu topigi
herkes ilgili ve sicakiyiki varsiniz kizlar

evet canım senden başka garip yok bebem oku şimdiden okudum diye ekle ebrar görürü seni ay kız beni utandırıyosun bak utandım şimdi hesenin menüde ne var bebem

evet canım senden başka garip yok bebem oku şimdiden okudum diye ekle ebrar görürü seni ay kız beni utandırıyosun bak utandım şimdi hesenin menüde ne var bebem

tamam ben simcik okeyrum 10 taneee

utanma canim ya icimden geldi belki ilk oldugun icin ilk sen yazmistin bana topikteallah gönlune göre versin canim..

benim menude..mercimek corbasi,kavurma,salata,pilav var canim

salamm kızlar işlerim çok yoğundu giremedim bugün hiç !!!!!!!!!!!!şimdikte çıkış vaktimiz gelmiş seveeeooruumm hepiniziiii byyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......

oruc'musun? allah kabul etsin canim.muharrem ayi cok faziletli..esim 3 gun tuttu,tutmak istiyor daha ben ise tembelim yaaa

hem öyle canım hemde bebegimdeyken oruç tutamadım borçlarım yani 49 gün kaldı allahım nasip ederse bitiririrm işşallah sen neden tutmuyosun bebem saglık sorunu yüzündenmi tutamıyosun :44::44::44::44::44:

hem öyle canım hemde bebegimdeyken oruç tutamadım borçlarım yani 49 gün kaldı allahım nasip ederse bitiririrm işşallah sen neden tutmuyosun bebem saglık sorunu yüzündenmi tutamıyosun :44::44::44::44::44:

yok canim,sagilk sorunum olsa bile sifa olur oruc sevtuncum,benim kii tembellikten

iyi akşamlar kızlar nasılsınız :26::26::26::26:

at anacim akillanirim belki saplaginlarrr

istersen gene döverim bebem tutsan çok sevap ya neyse ben yemek yicem ha okundu ha okunucak namazı kılıp gelirimsizlerede namazda dua ederim canlarım derimki allahım benim gibi evlat hasretiyle yanan bu topikteki analara bebek nasip et saglıklısından derim

haklisin,muharremi kacirmadan tutmaliyim,sana afiyet olsun sevtuncum

duana cani gönulden amin,ecmain diyorum canim..rabbim orucunu kabul etsin...
bende kaciyim misafirlere hazirlik yapmam gerek by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…