inşallah hayırlısıyla doğar canım darısı sanabiz dün dr gittik dr capanın profösörüne gün verdi 6 ocak eşim tekrar test yaptırcak ondan sonra karar vercek ameliyat mnı aşılama mı yoksa ilac tedavisimi bizmki şimdilik belli olmadı
ama görümcemin sonucunu dün ögrendim ve pozitifffffffcok mutlu oldum sanki kendim hamile kalmış gibi oda cok ugraştı bizim gibi RABBİM ondan ayırmasın yavrusu kucagında görmeyi nasip etsin İNŞALLAH şimdi bide kalp atışını görse cok mutlu olcak İNŞALLAH onuda görür
geçmiş olsun kardelen nasıl geçti şimdi nasılsın kolaymıydı en kısa zamanda bebişine kavuşursun umarım ben de iyi sayılırımbencede kafa hep meşgul nolucak
birsen sen nasılsın
yok koymadım zatende hemide kocişim anlardı kızkız iyi kociş içmemiş
inşallah hayırlısıyla doğar canım darısı sana
geçmiş olsun kardelen nasıl geçti şimdi nasılsın kolaymıydı en kısa zamanda bebişine kavuşursun umarım ben de iyi sayılırım
sağol birsencim.Anestezi aldığım için anlamadım ama uyanınca kasıklarımda acı vardı.Söyleyince ağrı kesici verdiler kesildi.İnşallah faydası olur bebişime
arkadaşlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.Kadın doğum servisinde yattım ve bir sürü bebek gördüm.Sürekli bebek ağlamalarını duydum.eşim gece eve dönünce bebekleri doya doya seyrettim melek gibiler maşallah Allah analarına babalarına bağışlasın.Hepimiz için dua edip o meleklerden diledim bize de.fotoğraflarını çekenler, yakınlarına haber verenler ne ararsanız var.Darısı hepimize inşallaaaaaahhh
işşallah canım kaç kişilerdi bebem
arkadaşlar nasılsınız sayfalar almış başını gitmiş
5-6 kişi vardı.Doktorum çok tatlı yaa.Aynı anda iki ameliyathaneyi idare ediyodu kadın
canım memnun kaldıysan o doktorda tedavini olursun bebem
iyiyim dicem ama iyi degilim moraller sıfır beni gene unuttular burda tek kaldım yaprak dökümü bitsin birdaha ben görürüm neyi seyrediceksiniz içinde bende
Kız acaba sonu nasıl biter bilgisi olan varsa aydınlatsın hemencik
inşallah onunla devam edicem zaten
yaaaa ben kitabını okudum ama kitapla dizinin hiç alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?