Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tuğçalcım sanada merhaba canım nasılsın?Ay bu halinle nasıl dolaşıyosun ev bakmak için yorma kendini yaa

ebrarcım sanada merhaba hayırlı cumalar

canım benimkide kendinden düştü ama doktor kücük bir mudahale yaptı o zaman benim adetim 7 gün sürüyo yine 7 günmü sürcek o zaman canım...
maşallah kızlar nekadar çok kişiyiz yaa inanın ağlamak istiyorum
burdaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

önemli degil canım bizzde sana teşekkür ediyoruz işini gücünü bırakıp bizler icin ugraşıuosun allah razı olsun ebrarım

çok uykum var ya benim dua için kalktım yoksa uyurdum daha
oyyy kuzum kıyamam sanahadi git yat uyu canım benim.....
tuğçalcım sanada merhaba canım nasılsın?Ay bu halinle nasıl dolaşıyosun ev bakmak için yorma kendini yaa

merhaba canım bu arada geçmiş olsun laparoskopi olmuşsun canım... arabayla geziyoruz canım zaten günde 2-3 ev bakıyoruz kendimi yormuyorum yanimerak etme kzuum...

evet canım kontrolümüz var yarın inşallah iyi haberler veririm size de....

sana cevabımı bir önceki sayfada vermiş olduğumu belirtmek isterim... faydalı bişey oldu mu kimsecikler gözükmüyor....

canım arkadaşım inşallah güzel haberler alıcaksın allahım minişi korusun inşallah
neyse sağlık olsun herkes kendi bilir

pelincim merhaba hayırlı cumalar.Herkesinki farklı oluyo canım.Adetlerin düzenliydi senin dimi
merhaba canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar nasılsın...adetlerim düzenli canım haklısın herkezin bünyesi farklıdır ama merak ettim o yüzden soruyorum tatlım...
yani benim öyle olmuştu ama tabi bünye meselesi canım... sonuçta sonlanan bir gebelik var vucut kendini toplaması lazım... sana tavsiyem en 2 ay dinlen olur mu yani 2 kez adet gör....

evet canım bende onu düşünüyorum korunsammı korunmasammı diye ama söyledigine göre korunmam gerekiyo cok sagol tugcalım beni aydınlattıgın icin...

evet canım teşekkürler.Sen kendini daha iyi bilirsin tabi tatlım

kızlar ben kaçar kayınpeder gelcek cumadan çıkıp o gelesiye bişeyler yemem lazım.... birazdan gelir... öpüyorum sizi görüşürüz kızlar.....

saol bitanem sanada hayırlı cumalar nasılsın
valla pelinim bilmemki ufak bi operasyon dediğin nasıl oluyo temizledimi rahim içini gerçi kürtaj gibi olmadığı için kısa sürer diye düşünüyorum tatlım
buarada hepimizden allah razı olsun canım

tuğçem uyandıktan sonra imansız uyuyamam olsun kuzum belki iftardan sonra kestiririm keyifli oluyo

aleyküm selam canım hayırlı cumalar nasılsın???
sağol tugcem çok şükür,sen nasılsın?

hayırlı cumalar
selam kızlar hayırlı cumalar herkeze dua icin geldim...
hayırlı cumalar pelin...
ALLAH hayırlı evlatlar versin inşallah,aminnnnnnn

Allah dualarınızı kabul etsin,hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

İMANSIZ uyuma bencede Allah muhafaza

kızlar ben kaçar kayınpeder gelcek cumadan çıkıp o gelesiye bişeyler yemem lazım.... birazdan gelir... öpüyorum sizi görüşürüz kızlar.....
güle güle canım allaha emanet ol görüşmek üzre...

ebrarım biraz temizledi icimi tam düşüremedim cünkü... banada cok sürmıycek gibi geliyo... cevap verdigin icin sagol bitanem

balımmmm hoşgeldin nasılsın naaptın bakıyım dün herşey yolundamı?
dün arıycaktım ama evde değildim annemlerdeydim kardeşim filan vardı fırsat bulamadım canım

İMANSIZ uyuma bencede Allah muhafaza
ayyyyy ben nedemişim ya allahım sen büyüksün imansız olmaz zati kuzum
güle güle canım allaha emanet ol görüşmek üzre...

ebrarım biraz temizledi icimi tam düşüremedim cünkü... banada cok sürmıycek gibi geliyo... cevap verdigin icin sagol bitanem

canım dur bakalım hayırlısı olsun üzun sürersede korkma yani

yeni gelenler hoşgeldiniz
bana eyvallah ben kaçar canlarım çok öpüyorum sizi
buarada dua KAYRA VE SELİNAYA okunucak şimdiden belirtiyim listeleri hzırlıycam daha sonra .şimdi oruçluyum aklım basmıyo
öpüldünüzzzz

Hayırlı
CUMA larınız olsun inşallah HAtice ve YEter arkadaşımızın dualarına gönülden amin diyorum Rabbim kabul eylesin inşallah

HERKESE HAYIRLI CUMALAR
arkadaşalr bu gün benim ve haticenin dusı vardı hatice nette giremiyor
EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARI ALLAH RAZI OLSUN
YÜREGİNİZE DİLİNİZE SAĞLIK
RABBİM DUALRIMIZI KABUL ETSİN
HEPİMZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN AMİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…