canım benimkide kendinden düştü ama doktor kücük bir mudahale yaptı o zaman benim adetim 7 gün sürüyo yine 7 günmü sürcek o zaman canım...saol bitanem ya bende iyiyim çok şükür
bebiş nasıl yarın kontrol varmış hayırlı haberler alırsın inşallah canım
pelinim saol canım bende iyiyim
valla ben ilkinde kürtaj olmuştum 40 güne yakın sürmüştü benim damla damla
ama son düşüğümde kendi düştü kürtaj olmadım 1 hafta aynı adet gibi oldu ve kesildi canım
maşallah kızlar nekadar çok kişiyiz yaa inanın ağlamak istiyorum
burdaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
oyyy kuzum kıyamam sanahadi git yat uyu canım benim.....çok uykum var ya benim dua için kalktım yoksa uyurdum daha
tuğçalcım sanada merhaba canım nasılsın?Ay bu halinle nasıl dolaşıyosun ev bakmak için yorma kendini yaa
ebrarcım sanada merhaba hayırlı cumalar
evet canım kontrolümüz var yarın inşallah iyi haberler veririm size de....
sana cevabımı bir önceki sayfada vermiş olduğumu belirtmek isterim...faydalı bişey oldu mu kimsecikler gözükmüyor....
merhaba canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar nasılsın...adetlerim düzenli canım haklısın herkezin bünyesi farklıdır ama merak ettim o yüzden soruyorum tatlım...pelincim merhaba hayırlı cumalar.Herkesinki farklı oluyo canım.Adetlerin düzenliydi senin dimi
yani benim öyle olmuştu ama tabi bünye meselesi canım... sonuçta sonlanan bir gebelik var vucut kendini toplaması lazım... sana tavsiyem en 2 ay dinlen olur mu yani 2 kez adet gör....
oyyy kuzum kıyamam sanahadi git yat uyu canım benim.....
merhaba canım bu arada geçmiş olsun laparoskopi olmuşsun canım... arabayla geziyoruz canım zaten günde 2-3 ev bakıyoruz kendimi yormuyorum yanimerak etme kzuum...
saol bitanem sanada hayırlı cumalar nasılsıntuğçalcım sanada merhaba canım nasılsın?Ay bu halinle nasıl dolaşıyosun ev bakmak için yorma kendini yaa
ebrarcım sanada merhaba hayırlı cumalar
valla pelinim bilmemki ufak bi operasyon dediğin nasıl oluyo temizledimi rahim içini gerçi kürtaj gibi olmadığı için kısa sürer diye düşünüyorum tatlımcanım benimkide kendinden düştü ama doktor kücük bir mudahale yaptı o zaman benim adetim 7 gün sürüyo yine 7 günmü sürcek o zaman canım...
önemli degil canım bizzde sana teşekkür ediyoruz işini gücünü bırakıp bizler icin ugraşıuosun allah razı olsun ebrarım
oyyy kuzum kıyamam sanahadi git yat uyu canım benim.....
merhaba canım bu arada geçmiş olsun laparoskopi olmuşsun canım... arabayla geziyoruz canım zaten günde 2-3 ev bakıyoruz kendimi yormuyorum yanimerak etme kzuum...
sağol tugcem çok şükür,sen nasılsın?aleyküm selam canım hayırlı cumalar nasılsın???
hayırlı cumalarhayırlı cumalar arkadaşlar rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah
iki kişiden haber alamadık ama sevtun 40 tane okumuş eksik olursa niyetiyle saolsun onunkilerle tamamlanmış oluyor .herkesin ağzına yüreğine sağlık .biraz toplaşalım duayı yapıcam inşallah .
hayırlı cumalar pelin...selam kızlar hayırlı cumalar herkeze dua icin geldim...
ALLAH hayırlı evlatlar versin inşallah,aminnnnnnn
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.ŞU MÜBAREK VAKİTLERİN HÜRMETİNE
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ HATİCEYE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.ŞU MÜBAREK VAKİTLERİN HÜRMETİNE
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
kızlar ben kaçar kayınpeder gelcek cumadan çıkıp o gelesiye bişeyler yemem lazım.... birazdan gelir... öpüyorum sizi görüşürüz kızlar.....
saol bitanem sanada hayırlı cumalar nasılsın
valla pelinim bilmemki ufak bi operasyon dediğin nasıl oluyo temizledimi rahim içini gerçi kürtaj gibi olmadığı için kısa sürer diye düşünüyorum tatlım
buarada hepimizden allah razı olsun canım
tuğçem uyandıktan sonra imansız uyuyamam olsun kuzum belki iftardan sonra kestiririm keyifli oluyo
güle güle canım allaha emanet ol görüşmek üzre...kızlar ben kaçar kayınpeder gelcek cumadan çıkıp o gelesiye bişeyler yemem lazım.... birazdan gelir... öpüyorum sizi görüşürüz kızlar.....
saol bitanem sanada hayırlı cumalar nasılsın
valla pelinim bilmemki ufak bi operasyon dediğin nasıl oluyo temizledimi rahim içini gerçi kürtaj gibi olmadığı için kısa sürer diye düşünüyorum tatlım
buarada hepimizden allah razı olsun canım
tuğçem uyandıktan sonra imansız uyuyamam olsun kuzum belki iftardan sonra kestiririm keyifli oluyo
sağol tugcem çok şükür,sen nasılsın?
hayırlı cumalar
hayırlı cumalar pelin...
Allah dualarınızı kabul etsin,hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
sağol tugcem çok şükür,sen nasılsın?
hayırlı cumalar
hayırlı cumalar pelin...
Allah dualarınızı kabul etsin,hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
ayyyyy ben nedemişim ya allahım sen büyüksün imansız olmaz zati kuzumİMANSIZ uyuma bencede Allah muhafaza
güle güle canım allaha emanet ol görüşmek üzre...
ebrarım biraz temizledi icimi tam düşüremedim cünkü... banada cok sürmıycek gibi geliyo... cevap verdigin icin sagol bitanem
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ HATİCEYE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.ŞU MÜBAREK VAKİTLERİN HÜRMETİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?