Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi dielım ii olsun canım skıın biraz bugun içim kötü nedense yawrum aklımda hep yıne geldı nedensiz aklıma kafayı yıcek gbıyımmmm

canım ya kıyamam, üzme kendini, Rabbim hayırlısıyla inşaallah yeniden verir, veren de O, alan da O...
sabır gösterip dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyor ki....

Canlarımm her hafta bir mani cıkıyor allah tarafından bugun de elektrıkler gıttı dogal olarak ınternet de gıremedım onun ıcın yeterım ve hatıcem duanıza tekrar ve tekrar aglayarak okudum her hafta oldugu gıbı ve gonulden amın dıyorum elfu elfu aminnnnn

bu arada kızlar nasılsınız ıyısınız ınsallah bu arada pelıncım burda oldugunu gordum canımm nasıl oldun daha ıyımısın sen bebegını kaybettın ama duydugumdan berı ben dagıldım ben guselım rabbım sabır versın herkese

canım iyi olmaya calışıyorum napıyım hayırlısı böyleymiş rabbim böyle istedi elimden bişey gelmiyokicok teşekkür ederim bitanem beni düşündügün icin üzülme lütfen rabbim öyle büyükki hepimize inş hayırlısıyla saglıklı ikinci bebişlerimizi göndercek inş...amin tatlım rabbim sabır vermese toparlanamazdık heralde

ebrar ablacım kac gundur senınle denk gelmek ıcın ugrasıyorum dunde esımın dızısı vardı guya bende rahat rahat grecektım ama hastalandım bılıyosun dun aksam ve bugunsabah fecı agrım oldu ılac ıcıp sızmısım senınle konusmayı cok osledım o aksam da senınle denk gelmem mucıze gıbıydı benım ıcın ve tabıkı derin su ıle de ole toparlamaya calısıyorum be ablacım ama bılmıyorum acımı yurekten hıssettıgıne emınım allah razı olsun senden
boncugum benı eklıcektın emesene ama eklemedın unuttunmu kuzum yaaaaaa
derinim bu arada çöküntüden o kadar korkma bıtanem demekkı doktor amelıyat ıcın gerek gormemıs bak benım 5 ay dayandı ve dogmasının sebebı de o degıldı uzun sure kanamam oldu bu da keseme zarar verdı canım o yuzden korkma sakın sadece hamıle kalınca sureklı yatman gerekecek yada oturman am olsun dokuz ay degılmı sayılı gun gecer ebek ıcın azmı beklıyoruz.bu arada canımın ıcı perde ıle cokuntu aynı sey zaten yukarıdan asagıya dogru bır zar ıle rahım asagıya dogru cekılıyo buda cokuntu gıbı gozukuyo ama bunun derecelerı var doktorum olmayabılırde dedı temız de cıkabılırmıs yanı ama eger cok cıddı bı cokuk yoksa tekrar hamıle kalabılırsın dıcem dedı yanı amelıyat olmıcak
bu arada kızlar nolur nolur ama nolur bu topıc kapanmasın devam edelım sohbetlerımıze sızı cok sevıyorum hepınızı ınsallah yavrularımıza tez zamanda kavusur ve yenı bır topıcte bebek bakımını konusuruz

kesınlıkle ole ama ınsanın aklına gelıyor sureklı ıste bılırım
ya buraya da sureklı moral bozan seyler yazmak ıstemıyorum ama ıcımden gelen bu frenlıyorum kendımı sonra onlar benı anlar dıyorum ve yazıyorum saolsun kımse de yadırgamıyo moral verıyolar

selam kızlarrrrr ne var ne yok
bi görünüyon bi kayboluyon canım napıyım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın...

canım tabiki icinden gecenleri paylaşcan gercekten senin yaşadıkların daha zor rabbim sabır versin... beni avutan tek bişey var kalp atışını duymamış olmam ya daha büyükken kaybetseydim zor toparlanırdım şimdi bile aklıma geldikce aglıyorum ama toparlanmam lazım... dogacagı günü bile hesaplamıştım ama nasip degilmiş inş ikinci meleklerimizle mutlu olmayı nasip eder rabbim....

amın bı tanemmm amınnn ınsallah herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…