iyi dielım ii olsun canım skıın biraz bugun içim kötü nedense yawrum aklımda hep yıne geldı nedensiz aklıma kafayı yıcek gbıyımmmm
meraba canım, nasılsın
iyiyim canım sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak
iyiyim canım sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak
selam kızlar ben geldim nasılsınız...
iyim canım artık düşünmemeye calışıyorum sen nasılsın...meraba canım, nasılsın ?
hoşşş gelldiiinnnnnn
bu arada kızlar nasılsınız ıyısınız ınsallah bu arada pelıncım burda oldugunu gordum canımm nasıl oldun daha ıyımısın sen bebegını kaybettın ama duydugumdan berı ben dagıldım ben guselım rabbım sabır versın herkese
canım iyi olmaya calışıyorum napıyım hayırlısı böyleymiş rabbim böyle istedi elimden bişey gelmiyokicok teşekkür ederim bitanem beni düşündügün icin üzülme lütfen rabbim öyle büyükki hepimize inş hayırlısıyla saglıklı ikinci bebişlerimizi göndercek inş...amin tatlım rabbim sabır vermese toparlanamazdık heralde
selam kızlarrrrr ne var ne yok
ıyıyız nanelım sohbet edıyoruz
bi görünüyon bi kayboluyon canım napıyım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın...selam kızlarrrrr ne var ne yok
kesınlıkle ole ama ınsanın aklına gelıyor sureklı ıste bılırım
ya buraya da sureklı moral bozan seyler yazmak ıstemıyorum ama ıcımden gelen bu frenlıyorum kendımı sonra onlar benı anlar dıyorum ve yazıyorum saolsun kımse de yadırgamıyo moral verıyolar
bi görünüyon bi kayboluyon canım napıyım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın...
canım tabiki icinden gecenleri paylaşcan gercekten senin yaşadıkların daha zor rabbim sabır versin... beni avutan tek bişey var kalp atışını duymamış olmam ya daha büyükken kaybetseydim zor toparlanırdım şimdi bile aklıma geldikce aglıyorum ama toparlanmam lazım... dogacagı günü bile hesaplamıştım ama nasip degilmiş inş ikinci meleklerimizle mutlu olmayı nasip eder rabbim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?