Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyyyy ben nedemişim ya allahım sen büyüksün imansız olmaz zati kuzum

canım dur bakalım hayırlısı olsun üzun sürersede korkma yani

ebrarım ilk defa böyle bişey başıma geldi... korkmuyorumda ne kadar sürer diye merak ediyorum ...dedigin gibi hayırlısı olsun canım

balımmmm hoşgeldin nasılsın naaptın bakıyım dün herşey yolundamı?
dün arıycaktım ama evde değildim annemlerdeydim kardeşim filan vardı fırsat bulamadım canım
hoşgördüm abla sağolasın,test sonuçlarını alddık ama beklemek istemediğimiz için maile gönderdiler,doktora gösteremedik burdan sordum kkdan:)sanırım düzelme var ama bozuk sperm sayısı fazla ya...
turkuazcım bana selam yokmu tatlım

nanelişeker hoşgeldin canım hayırlı cumalar
kardelencim selam cnm,ağrın var mı operasyon ii geçmiş maşallah
güle güle abla,Allah kabul etsin
Hayırlı
CUMA larınız olsun inşallah HAtice ve YEter arkadaşımızın dualarına gönülden amin diyorum Rabbim kabul eylesin inşallah

aminn,sağolasın miranda inşaallahh

canım senin duayı bekletiyorum hani transferin olduğu zaman olsun diye haber verirsin tatlım

Allah razıolsun Ebrarcım bugün kontrole gideceğim saat 3 te enfeksiyonum için kültür alınacak pazartesi sonucuma göre ben sana haber vereceğim inşallah.

güle güle ebrarım görüşmek üzrecanlarım bende cıkıyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi....

canlarım hayılı cummalr
emeği geçen dualarıokuyan okumayan herkese ten allah razı olsun
rabbim hepimize bu yolda evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
sağlık sıhat huzr versin
ellerimizi boş çevirmesin
yüreğinize sağlık
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hakınızı helal edin canlarım

amin,,,rabbim sen kabul et dualarımızı

evet turkuazcım operasyon iyi geçmiş söylediklerine göre çok şükür.Karnımdaki dikişler acıyo sadece başka bi sıkıntım yok bakalım

ay çok güzelmiş dua herkeze isim değiştirerek okurum iş çıkışı allah kabul etsiinnnn belli bi sayısı yok dimi kızlar 3 yada on gibi

kızlar duaya katılamadım can gönülden amın dıyorum rabbım cocuk hasretınızı en kısa zamanda söndürür ınsallah kucaklarınız bebeklerle dolar en kısa zamanda mutlu haberlerı verırsınız ınsallah

amin bütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul edEr İNŞALLAH

kızlar rabbım hepımız güzel sağlıklı bebişler nasip etsın duaya yetşemedım annemi hast götürdüm akşam yazmıştım ama ebrar dua için sna msj atmıştım duları okudum allahım kabul etsın inş

BÜTÜn KALBİMLE AMİN DİYORUM ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH

duaya katılamadım unuttmuşum bugün dua oldunu

herkez iyidir İNŞALLAH

ben cıkıyorum görümceme gidicem herkese iyi günlerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…