Allah yardımcın olsun canım, Allah gönlüne göre versin, hayırlısıyla inşaallah tez zamanda bebiş gelsin
ablacım gıt sen afıyet olsun rabbim gonlundekını kucagına almayı nasıp esın tez zamanda bende cıkıyorum zaten yatcam brazkuzum olsun sen işine bak bende kaçıyorum hemen çünkü aç kalıcam sadece 45 dakika var bende sıfır yemek var
hoşbuldum saol kuzum sonra konuşuruz olurmu kaçtım ben çok öpüyorum seni
bende kaçtım cano
aminnnn rabbim hepimize nasip etsin
hosgeldın canım ben gıdıyom dedım gdemedım kardelen bhrcım ne ıcın dua etcegımı yazmadın ama rabbım gonlundekı versın ınsallah ben kactımmmayy site yine cok yavas ben geldim herkez gidiyorr
neyse görüşürüz kıslar
bitanem hoşgeldin kolay gelsin sana...cıkıyomusun hemen sohbet edemedik bile neyse sonra görüşürüz canım cok öptümben geldim geçmişe bakamıyorum yemek yapıcam çünkü sadece selam veriyim dedim
napıyosunuz hanımlar
derinim seni burda hemde buvakitte görmek negüzel yaa demek yemek yaptın ay darısı bana bide iftara az kaldı
FLANIM çok geçmiş olsun canım allahım korumuş ya içinde olsaydı yada birinin kafasına düşseydi hay allah ben çok korkarım rüzgar olduğu zaman belli olmuyo inanki .sıkma canını tatlım mal geliyo yerine yeterki sağlık olsun
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın...selamkıslar ben geldim nasılsınız bakalım
canım daha iyi olacaksın inşallah üzülme sakın.
doktorun korun dedi demek..sen bilirsin o zaman canım..doktorların bazıları diyo işte.bazılarıda gerek görmüyo.içinden gelen neyse onu yap istersen...
ebrarım gene konuşamadan çıkıyom cnm yaa kusuruma bakma..geç bile kaldım valla.
flancım çok üzücü canım yaa((geçmiş olsun içinde insan varken olmamış ALLAHTAN yaaa...off bizim arabacıgımız geldi aklıma..iki hafta öncede kaynımın arkadasları bizim arabayla kaza yaptılar arabamız hurda oldu şükür ki çocukların bişeyi yok...olan bize oldu ama (neyse kaçayım ben çenem düşmeden yoksa saydırıcam yine bu konuya çok üzüldüm çünkü ( hoşçakalın canlarım.
ne demek canım sende sagol cıkıyomusun sonra görüşürüz inş öptüm canımsaol canım ellerın dert gormesın ınsallah
ay canım ya bende cok korkarım igneden ama bünyem cok zayıf acile gitmeden yada hastaneye gitmeden iyileşemiyorum hatta bebegim düşmesin diye 2 serum bir igne oldum o kadar korktugum halde ama nasip degilmiş bıraktı beni melegim...iğneden de korkuyorum canım ben biraz, hastalanıp acile filan gittiğime bile serum takarlar yada iğne yaparlar diye bazen gitmiyorum, yada sadece ilaç yazdırıp geliyorum eve :26: :26:
inşallah canım bazen çok yorulduğumu düşünüyorum ameliyatlar yok dış gebelik yok karnımda bebeğimin ölmesi yok küretaj yok kan pıhtılaiması yok rahim flimi 3 yıla hepside sığdı
inşallah canım bazen çok yorulduğumu düşünüyorum ameliyatlar yok dış gebelik yok karnımda bebeğimin ölmesi yok küretaj yok kan pıhtılaiması yok rahim flimi 3 yıla hepside sığdı
ne demek canım sende sagol cıkıyomusun sonra görüşürüz inş öptüm canım
ay canım ya bende cok korkarım igneden ama bünyem cok zayıf acile gitmeden yada hastaneye gitmeden iyileşemiyorum hatta bebegim düşmesin diye 2 serum bir igne oldum o kadar korktugum halde ama nasip degilmiş bıraktı beni melegim...
canım allah sabır versin insan başına gelmeyince anlamıo ama şimdi daha iyi anlıyorum hepinizi gercekten cok zormuş...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler versin inş...
sağol canım yaaaver adresini ben alıp göndereyim sana hem de koca bi kutu
ablacım gıt sen afıyet olsun rabbim gonlundekını kucagına almayı nasıp esın tez zamanda bende cıkıyorum zaten yatcam braz
hosgeldın canım ben gıdıyom dedım gdemedım kardelen bhrcım ne ıcın dua etcegımı yazmadın ama rabbım gonlundekı versın ınsallah ben kactımmm
sağol canım yaaa
aminn hadi by by
derinim cok teşekkür ederim canım amin inş ama ben iki üc ay beklıycem canım ondan sonra allahım daha fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı bebişimi gönderir inş...
canım rüyan hayra cıksın... inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı melegini göndersin dualarım seninle...
selam canım ben bugun biraz daha iyiyim sen nasılsın...
selam canım nasılsın bebişin güzel kızın nasıl benim yerimede kücük buse kondur o tatlı yanagına
canım allah razı olsunHayırlı
CUMA larınız olsun inşallah HAtice ve YEter arkadaşımızın dualarına gönülden amin diyorum Rabbim kabul eylesin inşallah
amin inşallah yetercim sizinde olmanızı isterdik ama nasip değilmiş cuma vaktinide geçirmek istemedimHERKESE HAYIRLI CUMALAR
arkadaşalr bu gün benim ve haticenin dusı vardı hatice nette giremiyor
EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARI ALLAH RAZI OLSUN
YÜREGİNİZE DİLİNİZE SAĞLIK
RABBİM DUALRIMIZI KABUL ETSİN
HEPİMZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN AMİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
pelinim haklısın canım insan başına gelmeyince bilemiyo inşallah kısa sürer sende çalışmalara başlarsın kuzumebrarım ilk defa böyle bişey başıma geldi... korkmuyorumda ne kadar sürer diye merak ediyorum ...dedigin gibi hayırlısı olsun canım
kuzum hadi hayırlısı inşallah yeteri kadar vardır heralde aslında yazsaydın bibakardık kuzumhoşgördüm abla sağolasın,test sonuçlarını alddık ama beklemek istemediğimiz için maile gönderdiler,doktora gösteremedik burdan sordum kkdan:)sanırım düzelme var ama bozuk sperm sayısı fazla ya...
kardelencim selam cnm,ağrın var mı operasyon ii geçmiş maşallah
güle güle abla,Allah kabul etsin
aminn,sağolasın miranda inşaallahh
canım hayırlı haberler al inşallahAllah razıolsun Ebrarcım bugün kontrole gideceğim saat 3 te enfeksiyonum için kültür alınacak pazartesi sonucuma göre ben sana haber vereceğim inşallah.
helal olsun canım nedemek sende helal etcanlarım hayılı cummalr
emeği geçen dualarıokuyan okumayan herkese ten allah razı olsun
rabbim hepimize bu yolda evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
sağlık sıhat huzr versin
ellerimizi boş çevirmesin
yüreğinize sağlık
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hakınızı helal edin canlarım
aminnn boncukum inşallahkızlar duaya katılamadım can gönülden amın dıyorum rabbım cocuk hasretınızı en kısa zamanda söndürür ınsallah kucaklarınız bebeklerle dolar en kısa zamanda mutlu haberlerı verırsınız ınsallah
canım mesajını aldım ama dönemedim 10 dakikada 1 mesaj yollandığı için eklemiştim seni yanikızlar rabbım hepımız güzel sağlıklı bebişler nasip etsın duaya yetşemedım annemi hast götürdüm akşam yazmıştım ama ebrar dua için sna msj atmıştım duları okudum allahım kabul etsın inş
canım demek geldi kırmızılar hadi hayırlısı filminde güzel çıkıcak inşallah buhafta dua sende dilerim vesile olur canımebrar ablacım kac gundur senınle denk gelmek ıcın ugrasıyorum dunde esımın dızısı vardı guya bende rahat rahat grecektım ama hastalandım bılıyosun dun aksam ve bugunsabah fecı agrım oldu ılac ıcıp sızmısım senınle konusmayı cok osledım o aksam da senınle denk gelmem mucıze gıbıydı benım ıcın ve tabıkı derin su ıle de ole toparlamaya calısıyorum be ablacım ama bılmıyorum acımı yurekten hıssettıgıne emınım allah razı olsun senden
boncugum benı eklıcektın emesene ama eklemedın unuttunmu kuzum yaaaaaa
derinim bu arada çöküntüden o kadar korkma bıtanem demekkı doktor amelıyat ıcın gerek gormemıs bak benım 5 ay dayandı ve dogmasının sebebı de o degıldı uzun sure kanamam oldu bu da keseme zarar verdı canım o yuzden korkma sakın sadece hamıle kalınca sureklı yatman gerekecek yada oturman am olsun dokuz ay degılmı sayılı gun gecer ebek ıcın azmı beklıyoruz.bu arada canımın ıcı perde ıle cokuntu aynı sey zaten yukarıdan asagıya dogru bır zar ıle rahım asagıya dogru cekılıyo buda cokuntu gıbı gozukuyo ama bunun derecelerı var doktorum olmayabılırde dedı temız de cıkabılırmıs yanı ama eger cok cıddı bı cokuk yoksa tekrar hamıle kalabılırsın dıcem dedı yanı amelıyat olmıcak
bu arada kızlar nolur nolur ama nolur bu topıc kapanmasın devam edelım sohbetlerımıze sızı cok sevıyorum hepınızı ınsallah yavrularımıza tez zamanda kavusur ve yenı bır topıcte bebek bakımını konusuruz
sendende allah razı olsun kuzum inşallah vesile olur bibakıyosun buay kendi gelmiş minişayy az kalsın unutuyodum ya yeter ve hatice arkadaslarımızın dualarına AMİN diyorum..rabbim çok bekletmesin inşallah...
birde ben yokken benim için dua okuyan tüm arkadaslarımdan ALLAH RAZI OLSUN çok sagolun kızlar...
canım dualarım seninle inşalah sıkı sıkı tutunsun minişinflan,DerinSu,KAYRAM29,ebrar_53,pelin67,
kızlar nasılsınız bana dua edin lütfen
canımsın inanki orucu açmadan bol bol dua ettim gözyaşlarıyla rabbim kabul etsin inşallahAllah kabul etsin canım, iftarda bizlere de dua et olurmu ?
nasılsın görüşmeyeli, rastlaşamaz olduk bugünlerde, ösledimmm seni
ben iyiyim tatlım sende iyisin inşallahCANIM UMARIM İYİSİNDİR kendine iyi bak
pelinim son anlarda yetiştirdim oruç olmasam sorun değildidebitanem hoşgeldin kolay gelsin sana...cıkıyomusun hemen sohbet edemedik bile neyse sonra görüşürüz canım cok öptüm
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın...
cok sagol canım benim...haklısın aslında icimden geleni yapmam lazım ama aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum ben yine iki ay korunayım canım cevap verdigin icin sagol...güle güle derinim görüşmek üzre
iyiyim canım öperim yerine teyzesi kızımda iyi sayılır bol gazını saymazsak bu gece gene geç uyuttu beni saat 1 de kalktı sabah 9 a kadar ful bagırdı gündüz de misafirlerim vardı gene uyumadıakşamda ben sinirden agladım oda dart dart yaptı :) rahatladı uyudu bilsem önceden aglardım sen nasılsın canım
canım allah razı olsun
amin inşallah yetercim sizinde olmanızı isterdik ama nasip değilmiş cuma vaktinide geçirmek istemedim
rabbim kabul etsin inşallah
pelinim haklısın canım insan başına gelmeyince bilemiyo inşallah kısa sürer sende çalışmalara başlarsın kuzum
kuzum hadi hayırlısı inşallah yeteri kadar vardır heralde aslında yazsaydın bibakardık kuzum
yinede doktorunun diyecekleri daha önemli inşallh aşılama olmadan gelsin meleğin bitanem
canım hayırlı haberler al inşallah
geçmiştir umarımda sende başlarsın tedaviye haber bekliyorum canım
helal olsun canım nedemek sende helal et
rabbim kbul buyursun inşallah
aminnn boncukum inşallah
canım mesajını aldım ama dönemedim 10 dakikada 1 mesaj yollandığı için eklemiştim seni yani
ağzına yüreğine sağlık tatlım
canım demek geldi kırmızılar hadi hayırlısı filminde güzel çıkıcak inşallah buhafta dua sende dilerim vesile olur canım
buarada topicimiz kapanmaz allahın izniyle hep birarada olucaz
sendende allah razı olsun kuzum inşallah vesile olur bibakıyosun buay kendi gelmiş miniş
canım dualarım seninle inşalah sıkı sıkı tutunsun minişin
buarada niye sık girmiyosun işlerinmi var canım
canımsın inanki orucu açmadan bol bol dua ettim gözyaşlarıyla rabbim kabul etsin inşallah
evet görüşemiyoruz malesef yaa
ben iyiyim tatlım sende iyisin inşallah
pelinim son anlarda yetiştirdim oruç olmasam sorun değildide
şimdi burdayım gelirsinde muhabbet ederiz inşallah canım
nbr kızlar nasılsnız..
ben geldımmm sonunda yakaladım ablacım senı nasılsın ıyısın ınsallah esım gecıktı bende fırsat bı fırsat dedım burdayım bı yatıyo bı kalkıyom adet gunlerım hep zor gecer fecıııı agrılı evlen gecer dedıler gecmedı dogumdan sonra gecer dedıler yıne gecmedı kaderım bu herhalde neyse canım her ay duzenlı olsun da buna da razıyım ben sen nasılsın balımmmmmm
kızla nasılsınıznbr kızlar nasılsnız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?