Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ablacım gıt sen afıyet olsun rabbim gonlundekını kucagına almayı nasıp esın tez zamanda bende cıkıyorum zaten yatcam braz
ayy site yine cok yavas ben geldim herkez gidiyorr

neyse görüşürüz kıslar
hosgeldın canım ben gıdıyom dedım gdemedım kardelen bhrcım ne ıcın dua etcegımı yazmadın ama rabbım gonlundekı versın ınsallah ben kactımmm

bitanem hoşgeldin kolay gelsin sana...cıkıyomusun hemen sohbet edemedik bile neyse sonra görüşürüz canım cok öptüm
selamkıslar ben geldim nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın...

cok sagol canım benim...haklısın aslında icimden geleni yapmam lazım ama aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum ben yine iki ay korunayım canım cevap verdigin icin sagol...güle güle derinim görüşmek üzre

saol canım ellerın dert gormesın ınsallah
ne demek canım sende sagol cıkıyomusun sonra görüşürüz inş öptüm canım
iğneden de korkuyorum canım ben biraz, hastalanıp acile filan gittiğime bile serum takarlar yada iğne yaparlar diye bazen gitmiyorum, yada sadece ilaç yazdırıp geliyorum eve :26: :26:
ay canım ya bende cok korkarım igneden ama bünyem cok zayıf acile gitmeden yada hastaneye gitmeden iyileşemiyorum hatta bebegim düşmesin diye 2 serum bir igne oldum o kadar korktugum halde ama nasip degilmiş bıraktı beni melegim...
inşallah canım bazen çok yorulduğumu düşünüyorum ameliyatlar yok dış gebelik yok karnımda bebeğimin ölmesi yok küretaj yok kan pıhtılaiması yok rahim flimi 3 yıla hepside sığdı

canım allah sabır versin insan başına gelmeyince anlamıo ama şimdi daha iyi anlıyorum hepinizi gercekten cok zormuş...rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler versin inş...

inşallah canım bazen çok yorulduğumu düşünüyorum ameliyatlar yok dış gebelik yok karnımda bebeğimin ölmesi yok küretaj yok kan pıhtılaiması yok rahim flimi 3 yıla hepside sığdı

imtihanımız bebekmiş canım, bol bol dua edip beklemekten başka elimizden bişi gelmiyor ki...
hepimizin yaşadıkları farklı, hikayesi farklı..... ama sorunumuz aynı. anne olmak için çırpınıyoruz....
Allah sabrını ve gücünü artırsın. inşaallah tez zamanda meleğin gelsin, seni bırakmasın bu sefer sıkı sıkı tutunsun inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım

amin inşallah canım ALLAH hepimizin gönlündekini versin

ver adresini ben alıp göndereyim sana hem de koca bi kutu
sağol canım yaaa

aminn hadi by by

KIZLAR NASILSINIZ
inşşşşşşşşşşşşş herkes iyidir

BU GÜN BENİM DUA GÜNÜMDÜ HEPİNİZEDEN ALLAH RAZI OLSUN
TEK TEK TEŞEKÜR EDYİYORUM
RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

iyiyim canım öperim yerine teyzesi kızımda iyi sayılır bol gazını saymazsak bu gece gene geç uyuttu beni saat 1 de kalktı sabah 9 a kadar ful bagırdı gündüz de misafirlerim vardı gene uyumadı akşamda ben sinirden agladım oda dart dart yaptı :) rahatladı uyudu bilsem önceden aglardım sen nasılsın canım

Hayırlı
CUMA larınız olsun inşallah HAtice ve YEter arkadaşımızın dualarına gönülden amin diyorum Rabbim kabul eylesin inşallah
canım allah razı olsun
amin inşallah yetercim sizinde olmanızı isterdik ama nasip değilmiş cuma vaktinide geçirmek istemedim
rabbim kabul etsin inşallah
ebrarım ilk defa böyle bişey başıma geldi... korkmuyorumda ne kadar sürer diye merak ediyorum ...dedigin gibi hayırlısı olsun canım
pelinim haklısın canım insan başına gelmeyince bilemiyo inşallah kısa sürer sende çalışmalara başlarsın kuzum
kuzum hadi hayırlısı inşallah yeteri kadar vardır heralde aslında yazsaydın bibakardık kuzum
yinede doktorunun diyecekleri daha önemli inşallh aşılama olmadan gelsin meleğin bitanem
Allah razıolsun Ebrarcım bugün kontrole gideceğim saat 3 te enfeksiyonum için kültür alınacak pazartesi sonucuma göre ben sana haber vereceğim inşallah.
canım hayırlı haberler al inşallah
geçmiştir umarımda sende başlarsın tedaviye haber bekliyorum canım
helal olsun canım nedemek sende helal et
rabbim kbul buyursun inşallah
aminnn boncukum inşallah
canım mesajını aldım ama dönemedim 10 dakikada 1 mesaj yollandığı için eklemiştim seni yani
ağzına yüreğine sağlık tatlım
canım demek geldi kırmızılar hadi hayırlısı filminde güzel çıkıcak inşallah buhafta dua sende dilerim vesile olur canım
buarada topicimiz kapanmaz allahın izniyle hep birarada olucaz
sendende allah razı olsun kuzum inşallah vesile olur bibakıyosun buay kendi gelmiş miniş
flan,DerinSu,KAYRAM29,ebrar_53,pelin67,
kızlar nasılsınız bana dua edin lütfen
canım dualarım seninle inşalah sıkı sıkı tutunsun minişin
buarada niye sık girmiyosun işlerinmi var canım
Allah kabul etsin canım, iftarda bizlere de dua et olurmu ?
nasılsın görüşmeyeli, rastlaşamaz olduk bugünlerde, ösledimmm seni
canımsın inanki orucu açmadan bol bol dua ettim gözyaşlarıyla rabbim kabul etsin inşallah
evet görüşemiyoruz malesef yaa
CANIM UMARIM İYİSİNDİR kendine iyi bak
ben iyiyim tatlım sende iyisin inşallah
pelinim son anlarda yetiştirdim oruç olmasam sorun değildide
şimdi burdayım gelirsinde muhabbet ederiz inşallah canım

canoo yerim ben minişi demek üzüyo annesini olsun canı sağolsunda geçicek bugünlerde
buarada özledim çok seni

bebeğim sağol emeklerin için
bütün arakadaşlarımdan allah razı olsun
duacı odukları için

canım ben yeğenime bakıyorum öğleye kadar o yüzden gelemiyorum
çünki yeğenim nette girmeme izin vermiyor ağlıyor nette girince
onu üzmemek için gelemiyorum

ben geldımmm sonunda yakaladım ablacım senı nasılsın ıyısın ınsallah esım gecıktı bende fırsat bı fırsat dedım burdayım bı yatıyo bı kalkıyom adet gunlerım hep zor gecer fecıııı agrılı evlen gecer dedıler gecmedı dogumdan sonra gecer dedıler yıne gecmedı kaderım bu herhalde neyse canım her ay duzenlı olsun da buna da razıyım ben sen nasılsın balımmmmmm

nbr kızlar nasılsnız..
kızla nasılsınız

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
YETER....................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…