nedemek canım rica ederim rabbim vesile kılsınbebeğim sağol emeklerin için
bütün arakadaşlarımdan allah razı olsun
duacı odukları için
canım ben yeğenime bakıyorum öğleye kadar o yüzden gelemiyorum
çünki yeğenim nette girmeme izin vermiyor ağlıyor nette girince
onu üzmemek için gelemiyorum
canım ya kıyamam demek çok sancın varben geldımmm sonunda yakaladım ablacım senı nasılsın ıyısın ınsallah esım gecıktı bende fırsat bı fırsat dedım burdayım bı yatıyo bı kalkıyom adet gunlerım hep zor gecer fecıııı agrılı evlen gecer dedıler gecmedı dogumdan sonra gecer dedıler yıne gecmedı kaderım bu herhalde neyse canım her ay duzenlı olsun da buna da razıyım ben sen nasılsın balımmmmmm
ıyıyız canım ne olsun dıye ebrar ablamı yakaladım dıye sevınmıstım ama cıktı ben yazana kadar offfffff neyse baska bahara kaldı
nedemek canım rica ederim rabbim vesile kılsın
haklısın canım ufaklıkları üzmemek gerekiyo sağlık olsun
canım ya kıyamam demek çok sancın var
ya konuşamadık listeyle uğraşıyodum canım
çıkmamıştımda listeyle uğraştım kalabalık olunca iş biraz daha zorlaşıyo
ama ben seve seve yapıyorum
allahım hepinizden razı olsun
oy yerim ben onu... annesi şimdi cok kücük gazı olcak tabiki uc dort aydan sonra rahatlarsın benim eltimin kızınında kucukken gazzı oluyodu şimdi 5 aylık cok rahatlar maşallah hatta alttan 2 dişini cıkarıyo bile rabbim sanada göstersin o günleri inş canım...bende iyi olmaya calışıyorum hemen unutmak istiyorum bu günleri hep aglıyasım geliyoiyiyim canım öperim yerine teyzesi kızımda iyi sayılır bol gazını saymazsak bu gece gene geç uyuttu beni saat 1 de kalktı sabah 9 a kadar ful bagırdı gündüz de misafirlerim vardı gene uyumadıakşamda ben sinirden agladım oda dart dart yaptı :) rahatladı uyudu bilsem önceden aglardım sen nasılsın canım
canım allah razı olsun
amin inşallah yetercim sizinde olmanızı isterdik ama nasip değilmiş cuma vaktinide geçirmek istemedim
rabbim kabul etsin inşallah
pelinim haklısın canım insan başına gelmeyince bilemiyo inşallah kısa sürer sende çalışmalara başlarsın kuzum
kuzum hadi hayırlısı inşallah yeteri kadar vardır heralde aslında yazsaydın bibakardık kuzum
yinede doktorunun diyecekleri daha önemli inşallh aşılama olmadan gelsin meleğin bitanem
canım hayırlı haberler al inşallah
geçmiştir umarımda sende başlarsın tedaviye haber bekliyorum canım
helal olsun canım nedemek sende helal et
rabbim kbul buyursun inşallah
aminnn boncukum inşallah
canım mesajını aldım ama dönemedim 10 dakikada 1 mesaj yollandığı için eklemiştim seni yani
ağzına yüreğine sağlık tatlım
canım demek geldi kırmızılar hadi hayırlısı filminde güzel çıkıcak inşallah buhafta dua sende dilerim vesile olur canım
buarada topicimiz kapanmaz allahın izniyle hep birarada olucaz
sendende allah razı olsun kuzum inşallah vesile olur bibakıyosun buay kendi gelmiş miniş
canım dualarım seninle inşalah sıkı sıkı tutunsun minişin
buarada niye sık girmiyosun işlerinmi var canım
canımsın inanki orucu açmadan bol bol dua ettim gözyaşlarıyla rabbim kabul etsin inşallah
evet görüşemiyoruz malesef yaa
ben iyiyim tatlım sende iyisin inşallah
pelinim son anlarda yetiştirdim oruç olmasam sorun değildide
şimdi burdayım gelirsinde muhabbet ederiz inşallah canım
kızlar geçmişe bakamadım çünkü ufak bir kaza atlattık onunla uğraştık bütün gün babamların binanın çatısı uçtu kiremitler arabasının üzerine inmiş camı falan patlatmış 15.kattan o hızla inince dağıtmış kiremit onunla uğraştık biraz moralimiz bozuldu ya neyse bununla atlattık şükür o yüzden duayada gelemedim oldu herhalde dua arkadaşlarımızın duasına canı gönülden amin diyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah buarada 2 gün yokum şehir dışına çıkıyorum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi buradayım inşallah geçmiş çok birikir okuyamayabilirim ama dua olacaksa takip edebilirim sanıyorum çoook öpüyorum
iyiyim canım sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak
DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13
SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10
HALE......................10
TOSTİ....................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.ŞU MÜBAREK VAKİTLERİN HÜRMETİNE
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ HATİCEYE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.ŞU MÜBAREK VAKİTLERİN HÜRMETİNE
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
pelincim merhaba üzülme yaaa.Geçicek mutlaka ama zaman lazım tabi.Bu senin ikinci gebeliğinmiydi
merhaba canım inan elimde degil aklıma geldikce aglıyasım geliyo...hayır kardelencim ilk gebeligimdi bir sene sonra hamile kaldım ama sevincimi yaşayamadan bıraktı gitti beni...
kardelen49 pelin kızlar naılsınız ağrılarınız hafifledimi inşallah çabucak iyileşir bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
kardelen49 pelin kızlar naılsınız ağrılarınız hafifledimi inşallah çabucak iyileşir bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
ben geldim kizlar,nasilsiniz?????:26::26:
inşallah ikincide alırsın kucağına canım.
ben geldim kizlar,nasilsiniz?????:26::26:
DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
KARDELEN49............10
TOSTİ.....................10
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13
SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
HALE......................10
TOSTİ....................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13
inşallah büyümüşlerdir canım eğer pregnyl ihtiyacın olursa haber ver eczanede varsa ayırtırız kolay bulunmuyo yoksaiyiyim canım sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak
geçmiş olsun canım ya üzüldüm ankaradada heryer uçuyo çok rüzgar varkızlar geçmişe bakamadım çünkü ufak bir kaza atlattık onunla uğraştık bütün gün babamların binanın çatısı uçtu kiremitler arabasının üzerine inmiş camı falan patlatmış 15.kattan o hızla inince dağıtmış kiremit onunla uğraştık biraz moralimiz bozuldu ya neyse bununla atlattık şükür o yüzden duayada gelemedim oldu herhalde dua arkadaşlarımızın duasına canı gönülden amin diyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah buarada 2 gün yokum şehir dışına çıkıyorum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi buradayım inşallah geçmiş çok birikir okuyamayabilirim ama dua olacaksa takip edebilirim sanıyorum çoook öpüyorum
evet canım kontrolümüz var yarın inşallah iyi haberler veririm size de....
ya o kadar yazıyorum bebişiniz nasıl oldu diye siz nasılsınız diye sendende derdadanda haber alamadım gerçi ev bakıomuşsunuz ama arada haber verin iyiyiz diye merak ediyoz bende pazartesi gitcem dr ama 2 li test yaptırmayacam gerek görmedi inşallah sonucunuz güzel çıkar haber bekliyorum kendine iyi bak
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz işte sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?