Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nedemek canım rica ederim rabbim vesile kılsın
haklısın canım ufaklıkları üzmemek gerekiyo sağlık olsun
canım ya kıyamam demek çok sancın var
ya konuşamadık listeyle uğraşıyodum canım
ıyıyız canım ne olsun dıye ebrar ablamı yakaladım dıye sevınmıstım ama cıktı ben yazana kadar offfffff neyse baska bahara kaldı

çıkmamıştımda listeyle uğraştım kalabalık olunca iş biraz daha zorlaşıyo
ama ben seve seve yapıyorum
allahım hepinizden razı olsun

evet ablaım ılac ıcmıcem dedım ama dayanamadım neyse artık alıstım dedım ya dogum sancısını gordum ya bu nekı fılm de bı an once gececek ınsallah sonucu ıyı olsun da. dua ıcın de asıl allah senden razı olsun bıtanem benım gonlundekını kucagına versın ınsallah bu duayı sana kırk kere yazıcam gercek olacak ınsallah bılıyorummmmmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sevtunum gelmıs hosgeldın bebem metukacım sende hosgeldın canım bu arada kızlar bı yemek yıcem gelıyorum pc acık

oy yerim ben onu... annesi şimdi cok kücük gazı olcak tabiki uc dort aydan sonra rahatlarsın benim eltimin kızınında kucukken gazzı oluyodu şimdi 5 aylık cok rahatlar maşallah hatta alttan 2 dişini cıkarıyo bile rabbim sanada göstersin o günleri inş canım...bende iyi olmaya calışıyorum hemen unutmak istiyorum bu günleri hep aglıyasım geliyo

ebrarım inş cabuk atlatırım bu günleri deminden beri aglıyorum tutamıyorum kendimiallah kabul etsin bitanem ben geldim ama sen yine yoksun bi karşılaşamadık ya

selam kızlar nasılsınız...

geçmiş olsun canım bu ara sel fırtına tipi kar Allah yardımcımız olsun bu kış çetin geçecek gibi.İyiki içinde kimse yokmuş mal yerine gelir Allah'ın izniyle
iyiyim canım sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak

kardelencim bizde seninle bekliyoruz merakla hadi bakalım

amin kızlar inşallah en yakın zamanda bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

pelincim merhaba üzülme yaaa.Geçicek mutlaka ama zaman lazım tabi.Bu senin ikinci gebeliğinmiydi

merhaba canım inan elimde degil aklıma geldikce aglıyasım geliyo...hayır kardelencim ilk gebeligimdi bir sene sonra hamile kaldım ama sevincimi yaşayamadan bıraktı gitti beni...

kardelen49 pelin kızlar naılsınız ağrılarınız hafifledimi inşallah çabucak iyileşir bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

kardelen49 pelin kızlar naılsınız ağrılarınız hafifledimi inşallah çabucak iyileşir bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

sağol canım hoşgeldin ben iyiyim çok şükür kalkıyorum artık dışım iyi ama içim de iyidir inş.Sen nasılsın kontrolün ne zaman

okundu canım işşallah diger okuduklarım işe yaramıştır sizi ösledim bugün çok yorucu bir gün geçirdim ya 3 kişilerdi çay demle yemek ver derkan aksam oldu iftarmı bile zor açtım her odadan adamlar çıktı işim çok vallahi yeni geldim annama okadar yoruldumki bilemezsiniz aklınız varsa kartonpiyer yaptırmayın canım banyom battı su alıcaklar diye duşa kabinin anasını ahlatmışlar fazla kalmadın karşı daireye gittim yengemde oturdum işi bitirdik geldim
kız ev çok pislendi ne yapıcam biliyorum

iyiyim canım sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak
inşallah büyümüşlerdir canım eğer pregnyl ihtiyacın olursa haber ver eczanede varsa ayırtırız kolay bulunmuyo yoksa
geçmiş olsun canım ya üzüldüm ankaradada heryer uçuyo çok rüzgar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…