ablacım gecmıs olsun burada fırtına var he gun malum adadayız ha uctu ha ucacak dıyebılırım yanı allah baska kaza vermesın bu arada ıyısın dımı kafana falan takmadın stres olmadın ınsallahkızlar geçmişe bakamadım çünkü ufak bir kaza atlattık onunla uğraştık bütün gün babamların binanın çatısı uçtu kiremitler arabasının üzerine inmiş camı falan patlatmış 15.kattan o hızla inince dağıtmış kiremit onunla uğraştık biraz moralimiz bozuldu ya neyse bununla atlattık şükür o yüzden duayada gelemedim oldu herhalde dua arkadaşlarımızın duasına canı gönülden amin diyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah buarada 2 gün yokum şehir dışına çıkıyorum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi buradayım inşallah geçmiş çok birikir okuyamayabilirim ama dua olacaksa takip edebilirim sanıyorum çoook öpüyorum
hoşbulduk nanelim.evet görüşemiyoz cnm ya..benim modemde sorun vardı da hemen yeni modem almadık..baktık olmuyo eşim almış gelmiş geçen.iyi oldu ya internetsiz renksiz oluyo hayat sanki:)menüde de karnıbahar bide pilav var.azcık da makarna:))gel buyur.
sende iyisin inşallah...
hoşbulduk canım.benimde ultrasonda süphelendi işte.inşallah yoktur.ikimiz içinde hayırlısı o zaman canım...
kızlar ben müsadenizi istiyim gidiyorum geç kalmıyım.yemegi söndürdüm...hoşçakalın canlarım.
allah daha iyi etsin derinim bende iyi olmay calışıyorum kah gülüyorum kah aglıyorum işte napıyım...biliyorum canım ondan sonra hamile kalamadınmı ve korunmuşmuydun bana doktor rahmin temiz dedi ama bana ufak bi mudahele yapıldı kendinden düşüremedim sancıyla doktora gittim su anda da az az kanamam oluyo bakalım ne zaman sona ercek...doktorum bana korun dedi ama burda başka topikte okudugum kadarıyla cogu kişi korunmamış bende ne yapsam karar veremedim...
hoşbulduk nanelim.evet görüşemiyoz cnm ya..benim modemde sorun vardı da hemen yeni modem almadık..baktık olmuyo eşim almış gelmiş geçen.iyi oldu ya internetsiz renksiz oluyo hayat sanki:)menüde de karnıbahar bide pilav var.azcık da makarna:))gel buyur.
sende iyisin inşallah....
hosgeldın ablammmmben geldim geçmişe bakamıyorum yemek yapıcam çünkü sadece selam veriyim dedim
napıyosunuz hanımlar
derinim seni burda hemde buvakitte görmek negüzel yaa demek yemek yaptın ay darısı bana bide iftara az kaldı
FLANIM çok geçmiş olsun canım allahım korumuş ya içinde olsaydı yada birinin kafasına düşseydi hay allah ben çok korkarım rüzgar olduğu zaman belli olmuyo inanki .sıkma canını tatlım mal geliyo yerine yeterki sağlık olsun
selamkıslar ben geldim nasılsınız bakalım
flan,DerinSu,KAYRAM29,ebrar_53,pelin67,
kızlar nasılsınız bana dua edin lütfen
canım inşallah klomen işe yarada hamile kalırsın..gelişmeleri anlat bize.flan,DerinSu,KAYRAM29,ebrar_53,pelin67,
canomm hoşgeldin...ben kaçıyom gece görüşürüz...Allah kabul etsin orucunu bitanem...bu ayın hürmetine melegini sana yollasın güzel Allahım...ben geldim geçmişe bakamıyorum yemek yapıcam çünkü sadece selam veriyim dedim
napıyosunuz hanımlar
derinim seni burda hemde buvakitte görmek negüzel yaa demek yemek yaptın ay darısı bana bide iftara az kaldı
FLANIM çok geçmiş olsun canım allahım korumuş ya içinde olsaydı yada birinin kafasına düşseydi hay allah ben çok korkarım rüzgar olduğu zaman belli olmuyo inanki .sıkma canını tatlım mal geliyo yerine yeterki sağlık olsun
aleykümselam canım..sana hoşgeldin bana güle güle hoşçakallllll.selamkıslar ben geldim nasılsınız bakalım
selaammmmmm :80: :80: :80:
ben geldim geçmişe bakamıyorum yemek yapıcam çünkü sadece selam veriyim dedim
napıyosunuz hanımlar
selaammmmmm :80: :80: :80:
canım cok gecmiş olsun korkma zaten uyuşturuyorlar bişey anlamıyosun yani...ahhh canım bugün iş çıkışı da dişçi randevum var, 20 lik dişim çekilecek bakalım, çok tedirginim, korkuyorum birazzzz :26: :26: :26:
gecmiş olsun canım yapma yemek dinlen sen...ben göndereyim canım sanabu arada ben yemek yapamıcam malesef
acayıp karın agrım var ozellıkle sol kasıgımmm herhalde gazınodan getırır esım
canım sizede cok gecmiş olsun cana gelcene allah korusun mala gelsin ucuz atlatmışsınız...hayırlı yolculuklar saglıklı git gel allahımın izniyle canımkızlar geçmişe bakamadım çünkü ufak bir kaza atlattık onunla uğraştık bütün gün babamların binanın çatısı uçtu kiremitler arabasının üzerine inmiş camı falan patlatmış 15.kattan o hızla inince dağıtmış kiremit onunla uğraştık biraz moralimiz bozuldu ya neyse bununla atlattık şükür o yüzden duayada gelemedim oldu herhalde dua arkadaşlarımızın duasına canı gönülden amin diyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah buarada 2 gün yokum şehir dışına çıkıyorum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi buradayım inşallah geçmiş çok birikir okuyamayabilirim ama dua olacaksa takip edebilirim sanıyorum çoook öpüyorum
kızlar iyi d,lekleriniz için sağolun klomen kullanıyorum
KAYRAM29+ kardelenbhr+ flan+ elixsir+ naneliseker+ DerinSu+ pelin67
kızlar kusura bakmayın hepinizi çok öptüm ben kaçtımmm
flan,DerinSu,KAYRAM29,ebrar_53,pelin67,
KAYRAM29+ kardelenbhr+ flan+ elixsir+ naneliseker+ DerinSu+ pelin67
kızlar kusura bakmayın hepinizi çok öptüm ben kaçtımmm
kuzum olsun sen işine bak bende kaçıyorum hemen çünkü aç kalıcam sadece 45 dakika var bende sıfır yemek varcanım daha iyi olacaksın inşallah üzülme sakın.
doktorun korun dedi demek..sen bilirsin o zaman canım..doktorların bazıları diyo işte.bazılarıda gerek görmüyo.içinden gelen neyse onu yap istersen...
ebrarım gene konuşamadan çıkıyom cnm yaa kusuruma bakma..geç bile kaldım valla.
flancım çok üzücü canım yaa((geçmiş olsun içinde insan varken olmamış ALLAHTAN yaaa...off bizim arabacıgımız geldi aklıma..iki hafta öncede kaynımın arkadasları bizim arabayla kaza yaptılar arabamız hurda oldu şükür ki çocukların bişeyi yok...olan bize oldu ama (neyse kaçayım ben çenem düşmeden yoksa saydırıcam yine bu konuya çok üzüldüm çünkü ( hoşçakalın canlarım.
hoşbuldum saol kuzum sonra konuşuruz olurmu kaçtım ben çok öpüyorum senihosgeldın ablammmm
canım inşallah klomen işe yarada hamile kalırsın..gelişmeleri anlat bize.
canomm hoşgeldin...ben kaçıyom gece görüşürüz...Allah kabul etsin orucunu bitanem...bu ayın hürmetine melegini sana yollasın güzel Allahım...
aleykümselam canım..sana hoşgeldin bana güle güle hoşçakallllll.
naber nanelim kız seni görünce canım naneli şeker istiyorr
saol canım ellerın dert gormesın ınsallahcanım cok gecmiş olsun korkma zaten uyuşturuyorlar bişey anlamıyosun yani...
gecmiş olsun canım yapma yemek dinlen sen...ben göndereyim canım sana
canım sizede cok gecmiş olsun cana gelcene allah korusun mala gelsin ucuz atlatmışsınız...hayırlı yolculuklar saglıklı git gel allahımın izniyle canım
hoşgeldin canım nasılsın...
canım cok gecmiş olsun korkma zaten uyuşturuyorlar bişey anlamıyosun yani......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?