Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ablacım gecmıs olsun burada fırtına var he gun malum adadayız ha uctu ha ucacak dıyebılırım yanı allah baska kaza vermesın bu arada ıyısın dımı kafana falan takmadın stres olmadın ınsallah

cAnım bı fılm daha ısterse cektırırsın aama zannetmıyorum bısey cıkcagını senın ıcın yanı benı sorarsan tedırgınım ınsallah temıs cıkar afıyet olsun derınım bebiş olsun ınsallah

canım daha iyi olacaksın inşallah üzülme sakın.
doktorun korun dedi demek..sen bilirsin o zaman canım..doktorların bazıları diyo işte.bazılarıda gerek görmüyo.içinden gelen neyse onu yap istersen...

ebrarım gene konuşamadan çıkıyom cnm yaa kusuruma bakma..geç bile kaldım valla.

flancım çok üzücü canım yaa((geçmiş olsun içinde insan varken olmamış ALLAHTAN yaaa...off bizim arabacıgımız geldi aklıma..iki hafta öncede kaynımın arkadasları bizim arabayla kaza yaptılar arabamız hurda oldu şükür ki çocukların bişeyi yok...olan bize oldu ama(neyse kaçayım ben çenem düşmeden yoksa saydırıcam yine bu konuya çok üzüldüm çünkü( hoşçakalın canlarım.

alışmışız internet ve cep telefonu olmadan olmuyor artık, bende bugün telimi evde unutmuşum da kendimi tuhaf hissediyorum, bi boşluk var sanki
ooo menü güzelmiş,afiyet olsun tatlımmmmm
bende bugün 20 lik dişimi çektiricem bakalım, biraz korkuyorum. geçenlerde de çekilmişti 2 tane morfin vurduğu halde zor uyuştu. iğneden de korkarım ben :26:
aman biran önce bitsin kurtulayım diyorum,bi yandan da gitmesem ertelesem mi diyorum :44: :44: :44:
ne demişler korkunun ecele faydası yok

hosgeldın ablammmm

KAYRAM29+ kardelenbhr+ flan+ elixsir+ naneliseker+ DerinSu+ pelin67

kızlar kusura bakmayın hepinizi çok öptüm ben kaçtımmm

flan,DerinSu,KAYRAM29,ebrar_53,pelin67,
kızlar nasılsınız bana dua edin lütfen
canım inşallah klomen işe yarada hamile kalırsın..gelişmeleri anlat bize.
canomm hoşgeldin...ben kaçıyom gece görüşürüz...Allah kabul etsin orucunu bitanem...bu ayın hürmetine melegini sana yollasın güzel Allahım...
selamkıslar ben geldim nasılsınız bakalım
aleykümselam canım..sana hoşgeldin bana güle güle hoşçakallllll.

Allah kabul etsin canım, iftarda bizlere de dua et olurmu ?
nasılsın görüşmeyeli, rastlaşamaz olduk bugünlerde, ösledimmm seni

ahhh canım bugün iş çıkışı da dişçi randevum var, 20 lik dişim çekilecek bakalım, çok tedirginim, korkuyorum birazzzz :26: :26: :26:
canım cok gecmiş olsun korkma zaten uyuşturuyorlar bişey anlamıyosun yani...
bu arada ben yemek yapamıcam malesef
acayıp karın agrım var ozellıkle sol kasıgımmm herhalde gazınodan getırır esım
gecmiş olsun canım yapma yemek dinlen sen...ben göndereyim canım sana
canım sizede cok gecmiş olsun cana gelcene allah korusun mala gelsin ucuz atlatmışsınız...hayırlı yolculuklar saglıklı git gel allahımın izniyle canım
kızlar iyi d,lekleriniz için sağolun klomen kullanıyorum

hoşgeldin canım nasılsın...

kuzum olsun sen işine bak bende kaçıyorum hemen çünkü aç kalıcam sadece 45 dakika var bende sıfır yemek var
hosgeldın ablammmm
hoşbuldum saol kuzum sonra konuşuruz olurmu kaçtım ben çok öpüyorum seni

bende kaçtım cano
aminnnn rabbim hepimize nasip etsin

saol canım ellerın dert gormesın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…