Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben geldim canlarım

hoş gelmişsin canım nasılsın görüşmeyeli özledim bacım seni

hoşgeldın bebişim hayırdır yıne
canım çok fena midem ya kırıklıkta var ne yapıcam bilmiyorum

canım benım ben çok mutluyum reglı oldum bugun tamda günümde herzamn kı gıbı şaşırdım yanı düzenlı gider inş hep böyle ona çok sevındım ınan bende senı özledım canım benımm kız ide hamışsindir dikkat et benım de kaç gündür vardı regl olmama yakında oluyo bu miğde bulantılar kız kocan kandırmış olmasın senii

ilkindiyi kılıyım evi temizlicem iftara yemek yapıcam
bu arada 3 gündür ara ara midem çok bulanıyo ya sanki istifar edicek gibi ama olmuyo oruç tutgumdan dicem ama okadar tuttum acaba diyorum
çok kötüyüm

sana kolay gelsin canım benimde çok işimvar ama kolum kanadım kalmıyor heryerim ağrıyor :2::2::2:

kız üşütmek gibi degil ikinci oglumdada böyle olmuştum eşime sordum kendimden eminim diyo kendi korunuyo kız acabamıki inan dünyalar benim olur hasretim biter
semram naber bebem
kardelenim sen nasıl oldun

grip dışında iyi sayılırım :2: ay kız hamiş olmayasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:belkide uzun süredir oruç tutuyorsun bide rejim yapıyorsun bünyen dirençsiz kalmış olabilir

pelincim hoş geldin canım nasıl oldun

kızlar beni sabah eltim aradı bakmadım kim olduguna işim vardı kardeşimin odasında unutmuşum cebimi beni görmüş rüyasında aramış kapatıcagımı anladı tabi sakın kapama dedi özür diledi beni hep yanlış anladın dedi özürler diledi bende kabul etmedim sen dedim o treni çoktan kaçırdın dedim beni arama diyorum halen arıyosun dedim neden dedim son bir şans daha dedi ne olur affet diye yalvardı istemiyorum barışmayı eşimde dedi barış ama araya mesafe koy dedi küs kalmayı istiyosun ama dinimizde küslügün yeri yok dedi kinim çok agır basıyo ben barışmazsam günaha girermiyim ya sabahtan beri gene taktım kafayı bişeylere akıl verin ne olur barışmak istemiyorum ama ister istemez görücem her yerde onu malum akrabayız sonuçta ban kalsa barışmıcam eşimde istemiyo ama günaha girisin canım edi okadar kırdıkki beni böyle lafların canımı çok acıttı dedim haklısın bşey olsa biribimize acırız dedi son bir şans ne olur dedi çok oldu dedi sesini duymayalı çok agırıma gitti dedi telefonu suratıma kapattıgın dedi ne desen haklısın dedi affet büyüklük sende kalsın sen benim nede olsa yengemsin dedi eşime dedim yaptıkların ondanda özür dilicem söz dedi yeterki beni affet dedi ortada kaldım bir yanım barış diyo yaptıkalrı aklıma geliyo kinim agır basıyo barışma diyo eşim dedi bir müslümanın 3 gün küs kalması günah şeytana uyma dedi

canım benim olurmu olur ama ocagı düşünüyorum bebek için ama kendimi hiç iyi hissetmyorum bilmiyorum bebek istedigimi kafam çok dolu bir olsun diyorum bir olmasın zamanı var diyorum kız ben neden birşeyi isteyemiyorum ya gene kalırımda yavrum ya dikiş oldugun halde beni bırakır giderse allahım affetsin bir acı daha kaldıramaz yürecigim çok kötüyüm çok eşime dedim yok dedi olamaz ben eminim edi kondom kullanmıyo kendi korunuyo ya dedim varsa olamaz dedi temem ben hamile kalırsam kendi kendime kalmışımdır ozaman dedim
olurmuki dedi bende sana güvenmiyorumki dedim çünkü çok istiyo bebem kız ya öyle bişey çıkarsa 27 hastalanmam lazım hiç günüm sekemedi 2 aydır amanınnn

amin bitanem cok teşekkür ederim...evet umutsuz yaşanmıyor canım sende kendine cok iyi bak
canım rüyan cok güzel hayra cıkar inş...rüyada bebek görmek iyidir mujdeli haberdir...bende hamile oldugumu ögrenmeden önce rüyamda hep bebek görüyodum ve hamile oldugumu ögrendim malasef tutunamadı bebegiminş senin inş senin rüyanda gercek olur ve hamile haberini alırız canım hayırlısıyla...
kızalr reglı oldum hemde tam günümde çok mutluyum düzensız olurum dedım ama ameliyattan sonra tam gunumde oldum yıne allahım hep böyle giderde yenıden hamış olurum kızlar
ne güzel canım tam gününde olman inş korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalırsın hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın

bebişin iyi olmasına sevindim canım inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın...duaların icin cok teşekkür ederim benimde dualarım seninle sende allaha emanet ol

selam kızlar ben geldim nasılsınız...

canım ben 15 tane derya 10 tane selina için okudum
allah kabul etsin ekleye ilirisn listeye

Son düzenleme:

evet canım eşin haklı bide eltin barışmak istemiş özürdilemiş yani ondan vebal kalkar artık sen kabul etmezsen sen sorumlu olursun barış ama mümkün olduğunca bir araya gelme napıcaksın

kız üşütmek gibi degil ikinci oglumdada böyle olmuştum eşime sordum kendimden eminim diyo kendi korunuyo kız acabamıki inan dünyalar benim olur hasretim biter
semram naber bebem

sevtunum inş bebişin gelmiştir canım ay ne güzel olur ya morala ihtiyacım var zaten hadi mujdeli haberlerini bekliyoruz kuzum

canım ebrarcım sen ugraşma canım yeter okumuş ekledim ben daha kimse okumadı
sibel adet olmuş onlarıda ben okucam ekledim canım önüme gene gene gelire eklerim benem

semram naber bebem

canımm hadii hayırlısııı inşallahhh

napıyım sevtunum kendimi toparlamaya calııyorum sen nasılsın...

canım bence eşin dogru diyo barış ama araya mesafe koy... cok kırdı beni diyosun yaptıklarını unutma ama kıncide olma... ama yinede sen bilirsin tatlım benim nacizene fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…