midenimi üşüttün acaba?Yoksaaaaaa
ben geldim canlarım
eksik birşey mi var hayatımda
gözlerim neden sık sık dalıyor
gökyüzü bazen ciğerime doluyor
öyle birşeyki bu kolay anlatamam
atsan atılmaz satsan satamam
eksik birşey mi var anlayamam
bak çayım sigaram herşeyim tamam..
ezginin günlüğünü dinliyodum paylaşmak istedim güzel bi şarkı.hayırlı hafta sonları diliyorum arkadaşlar nasılsınız?
selam canım nasılsın şarkıda pek hoşmuş ama sonunu beyen medim çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü sigaraylan bitiyor hahahhhaha sanada hayırlı hafta sonları canım
canım çok fena midem ya kırıklıkta var ne yapıcam bilmiyorumhoşgeldın bebişim hayırdır yıne
hoş gelmişsin canım nasılsın görüşmeyeli özledim bacım seni
ezginin günlüğünü dinliyodum paylaşmak istedim güzel bi şarkı.hayırlı hafta sonları diliyorum arkadaşlar nasılsınız?
selam canım nasılsın şarkıda pek hoşmuş ama sonunu beyen medim çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü sigaraylan bitiyor hahahhhaha sanada hayırlı hafta sonları canım
güzel bir sözmüş bebeler
evet o hoş değil ama klibi vardı az önce tv de.Bide tatlımı tatlı bi kız çocuğu vardı daldım gittim..
ilkindiyi kılıyım evi temizlicem iftara yemek yapıcam
bu arada 3 gündür ara ara midem çok bulanıyo ya sanki istifar edicek gibi ama olmuyo oruç tutgumdan dicem ama okadar tuttum acaba diyorum
çok kötüyüm
kız üşütmek gibi degil ikinci oglumdada böyle olmuştum eşime sordum kendimden eminim diyo kendi korunuyo kız acabamıkiinan dünyalar benim olur hasretim biter
semram naber bebem
kardelenim sen nasıl oldun
canım benım ben çok mutluyum reglı oldum bugun tamda günümde herzamn kı gıbı şaşırdım yanı düzenlı gider inş hep böyle ona çok sevındım ınan bende senı özledım canım benımm kız ide hamışsindir dikkat et benım de kaç gündür vardı regl olmama yakında oluyo bu miğde bulantılar kız kocan kandırmış olmasın senii
amin bitanem cok teşekkür ederim...evet umutsuz yaşanmıyor canım sende kendine cok iyi bakkuzu bakıyorumda sitemlisin olabiliyo bazen canım takılma
napıyosun bakalım nerelerdesşn sen?
ohh sefan olsun birsenim sende değerlendir bu fırsatı bol bol dinlen kuzum
cano hayrolsun yaa neden öyle oldunki inşallah çabuck geçer biraz oku kendini bitanem
allaha emanetsin
selinam hayırdır canım niye dalgınsın okadar hayrolsun diyorum
olabiliyo zaman zaman çabucak geçer inşallah kuzum
nanelim çok geçmiş olsun canım ya şu dişlerden bi kurtulamadın çok zor diş ağrısı allahım kolaylık versin acılarında günahlarına kefaret olsun bitanem
semroş nasıl oldun canım uğramıyosun özledim seni
geçtimi gribin tatlışım
pelinim toparlıycaksın canım inanıyorum yaşadığımız sürece umut hep var bunu unutma allahım dermansız dert veresin dikkat et kendine canım
selam hanımlar mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum herşey gönlünüzce olsun
canım rüyan cok güzel hayra cıkar inş...rüyada bebek görmek iyidir mujdeli haberdir...bende hamile oldugumu ögrenmeden önce rüyamda hep bebek görüyodum ve hamile oldugumu ögrendim malasef tutunamadı bebegimya gitmeden rüyamıda anlatıyım buara noluyo bana bilmem habire rüya görüyorum
rüyamda tedavideymişim doktora gidiyorum bitest var onu yapıyo diyoki aa yumurtlama olmuş negüzel eğer çalışma yaptıysan kesin hamilesin bende diyorumki değerlendirdik filan sonra gögüslerime bakıyo diyoki senin galiba sütün olmuycak şaşırıyorum diyoki küçükler biraz zor süt olur anca mamayla beslersin bebeğini bende olsunda önemli değil diyorum sonra çıkıyorum dışarda okadar yağmur yağıyoki acayip ıslanıyorum biyere gidiyorum orda birsürü bebek var bitanesi yerde oturuyo ama yine yağmur yağıyo diyorumki bebeğim kimse bakmıyomu sana ıslanmışsın sen alıyorum kucağıma hemen içeri koşup üstünü değiştiriyorum .ay çok etkilendim kızlar allahım hayırlara çıkarsın .sizde yorumlarsanız sevinirim .
ben kaçar şimdi anacığımı bekletmeyim
ne güzel canım tam gününde olman inş korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalırsın hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsınkızalr reglı oldum hemde tam günümde çok mutluyum düzensız olurum dedım ama ameliyattan sonra tam gunumde oldum yıne allahım hep böyle giderde yenıden hamış olurum kızlar
Canlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım güzel haberler vardır ebrarcım sen de iyisindir umarım
Ben de iyiyim kontroller falan çok şükür iyiyiz hep dua ediyorum hepimiz için gönlümden geçiriyorum sizleri duamı ederken sizlerde dualarınıza katmayı unutmayın çok öpüyorum sizleri Allaha emanet olun
derya için ayetel kürsi listesi
ebrar....................15
boncuk..................15
derin.....................15
sevtun..................15bitti
tuğçe....................15
afed......................15
aleyna..................10
turkuaz................10
selina...................20
kardelen...............15
derda....................10
yeter.....................15
güneycanan...........10
hale.......................10
sunger..................10
garip.....................10
banu......................10
kardelen49............10
nanelişkr..............10
tosti.....................10
cibel......................10
hatice...................10
birsen...................10
elaezel..................10
miranda................10
flan.......................13
selina için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
boncuk..................15
derin.....................15
sevtun..................15bitti
tuğçe....................15
aleyna...................15
turkuaz................15
banuu....................10
kardelen...............10
afed......................10
kardelen49...........10
güneycanan..........10
derda....................10.
Yeter....................10
sunger..................10
hale......................10
nanelişkr..............10
cibel......................10
garip.....................10
tosti....................10
banu......................10
yeter....................10
birsen..................10
elaezel.................10
hatice..................10
miranda...............10
flan......................13
pelincim hoş geldin canım nasıl oldun
kızlar beni sabah eltim aradı bakmadım kim olduguna işim vardı kardeşimin odasında unutmuşum cebimi beni görmüş rüyasında aramış kapatıcagımı anladı tabi sakın kapama dedi özür diledi beni hep yanlış anladın dedi özürler diledi bende kabul etmedim sen dedim o treni çoktan kaçırdın dedim beni arama diyorum halen arıyosun dedim neden dedim son bir şans daha dedi ne olur affet diye yalvardı istemiyorum barışmayı eşimde dedi barış ama araya mesafe koy dedi küs kalmayı istiyosun ama dinimizde küslügün yeri yok dedi kinim çok agır basıyo ben barışmazsam günaha girermiyim ya sabahtan beri gene taktım kafayı bişeylere akıl verin ne olur barışmak istemiyorum ama ister istemez görücem her yerde onu malum akrabayız sonuçta ban kalsa barışmıcam eşimde istemiyo ama günaha girisin canım edi okadar kırdıkki beni böyle lafların canımı çok acıttı dedim haklısın bşey olsa biribimize acırız dedi son bir şans ne olur dedi çok oldu dedi sesini duymayalı çok agırıma gitti dedi telefonu suratıma kapattıgın dedi ne desen haklısın dedi affet büyüklük sende kalsın sen benim nede olsa yengemsin dedi eşime dedim yaptıkların ondanda özür dilicem söz dedi yeterki beni affet dedi ortada kaldım bir yanım barış diyo yaptıkalrı aklıma geliyo kinim agır basıyo barışma diyo eşim dedi bir müslümanın 3 gün küs kalması günah şeytana uyma dedi
bende sizleri özledim şekerim
evet o hoş değil ama klibi vardı az önce tv de.Bide tatlımı tatlı bi kız çocuğu vardı daldım gittim..
hııııııııııııııııı ozaman başka içine de çocuk varsa işler değişir
kızlar beni sabah eltim aradı bakmadım kim olduguna işim vardı kardeşimin odasında unutmuşum cebimi beni görmüş rüyasında aramış kapatıcagımı anladı tabi sakın kapama dedi özür diledi beni hep yanlış anladın dedi özürler diledi bende kabul etmedim sen dedim o treni çoktan kaçırdın dedim beni arama diyorum halen arıyosun dedim neden dedim son bir şans daha dedi ne olur affet diye yalvardı istemiyorum barışmayı eşimde dedi barış ama araya mesafe koy dedi küs kalmayı istiyosun ama dinimizde küslügün yeri yok dedi kinim çok agır basıyo ben barışmazsam günaha girermiyim ya sabahtan beri gene taktım kafayı bişeylere akıl verin ne olur barışmak istemiyorum ama ister istemez görücem her yerde onu malum akrabayız sonuçta ban kalsa barışmıcam eşimde istemiyo ama günaha girisin canım edi okadar kırdıkki beni böyle lafların canımı çok acıttı dedim haklısın bşey olsa biribimize acırız dedi son bir şans ne olur dedi çok oldu dedi sesini duymayalı çok agırıma gitti dedi telefonu suratıma kapattıgın dedi ne desen haklısın dedi affet büyüklük sende kalsın sen benim nede olsa yengemsin dedi eşime dedim yaptıkların ondanda özür dilicem söz dedi yeterki beni affet dedi ortada kaldım bir yanım barış diyo yaptıkalrı aklıma geliyo kinim agır basıyo barışma diyo eşim dedi bir müslümanın 3 gün küs kalması günah şeytana uyma dedi
evet canım eşin haklı müslüman evladına küslük yakışmaz eltinde hatasını anladıysa ne mutlu ona hatasını fark eden insana bence bir şans daha verilmeli diye düşünüyorum canım ama yinede senin kalbine gönlüne kalmış birşey ama benim arkaşım hiç kimseyle küs kalamaz çünkü küslük bize yakışmaz anladın sen oniiiiiiii
kız üşütmek gibi degil ikinci oglumdada böyle olmuştum eşime sordum kendimden eminim diyo kendi korunuyo kız acabamıkiinan dünyalar benim olur hasretim biter
semram naber bebem
DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13
SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
YETER....................10bitti
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13
canlarım namazımı kılıyım duaları okuyum geliyorum ben
semram naber bebem
hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...napıyosunuzzz kıslarrr iyimisinizz bakalımmm
canlarım namazımı kılıyım duaları okuyum geliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?