Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar bende kacıyorum

turkuaz sana bşe sorcaktım umutta ne kadar sperm testinin fiyatı bu arada gördüm eşinin sonucları Gayet iyi canım aşılama için cok uygun dogal bile olur darısı bizim başımıza İNŞALLAH

Son düzenleme:
zor be kuzu iş hamile kalmakla bitmiyo malesef her dönemi stresli allahım kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin

evet abla ya ben sakin insanlara bayılıyorum bi hamile olduklarını ögreniyolar bide doguma gidiyolar en güzeli sitres yok Tasa yok biz kurcaladıkca başımıza daha kötüleri geliyo düşüne düüşüne bi hal oluyoruz hamile kalmadan bunları düşünüyoruz hamile kalsak neler düşünürüm acaba

Son düzenleme:
ablammm yaa net çok yavaş iki saate yazamıyorum görüşemedik bi yaa
neyse kolay gelsin sana eboşumm hadi görüşürüz,Allah'emanet olun...

ya gitmeden rüyamıda anlatıyım buara noluyo bana bilmem habire rüya görüyorum
rüyamda tedavideymişim doktora gidiyorum bitest var onu yapıyo diyoki aa yumurtlama olmuş negüzel eğer çalışma yaptıysan kesin hamilesin bende diyorumki değerlendirdik filan sonra gögüslerime bakıyo diyoki senin galiba sütün olmuycak şaşırıyorum diyoki küçükler biraz zor süt olur anca mamayla beslersin bebeğini bende olsunda önemli değil diyorum sonra çıkıyorum dışarda okadar yağmur yağıyoki acayip ıslanıyorum biyere gidiyorum orda birsürü bebek var bitanesi yerde oturuyo ama yine yağmur yağıyo diyorumki bebeğim kimse bakmıyomu sana ıslanmışsın sen alıyorum kucağıma hemen içeri koşup üstünü değiştiriyorum .ay çok etkilendim kızlar allahım hayırlara çıkarsın .sizde yorumlarsanız sevinirim .
ben kaçar şimdi anacığımı bekletmeyim

sorma kuzum keşke rahat olabilsek ama insan bişeyler yaşayınca rahat olamıyo ben mesela hamile kalmaktan bile korkuyorum allahım sonumuzu hayır etsin hadi öptümm
ablammm yaa net çok yavaş iki saate yazamıyorum görüşemedik bi yaa
neyse kolay gelsin sana eboşumm hadi görüşürüz,Allah'emanet olun...

sorma ya benimde yavaş evet kuzu görüşemedik malesef
neyse hadi çok öptüm sende allaha emanetsin balımm

aba sen yakın Zamnda hamilE kalcan hepsi cok güzl yagmur cok iyi mevsiminde hemde ıslanmışsın bebek cok cok iyi müjdeli haber verirsin bide dr görmüşsün oda iyidr
ya bebeyin sana gelmeye yakın ya tedaviyle yada normal yolla canım ALLAHIN izniyle İNŞALLAH

Son düzenleme:
kızalr reglı oldum hemde tam günümde çok mutluyum düzensız olurum dedım ama ameliyattan sonra tam gunumde oldum yıne allahım hep böyle giderde yenıden hamış olurum kızlar

ablam volum 1,5cc sayı 36milyon motilite %30 diyor ama morfoloji %2 tabi ilk teste göre iki katı sayımız buda sevindirici :) diğerinde 3ccde34 milyondu

kanka napıyosun işler nasıl
özledimmmmmmmmmmmmmm
ablamm işler can sıkıcı sabah 9buçuktan beri net yoktu bi saat önce geldi :)
sevoşum zahmeti çok olur ama sonra mis gibi oturacaksın ohhhh

derinimmm cnm bnm hiç belli olmaz cnm ne zaman ne olacağı inş tez zmaanda gelir bebişin
şekerler nasılınız
yaaaaaaa ben çok kötüyüm:26::26::26::26::26::26:
Grip oldum sanırım ölüyorım
Her yerim dökülüyor
Ooooffffffffffffff
çok fenayımmmmmmmmmmmmmmm
yetercim geçmiş olsunn
hoşgeldin cnm amin inşaallah
kızlar iyi geceler bende çıkıyorum hastalara şifa dertlilere deva,anlayışı kıt olanlara anlayış ve bu topikteki bütün kardeşlerime sağlıklı bebişler diliyorum:90:
Allah iyiliğini versin kardelennn alemsin hee gerçekten anlayışı kıt olanlara anlayış versinn aminnn:):)
ebrarcım,derincim,gitmişsiniz ama hayırlı akşamlar canlarım,sadece size hayırlı akşamlar ama,çünkü sizden başka adımı anan,beni merak eden olmamış,öyle olsun diyorum sadece.
boşver kuzuu stres yapma alınganlık baş göstermiş sende hayırdır inşaallahhh
hee banada yok mu hayırlı akşamlarrrrr şimdi gördüm o yazıyıı

günaydın cnm,aminnn
derinim sen kaçta gidiyorsun işe cnm kışın öyle oluyor sıcak sıcak yataktan kalkmak çok zorr

günaydın naneli,Allah yardımcın olsun valla bayağı zor geçmiş işlem...

aleynamm umutta 100tl cnm,aşılamada ilaçlar hariç 750tl
muayene ücreti 150tl eğer tüpe başlarsan muayene parasını tüp bebek masrafından düşüyorlarmış,sadece bi kereye mahsus muayene parası veriyorsun
güzel bi yerdi yaa normalde parayı hemen alıyorlar ya çoğu merkezde burda öyle değil işlemlerini yaptırıyorsun muayeni oluyorsun çıkışta veriyorsun parayı :):)para odaklı değil demek ki

ayyy çok güzel bi rüya mevsiminde yağmur murat demek bereket demek e bebişte güzel hbr diye biliyorum,kızzzzzzz devam et çalışmalra inşaallah bu ay geliyor bizim zilli...
zilli diyesim geldi valla kusura bakmaa ablaa :):)idare ediver

bende öptüm ablamm görüşürüz,:)
kızalr reglı oldum hemde tam günümde çok mutluyum düzensız olurum dedım ama ameliyattan sonra tam gunumde oldum yıne allahım hep böyle giderde yenıden hamış olurum kızlar
bu bile mutlu ediyor insanı dimi,maşallah inş bebişnde en kısa sürede gelir sibel....

bu bile mutlu ediyor insanı dimi,maşallah inş bebişnde en kısa sürede gelir sibel....

inş canım inş gelır umarım evet bu bile mutlu ettı benı ınan daha 40m çıkmadı perşembe günü çıkıor allahın iznıyle ocak ayında korunmyaı bırakırsak kızlar çok sevınçlıyım allahım inş gönlüme göre verir adetım bitince doktorum gel dedi inş güzel haberler verır bana çok yapılıcak testlerımız var bebeğimizin ölüm sebebi ilgili benle alakalımı dıe dualarınızı eksık etmeyın

cnm inş güzel hbrlerle gelirsin,2011 uğurlu gelir sana...
Her zaman dua ediyorum Rabbim bizim gibi olanların yüzünü güldürsün en kısa zamnda inşaallah

senin adına çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerinide alırız canım

amin canım inşallah hayırlara vesile olur rüyan rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım arkadaşım

semroş nasıl oldun canım uğramıyosun özledim seni
geçtimi gribin tatlışım

ebrarcım pekteiyi sayılmam kafamı bile kaldıramıyorum ama sizleri çok özledim bakmadan da geçemiyorum

Son düzenleme:
Canlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım güzel haberler vardır ebrarcım sen de iyisindir umarım

Ben de iyiyim kontroller falan çok şükür iyiyiz hep dua ediyorum hepimiz için gönlümden geçiriyorum sizleri duamı ederken sizlerde dualarınıza katmayı unutmayın çok öpüyorum sizleri Allaha emanet olun

eksik birşey mi var hayatımda
gözlerim neden sık sık dalıyor
eksik birşey mi var hayatımda
gökyüzü bazen ciğerime doluyor

öyle birşeyki bu kolay anlatamam
atsan atılmaz satsan satamam
eksik birşey mi var anlayamam
bak çayım sigaram herşeyim tamam..

ezginin günlüğünü dinliyodum paylaşmak istedim güzel bi şarkı.hayırlı hafta sonları diliyorum arkadaşlar nasılsınız?

nanelişeker geçmiş olsun.Diş diyince bile insanın tüyleri diken diken oluyo.Bitmiş kurtulmuşsun şükür bikaç gün sonra daha iyi olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…