Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy içim fena oldu hee..çok geçmiş olsun canım ya..diş agrısı çok kötü.inşallah bikaç güna bişeyin kalmaz...
geçmiş olsun canım ya acil şifalar inş.diş kadar zor bişey yoktur sanırım.inş en kısa zamanda ağrısından kurtulursun.
inşaallah canlarııımmm :26:

çok geçmiş olsun canım diş çok berbat birşey :84::84::84:
gerçekten çok berbat bi ağrı

gargara yaptım canım o da midemi bulandırdı, kustum biraz
biraz çorba içip ağrı kesici aldım ama hala geçmedi.
geçer inş :26:

hosbulduk pelincim..canim uzulme bak sen hamile kalabiliyorsun cok sukur.ya ben 2 yildir evliyim hic korunmadik ama hic hamile kalamadim

rabbim kaybettiginden daha hayirlisini versin.uzulme pelincim olanda hayir vardir
canım cok sagol evet hamile kalabiliyorum ama bidaha böyle bişey yaşamaktan korkuyorum...amin canım rabbim sanada hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip etsin...
evet canım haklısın herkez öyle diyo ama eger dursaydı düşmeseydi bende bebişimin kalp atışlarını ducaktım ama rabbim nasip etmedi napalım hayırlısı böyleymiş daha yeni oldugu icin atlatamadım bir türlü zaman gecince bende alışıcam yokluguna...birsencim doktor korun dedi bir iki ay bekliycem bu psikolijiyle hamile kalıp aynı şeyleri yaşarsam zor toparlarım kendimi...amin cok sagol ..sende bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...
cok sagol derinim haklısın canım ama yaşadıklarım daha cok yeni yavaş yavaş toparlıycam kendimi zaman alcak biliyorum sizleride üzmek istemiyorum bana destek oldugunuz icin hepinize cok teşekkür ediyorum sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarım...canım ben korunmak istemesemde eşim iki ay korunalım dedi sonra doktora gidip testlerimi yaptırmayı düşünüyorum...ondan sonra hayırlısıyla saglıklı bir hamilelik gecirmek istiyorum allahımın izniyleinş sende en yakın zamanda hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın
geçmiş olsun beben sıcak bişeyler iç gecer sana iyi geceler

eh işte yoruculugumu sormaksak iyiyim
cok sagol sevtunum doktor demişti zaten ara ara sancın olcak ilac vermişti ictim gecti şükür şimdi iyiyim canım
bitanem ya kıyamam sana...ebrarım bende kendimi toparlamaya calışıyorum yoksa psikolojim bozulcak rabbime sıgınıyorum iki ayda toparlarım kendimi inş ondan sonrada bebiş cALIŞMALARINA BAŞLIYCAM HAYIRLISIYLA...inş rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı ikinci melegimi gönderir...o zamana kadar inş sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olurum canım...
şekerler nasılınız
yaaaaaaa ben çok kötüyüm:26::26::26::26::26::26:
Grip oldum sanırım ölüyorım
Her yerim dökülüyor
Ooooffffffffffffff
çok fenayımmmmmmmmmmmmmmm
cok gecmiş olsun canım ıhlamur ya da nane limon kaynat ic iyi geliyo yetercim...
yürekten amin diyorum cok güzel dua etmişsin canım allah razı olsun...
cok sagol derinim amin canım...rabbim hayra yorsun inş güzel bir haber alırsın sıkma canını...kolay gelsin tatlım görüşmek üzre bende cok öptüm seni

canım cok gecmiş olsun zor olmuş senin diş cekimin ya kıyamam...bende dişciden cok korkarım ama böyle olmamıştı...allah acil şifalar versin...

günaydın kızlar gecmişi okuyup yazmam uzun sürdü... hatunlar baya kaynatmışlar maşallah sizler nasılsınız canlarım

ebrarcım,derincim,gitmişsiniz ama hayırlı akşamlar canlarım,sadece size hayırlı akşamlar ama,çünkü sizden başka adımı anan,beni merak eden olmamış,öyle olsun diyorum sadece.
kuzu bakıyorumda sitemlisin olabiliyo bazen canım takılma
napıyosun bakalım nerelerdesşn sen?
ohh sefan olsun birsenim sende değerlendir bu fırsatı bol bol dinlen kuzum
cano hayrolsun yaa neden öyle oldunki inşallah çabuck geçer biraz oku kendini bitanem
allaha emanetsin
selinam hayırdır canım niye dalgınsın okadar hayrolsun diyorum
olabiliyo zaman zaman çabucak geçer inşallah kuzum
nanelim çok geçmiş olsun canım ya şu dişlerden bi kurtulamadın çok zor diş ağrısı allahım kolaylık versin acılarında günahlarına kefaret olsun bitanem
çok geçmiş olsun canım diş çok berbat birşey :84::84::84:

günaydın canımmmmmmm:79::79::79:
semroş nasıl oldun canım uğramıyosun özledim seni
geçtimi gribin tatlışım

pelinim toparlıycaksın canım inanıyorum yaşadığımız sürece umut hep var bunu unutma allahım dermansız dert veresin dikkat et kendine canım

selam hanımlar mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum herşey gönlünüzce olsun

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
YETER....................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

ablam altta görüyorum seni benim çıkmam gerek pazara gidicem annemle buluşucazda sonra görüşürüz bitanem çok öpüyorum

ay abla mutlu ama tedirgin kalp atışını duyamaz diye

korkuyo

bende aynı kahvaltı hazırlıycam eşime uyuyo buarada bnde size bakıyım dedim

zor be kuzu iş hamile kalmakla bitmiyo malesef her dönemi stresli allahım kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…