ayy içim fena oldu hee..çok geçmiş olsun canım ya..diş agrısı çok kötü.inşallah bikaç güna bişeyin kalmaz...
inşaallah canlarııımmm :26:geçmiş olsun canım ya acil şifalar inş.diş kadar zor bişey yoktur sanırım.inş en kısa zamanda ağrısından kurtulursun.
gerçekten çok berbat bi ağrıçok geçmiş olsun canım diş çok berbat birşey :84::84::84:
canım benım geçmiiş olsun bnde o sıkıntıyı yaşaynalardanım ama geçti şükür olsun eşim ilaç mübessili diş doktorlarına çalışmakta implant yapıolar sana nedıcem dişin için gargara al ağrı yaptkça gargara kullan yemekte yıyemzsın şimdi gargra yap ii gelıo çokk ben öyle hafifletmıtım acımı bide benım çene altındaydı dişim çıkaramdaılar 8 tane dikiş vardı çok kötü bişi yaa
nasılsınız kıslarr
benim dişim çok ağrıyor ya :84:
günaydınnnnn şekerlerrrrrrrrrr
naneli canım yaaaaaaa zor diş ağrısı geçmiş olsun
canım cok sagol evet hamile kalabiliyorum ama bidaha böyle bişey yaşamaktan korkuyorum...amin canım rabbim sanada hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip etsin...hosbulduk pelincim..canim uzulme bak sen hamile kalabiliyorsun cok sukur.ya ben 2 yildir evliyim hic korunmadik ama hic hamile kalamadim
rabbim kaybettiginden daha hayirlisini versin.uzulme pelincim olanda hayir vardir
evet canım haklısın herkez öyle diyo ama eger dursaydı düşmeseydi bende bebişimin kalp atışlarını ducaktım ama rabbim nasip etmedi napalım hayırlısı böyleymiş daha yeni oldugu icin atlatamadım bir türlü zaman gecince bende alışıcam yokluguna...birsencim doktor korun dedi bir iki ay bekliycem bu psikolijiyle hamile kalıp aynı şeyleri yaşarsam zor toparlarım kendimi...amin cok sagol ..sende bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...canım üzülmekte haklısın ama eğer biraz daha büyüyüp alışsaydın daha kötü olurdun bende 2,5 aylık bebeğimi kaybettim ama kalp atışını duymak için dr dr dolandım ama olmayınca olmuyor dr 10 hafta yani 2,5 ay dolana kadar bekletti malesef kaybettim seninki daha küçüktü hatta bana 1 ay korun yeter dedi vücut zaten yorulmamıştır 1 ay korun yeter Allah 2, yi sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasp etsin
iyiyim canım 10 gündür grip ve boğaz ağrım vardı şükür atlattım pazartesi aksilik olmazsa gidecem dr
cok sagol derinim haklısın canım ama yaşadıklarım daha cok yeni yavaş yavaş toparlıycam kendimi zaman alcak biliyorum sizleride üzmek istemiyorum bana destek oldugunuz icin hepinize cok teşekkür ediyorum sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarım...canım ben korunmak istemesemde eşim iki ay korunalım dedi sonra doktora gidip testlerimi yaptırmayı düşünüyorum...ondan sonra hayırlısıyla saglıklı bir hamilelik gecirmek istiyorum allahımın izniyleinşallah canım..senin dedigin benimde içimdden geçti biliyo musun..hani hep diyolar ya "tam aşılama olacaktım kendi geldi" yada "tam tüp denicektik melegim geldi"... sanmıyorum o piyango bana vursun..ama Allah büyük...ümitsizligimin sebebini biliyosun,hiç yumurtlama görmedi 14.gün..sonradan olsa bile saglıklı olmaz dedi( o yüzden yani..ama Allahım yeter ki "ol" desin dimi..ümit kesillmez rabbimden..hepimiz için inşallah...
canım,senden de Allah razı olsun ne demek...
off pelinim yapma canım yaa( inan üzülüyorum...eski yaşadıgım geliyo aklıma...şöyle düşün bide..en azından hamile kalabilecegini biliyosun artık bu da iyi bişey...hemde sadece 1 yıl sonunda kaldın canım.ben düşügümden sonra çok üzülmüştüm evet..ama sonradan mantıklı düşündügümde şükrettim.5 yıllık evliyim ve o düşük olmasaydı bebegimin olacagı ihtimali gözümde daha düşük olurdu belki de...seninde olacak canım..benim kardeşimin eltisi düşükten hemen sonraki ay hamile kaldı...doktor korun demişti hatta ama korunmamıştı:))
kardelencim selam canım
cok sagol sevtunum doktor demişti zaten ara ara sancın olcak ilac vermişti ictim gecti şükür şimdi iyiyim canımgeçmiş olsun beben sıcak bişeyler iç gecer sana iyi geceler
eh işte yoruculugumu sormaksak iyiyim
bitanem ya kıyamam sana...ebrarım bende kendimi toparlamaya calışıyorum yoksa psikolojim bozulcak rabbime sıgınıyorum iki ayda toparlarım kendimi inş ondan sonrada bebiş cALIŞMALARINA BAŞLIYCAM HAYIRLISIYLA...inş rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı ikinci melegimi gönderir...o zamana kadar inş sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olurum canım...CANIM dayanamayınca mecbur içiyo insan boşver bişeycik olmaz sancı çekmekten iyidir
ay inşallah be kuzum duaların kabul olur artık ben nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum inanki
canım ya kıyamam yine kötü olmuşsun pelinim çok zor çok iyi anlıyorum ben ilk bebeğimi kaybettiğimde kimse tanıyamıyodu beni ama noldu kendime ettim doktorum korunma hemen olur belki dedi ama ben depresyona girdim 6 ay tedavi gördüm mecburen korunmak zorunda kaldım .bebek istiyorum ama korunuyorum buda ayrıca koydu bana .biraz güçlü ol bitanem geçicek inşallah
birsenim kuzum nasılsın?
canım okuduğun ayetel kürsiler çok işe yaradı allah senden razı olsun
kolay gelsin canım gerçekten zor iş heryer batıyo neseki ben evime geçmeden yaptırmıştım
aslına bakarsan ben pekde hoşlanmıyorum yaa kociş istedi diye öyle ayrıntılar bana göre değil hayatta hiçbişeyi çok istemedim bebiş istedğim kadar
cano inanki bende öyle düşündüm inşallah hislerimiz gerçek olur
naber kuzu iyimisin ?
cok gecmiş olsun canım ıhlamur ya da nane limon kaynat ic iyi geliyo yetercim...şekerler nasılınız
yaaaaaaa ben çok kötüyüm:26::26::26::26::26::26:
Grip oldum sanırım ölüyorım
Her yerim dökülüyor
Ooooffffffffffffff
çok fenayımmmmmmmmmmmmmmm
yürekten amin diyorum cok güzel dua etmişsin canım allah razı olsun...hepinize slm dostlarım duada bulunupta amin diyen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederimhepiniz saolun cümlemiz inşşş bebeklerimiz hakkında konuşmayı sevinçler paylaşmayı onların minicik ellerine dokunmayı misssssss kokularına içimize çekmeyi onları uyuturken ninniler sölemeyi banyo yaptıracağımız zaman suyun ısısına en narin yerimizle bakmayı onlar hasta oldukları zaman sabaha kadar başında beklemeyi ve gözlerini açtıklarında dünyaya bebeğimmmmmmmmmm demeyi nasip etsin RABBİM İNŞŞŞŞ en kısa zamanda onları kucağımıza almayı nasip etsin canları AMİN....
cok sagol derinim amin canım...rabbim hayra yorsun inş güzel bir haber alırsın sıkma canını...kolay gelsin tatlım görüşmek üzre bende cok öptüm senigünaydın canlarbu yeni günde hepinize saglık,huzur ve mutluluk diliyorum...
bol hamileli günler bizim olsun
geceden beri kimse gelmemiş hayret...ben birazdan işe gidiyorum hepinizi kocaman öptüm..aslında bugün iyi hissetmiyorum kendimi ruhsal olarak.içim sıkılıyor hayıra yoruyorum inşallah hayır olur..içimde acaip bi sıkıntı oluştu sabah sabah...Allahım kötülüklerden korusun...işede gitmek istemiyorum hiç off offf...
neyse öptüm tekrar..görüşürüz.
günaydın canlar, dün akşam dişçi randevum vardı, 20 lik diş çekeimi için.....
epeyce uzun sürdü diş çekimi. çift köklü ve kökleri yan yatmış dişin. önce film çekti baktı dr. sonra kırmadan çıkarmak için epeyce uğraştı. uzun süre kanama devam etti. sonra da dikiş atıldı.
uyuşuk haliyle pek bişi anlamadım ama sonrasında ağrımaya başladı gece de hiç uyuyamadım ağrı yüzünden doktorumuzu aradık bi kaç gün ağrı olacak, sonra geçecek dedi. inşaallah öyle olur. yoksa bu ağrıya dayanmak çok zor, ilaç aldığım halde tam olarak geçmiyor. birde çenemde acıyor konuşamıyorum. evdeyken önemli değil de, işyerinde sıkıntı olacak
akşam epey kaynatmışsınız, ben gelemedim bilgisayar eşimdeydi alamadım elinden
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi de
teşekkür ederim pelincim, sen nasılsın, toparladın mı biraz kendini
kuzu bakıyorumda sitemlisin olabiliyo bazen canım takılmaebrarcım,derincim,gitmişsiniz ama hayırlı akşamlar canlarım,sadece size hayırlı akşamlar ama,çünkü sizden başka adımı anan,beni merak eden olmamış,öyle olsun diyorum sadece.
ohh sefan olsun birsenim sende değerlendir bu fırsatı bol bol dinlen kuzumebrarım sevtunum teşekkürler ve diğer kızlar pc dondu sonrada uyuya kalmışım yeni uyandım hazır kaynanam yokken 2 günlüğüne eltime gitti azcık yatıp dinlenme fırsatı bulurum inşallah neyse koçiş geliyo yemek hazırlayacam hepinize iyigeceler yarın görüşmek üzere byee
cano hayrolsun yaa neden öyle oldunki inşallah çabuck geçer biraz oku kendini bitanemgünaydın canlarbu yeni günde hepinize saglık,huzur ve mutluluk diliyorum...
bol hamileli günler bizim olsun
geceden beri kimse gelmemiş hayret...ben birazdan işe gidiyorum hepinizi kocaman öptüm..aslında bugün iyi hissetmiyorum kendimi ruhsal olarak.içim sıkılıyor hayıra yoruyorum inşallah hayır olur..içimde acaip bi sıkıntı oluştu sabah sabah...Allahım kötülüklerden korusun...işede gitmek istemiyorum hiç off offf...
neyse öptüm tekrar..görüşürüz.
selinam hayırdır canım niye dalgınsın okadar hayrolsun diyorumcanı gönülden amiiin diyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.duaya gelemedim dün kayınvalidem aramıştı yasin okunacak oraya gidicez diye benim aklım nerdeyse artıkkk hazırlandım çıktım yukarı annem diyo nereye?ee yasin okunacaktı oraya gidecektik ya dedim,yok kızım yarın o dedi yani bugun gidicem inş.ilk defa bu kadar dalgın haldeyim.
nanelim çok geçmiş olsun canım ya şu dişlerden bi kurtulamadın çok zor diş ağrısı allahım kolaylık versin acılarında günahlarına kefaret olsun bitanemgünaydın canlar, dün akşam dişçi randevum vardı, 20 lik diş çekeimi için.....
epeyce uzun sürdü diş çekimi. çift köklü ve kökleri yan yatmış dişin. önce film çekti baktı dr. sonra kırmadan çıkarmak için epeyce uğraştı. uzun süre kanama devam etti. sonra da dikiş atıldı.
uyuşuk haliyle pek bişi anlamadım ama sonrasında ağrımaya başladı gece de hiç uyuyamadım ağrı yüzünden doktorumuzu aradık bi kaç gün ağrı olacak, sonra geçecek dedi. inşaallah öyle olur. yoksa bu ağrıya dayanmak çok zor, ilaç aldığım halde tam olarak geçmiyor. birde çenemde acıyor konuşamıyorum. evdeyken önemli değil de, işyerinde sıkıntı olacak
akşam epey kaynatmışsınız, ben gelemedim bilgisayar eşimdeydi alamadım elinden
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi de
semroş nasıl oldun canım uğramıyosun özledim seniçok geçmiş olsun canım diş çok berbat birşey :84::84::84:
günaydın canımmmmmmm:79::79::79:
canım cok sagol evet hamile kalabiliyorum ama bidaha böyle bişey yaşamaktan korkuyorum...amin canım rabbim sanada hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip etsin...
evet canım haklısın herkez öyle diyo ama eger dursaydı düşmeseydi bende bebişimin kalp atışlarını ducaktım ama rabbim nasip etmedi napalım hayırlısı böyleymiş daha yeni oldugu icin atlatamadım bir türlü zaman gecince bende alışıcam yokluguna...birsencim doktor korun dedi bir iki ay bekliycem bu psikolijiyle hamile kalıp aynı şeyleri yaşarsam zor toparlarım kendimi...amin cok sagol ..sende bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...
cok sagol derinim haklısın canım ama yaşadıklarım daha cok yeni yavaş yavaş toparlıycam kendimi zaman alcak biliyorum sizleride üzmek istemiyorum bana destek oldugunuz icin hepinize cok teşekkür ediyorum sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarım...canım ben korunmak istemesemde eşim iki ay korunalım dedi sonra doktora gidip testlerimi yaptırmayı düşünüyorum...ondan sonra hayırlısıyla saglıklı bir hamilelik gecirmek istiyorum allahımın izniyleinş sende en yakın zamanda hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın
cok sagol sevtunum doktor demişti zaten ara ara sancın olcak ilac vermişti ictim gecti şükür şimdi iyiyim canım
bitanem ya kıyamam sana...ebrarım bende kendimi toparlamaya calışıyorum yoksa psikolojim bozulcak rabbime sıgınıyorum iki ayda toparlarım kendimi inş ondan sonrada bebiş cALIŞMALARINA BAŞLIYCAM HAYIRLISIYLA...inş rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı ikinci melegimi gönderir...o zamana kadar inş sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olurum canım...
cok gecmiş olsun canım ıhlamur ya da nane limon kaynat ic iyi geliyo yetercim...
yürekten amin diyorum cok güzel dua etmişsin canım allah razı olsun...
cok sagol derinim amin canım...rabbim hayra yorsun inş güzel bir haber alırsın sıkma canını...kolay gelsin tatlım görüşmek üzre bende cok öptüm seni
canım cok gecmiş olsun zor olmuş senin diş cekimin ya kıyamam...bende dişciden cok korkarım ama böyle olmamıştı...allah acil şifalar versin...
günaydın kızlar gecmişi okuyup yazmam uzun sürdü... hatunlar baya kaynatmışlar maşallahsizler nasılsınız canlarım
selam kızlar nasılsınız
selam canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
görümcen napıyo mutludur değilmi allahım daim etsin mutluluğunu
ablam altta görüyorum seni benim çıkmam gerek pazara gidicem annemle buluşucazda sonra görüşürüz bitanem çok öpüyorum
ay abla mutlu ama tedirgin kalp atışını duyamaz diye
korkuyo
bende aynı kahvaltı hazırlıycam eşime uyuyo buarada bnde size bakıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?