ne hava atacam delüüüüüüüüüü
Bizim ev okadar küçük ki
Masa üstü pc koyacak yer yok ben bunu dizlerimiz üstünde idare ediyorum
delüsün diyomda inanmıyon he
eee tahmin yapmadın alalım bi tane bilmiyomda sanki bana kızım olacakmış gibi geliyo 2 kzı olur artıkın sonra 3. düşünürüz[/QUOTE]bazen dediklerim çıkıyo ablama 7 doktorda kız dedi ben dedim boşuna sevinme karnındaki oglan dedim sen dedi doktordan dahamı iyi biliyosun dedi dogurunca görürüsün dedi dedigimde çıktı şaştıda kaldı garip anacım herşeyi pembe yaptı nevresiminden tutta kıyafetine kadar çok şirin oldu oglum pembenin içinde
delüsün diyomda inanmıyon he
ben sana yatak arayayım sen bana delüüüüüüüü deeee
ben sana yatak arayayım sen bana delüüüüüüüü deeee
fedakar arkadaşım benim benide düşünürmüş gel bakayım yamacıma
sen pskoloğ gibisin kız seninle yazışırken rahatlıyorm ben
kız yazdıgını okumadımki delü deyimşimdi yazdıgını gördüm kız daha ne istiyon küçük evin daha koaly temizligi benimde evim kutu gibi ama kaynanama gidiyim aman aglıyo yap yap bitiremiyom be evi çok büyük
yok bu kadar da küçük olmasaydı
pc dizimin üstünden baa yere koyacak kadar yer olsaydı
iyi bebem canım sıkıntılı olmasa daha neler yazarım ama canım çok sıkkın sen beni formumdayken gör
alta görünen hatunlar hani diyorum bir şeyler yazsanız incilerinizmi dökülür yoksa
kız evin küçük olsun olmasın içinde huzurun varmı sen ona bak bu arada kaç mk evin merak ettim bak:44::44::44::44::44:
alta görünen hatunlar hani diyorum bir şeyler yazsanız incilerinizmi dökülür yoksa
ne oldu sana bebemmmmm
ayy taşmı geldi kafama nee
ne bileyim güzelim be canım sıkkın evin hali canımı sıkıyo bebegim öldü ona canım sıkılıyo kavga ettigim halde arar ona canım sıkılıyo herşeyden sıkıldım artık ya ne bileyim diyorumki öyle birşey olsada sevinsem içimde bişey mesela yeşerse diyorum önce rabbim tabi ona can vereyim kanımla besliyim tekmelerini duyuyum yavrum diye karnımı okşuyum evi toplarken yavrumun ilaçları elime geldi ona çok agladım ellerimle yaptıgım mendiller geldi onamı aglamadım aldıgım kıyafetten tutta ördügüm yelegemi aglıyım şaştımda kaldım ya tek istedigim şu içimdeki sıkıntı gitsin rabbim sesimi duy ne olur ban yaşamaya güç ver umudum olsun içimde yeşersin benim diyebilecegim bir bebem 10 sen hasretim bebek kokusuna geçen bebek görmeye gittim arkadaşa dedim bu aranıyo onunkide erkek emzir istersen dedim arkadaşın anası bebegi elimden bir kapması varmış çok kırıldım çok agladım yasanki ben nazar deydiricem çok duydum aman onun bebegi olmuyo sakın verme sevmeye nazarı deger diyen çok kişi var hangisini anlatıyım iyiki burası var inan biraz olsun stresim gidiyo kimseler olmayıncada moralim çok bozuluyo tek kalıyorum burda tek beni bırakmayın ne olur
deminden beri bekliyom altan yukarı çık diye neden çıkmıyosum bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?