Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bazen dediklerim çıkıyo ablama 7 doktorda kız dedi ben dedim boşuna sevinme karnındaki oglan dedim sen dedi doktordan dahamı iyi biliyosun dedi dogurunca görürüsün dedi dedigimde çıktı şaştıda kaldı garip anacım herşeyi pembe yaptı nevresiminden tutta kıyafetine kadar çok şirin oldu oglum pembenin içinde[/QUOTE]
eee tahmin yapmadın alalım bi tane bilmiyomda sanki bana kızım olacakmış gibi geliyo 2 kzı olur artıkın sonra 3. düşünürüz

eee tahmin yapmadın alalım bi tane bilmiyomda sanki bana kızım olacakmış gibi geliyo 2 kzı olur artıkın sonra 3. düşünürüz[/QUOTE]

bak canım öncelikle allahım saglıklı saatli evlatlar nasip etsin diyelim benimde senin için kız geçiyo ama tugcalınki ne bileyim erkek geçiyo :78::78::78::78::78::78:

yok bu kadar da küçük olmasaydı
pc dizimin üstünden başka koyacak kadar yer olsaydı

Son düzenleme:
ne oldu sana bebemmmmm

ne bileyim güzelim be canım sıkkın evin hali canımı sıkıyo bebegim öldü ona canım sıkılıyo kavga ettigim halde arar ona canım sıkılıyo herşeyden sıkıldım artık ya ne bileyim diyorumki öyle birşey olsada sevinsem içimde bişey mesela yeşerse diyorum önce rabbim tabi ona can vereyim kanımla besliyim tekmelerini duyuyum yavrum diye karnımı okşuyum evi toplarken yavrumun ilaçları elime geldi ona çok agladım ellerimle yaptıgım mendiller geldi onamı aglamadım aldıgım kıyafetten tutta ördügüm yelegemi aglıyım şaştımda kaldım ya tek istedigim şu içimdeki sıkıntı gitsin rabbim sesimi duy ne olur ban yaşamaya güç ver umudum olsun içimde yeşersin benim diyebilecegim bir bebem 10 sen hasretim bebek kokusuna geçen bebek görmeye gittim arkadaşa dedim bu aranıyo onunkide erkek emzir istersen dedim arkadaşın anası bebegi elimden bir kapması varmış çok kırıldım çok agladım ya sanki ben nazar deydiricem çok duydum aman onun bebegi olmuyo sakın verme sevmeye nazarı deger diyen çok kişi var hangisini anlatıyım iyiki burası var inan biraz olsun stresim gidiyo kimseler olmayıncada moralim çok bozuluyo tek kalıyorum burda tek beni bırakmayın ne olur

kıssss nelere takıldınn sen bölee kuşumm sıkılma bukadarr lütfenn amaaa

deminden beri bekliyom altan yukarı çık diye neden çıkmıyosum bakem

geçmişii okuyodumm bakimm dedim anlattıgım rüyama sevtunum yorum yapmışmıı diyee amaa baktimkii görmemiş bile beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…