ne bileyim güzelim be canım sıkkın evin hali canımı sıkıyo bebegim öldü ona canım sıkılıyo kavga ettigim halde arar ona canım sıkılıyo herşeyden sıkıldım artık ya ne bileyim diyorumki öyle birşey olsada sevinsem içimde bişey mesela yeşerse diyorum önce rabbim tabi ona can vereyim kanımla besliyim tekmelerini duyuyum yavrum diye karnımı okşuyum evi toplarken yavrumun ilaçları elime geldi ona çok agladım ellerimle yaptıgım mendiller geldi onamı aglamadım aldıgım kıyafetten tutta ördügüm yelegemi aglıyım şaştımda kaldım ya tek istedigim şu içimdeki sıkıntı gitsin rabbim sesimi duy ne olur ban yaşamaya güç ver umudum olsun içimde yeşersin benim diyebilecegim bir bebem 10 sen hasretim bebek kokusuna geçen bebek görmeye gittim arkadaşa dedim bu aranıyo onunkide erkek emzir istersen dedim arkadaşın anası bebegi elimden bir kapması varmış çok kırıldım çok agladım yasanki ben nazar deydiricem çok duydum aman onun bebegi olmuyo sakın verme sevmeye nazarı deger diyen çok kişi var hangisini anlatıyım iyiki burası var inan biraz olsun stresim gidiyo kimseler olmayıncada moralim çok bozuluyo tek kalıyorum burda tek beni bırakmayın ne olur
geçmiş olsun canım çabucak iyileşir ılık ye herşeyi dikkat etgünaydın canlar, dün akşam dişçi randevum vardı, 20 lik diş çekeimi için.....
epeyce uzun sürdü diş çekimi. çift köklü ve kökleri yan yatmış dişin. önce film çekti baktı dr. sonra kırmadan çıkarmak için epeyce uğraştı. uzun süre kanama devam etti. sonra da dikiş atıldı.
uyuşuk haliyle pek bişi anlamadım ama sonrasında ağrımaya başladı gece de hiç uyuyamadım ağrı yüzünden doktorumuzu aradık bi kaç gün ağrı olacak, sonra geçecek dedi. inşaallah öyle olur. yoksa bu ağrıya dayanmak çok zor, ilaç aldığım halde tam olarak geçmiyor. birde çenemde acıyor konuşamıyorum. evdeyken önemli değil de, işyerinde sıkıntı olacak
akşam epey kaynatmışsınız, ben gelemedim bilgisayar eşimdeydi alamadım elinden
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi de
canım yumurtlaman düzgünse bebiş olabilir hayırlısı olsunSlm canlar nasılsınız ?? Ya size bişey sorcam benm ayın 1 inde adet oldum temin iş yapıyodum bi egildim ıslak bişey geldi lavaboya gittim bi baktım kahverrengi kırmısı gibide leke hiç böyle olmamıstım belimde cok agrıyo hayırdır inş. korkuyom bi hastalık belirtisi falan olabilirmi??
aslında bende eşime hak veriyorum evet malesef yasak kocamanda bir tabela var duvarda :84:
canım inan kafam yerinde degil geçmişe bakmadım ben bugün işim vardı kusura bakma gözümden kaçmıştır affetkıssss nelere takıldınn sen bölee kuşumm sıkılma bukadarr lütfenn amaaa
geçmişii okuyodumm bakimm dedim anlattıgım rüyama sevtunum yorum yapmışmıı diyee amaa baktimkii görmemiş bile beniii
canım seni ne kadar iyi anladığımız biliyorsun seninle benzer şeyler yaşadığımızıda biliyorsun allah yardımcımız olsun ama yaşanların ağırlığından oluyor bütün bunlar ben allaha hep dua ediyorum rabbim bana hiç değilse bebk verip almadın diye senin yaşadıkların dahada zor bir de o bebk eşyalrını bulman canını yakmış canım benim inşşşş rabbim o kıyafetlerden dahada güzellerini meleğine giydirmeyi nasip etsin
ne kadar şanslısın hamile kalabiliyorsun allahın izni ile bir sonraki gelen mucizenseni bırakmayacak ve mis kokulun kolarında olcak
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbim sesimizi duyacak
kızlar ben azcık yemek yiyecem kızımda acıkmış sonra gelirim bye
kızlar ben azcık yemek yiyecem kızımda acıkmış sonra gelirim bye
canım inan kafam yerinde degil geçmişe bakmadım ben bugün işim vardı kusura bakma gözümden kaçmıştır affet
işşallacanım benim olur işşallah allahımın izniyle ama neden bizi öyle görüyolar sanki nazarımız degecek gibi ne yapalım herşey allahtan bunu biliyorum ama neden nazar biz neden nazar deydirelimki maşşallah derim hep insanın bebegi olmadıktan sonra ne yapayım ben bebegi
bebğim var işte böyleri ne yapacaksın
sanki onlar bebklerini kenileri yapmış allah vermemişte
ne yapalım allahın bize yazdığı kader bu hangimiz istemezdikki evlendikten sonra hemen hamile kalalım
bebeklerimizi kucaklayalım
HANGİMİZ İSTERDİKKİ HAS HAS GEZELİM BEBEK İÇİN UĞRAŞALIM
istemezdik tabiki ama ALLHIN bizim için layık gördüğü bu
rabbim şükürler olsun ki dermansız bir derdimiz yok
öyle canım ya acaba onların başlarına gelselerdi ne yaparlardı merak ediyorum
semra papucu yarım çık dışarıya oynuyalım:119::119::119::119::119::119::119::119:
semra papucu yarım çık dışarıya oynuyalım:119::119::119::119::119::119::119::119:
kkızlar ben çıkıyorum iyi geceler
uzanayım biraz
canım hayırdır yaaaa ınsallah gunun ıcınde kotu bısey olmamıstır ıcının sıkıntısı da hayra cıksın canım ınsallah bu arada ben beste yattım ama kımse yoktur dıye gırmedımgünaydın canlarbu yeni günde hepinize saglık,huzur ve mutluluk diliyorum...
bol hamileli günler bizim olsun
geceden beri kimse gelmemiş hayret...ben birazdan işe gidiyorum hepinizi kocaman öptüm..aslında bugün iyi hissetmiyorum kendimi ruhsal olarak.içim sıkılıyor hayıra yoruyorum inşallah hayır olur..içimde acaip bi sıkıntı oluştu sabah sabah...Allahım kötülüklerden korusun...işede gitmek istemiyorum hiç off offf...
neyse öptüm tekrar..görüşürüz.
canım ablam yagmur bereket demktır kısmet demektır bebısın gelcek ınsallah yakındaya gitmeden rüyamıda anlatıyım buara noluyo bana bilmem habire rüya görüyorum
rüyamda tedavideymişim doktora gidiyorum bitest var onu yapıyo diyoki aa yumurtlama olmuş negüzel eğer çalışma yaptıysan kesin hamilesin bende diyorumki değerlendirdik filan sonra gögüslerime bakıyo diyoki senin galiba sütün olmuycak şaşırıyorum diyoki küçükler biraz zor süt olur anca mamayla beslersin bebeğini bende olsunda önemli değil diyorum sonra çıkıyorum dışarda okadar yağmur yağıyoki acayip ıslanıyorum biyere gidiyorum orda birsürü bebek var bitanesi yerde oturuyo ama yine yağmur yağıyo diyorumki bebeğim kimse bakmıyomu sana ıslanmışsın sen alıyorum kucağıma hemen içeri koşup üstünü değiştiriyorum .ay çok etkilendim kızlar allahım hayırlara çıkarsın .sizde yorumlarsanız sevinirim .
ben kaçar şimdi anacığımı bekletmeyim
kız yeter çok ayıp havamı atıyon ban dövmeye yer arıyorum zaten
kız şaka bir yana rahat oluyo be
naber kız kayra delüsü nerde bugün acaba merak ettim bak
kkızlar ben çıkıyorum iyi geceler
uzanayım biraz
kızlar herkese merhaba semracım gecmıs olsun canım yetercım ben geldım sen gısıyon
kızlar herkese merhaba semracım gecmıs olsun canım yetercım ben geldım sen gısıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?