Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benimde çıkmam lazım eşim geldi karnını doyurucam daha namaz kılmadım kendinize iyi bakın beni özleyin anacım bu arad semrecım geçmiş olsun inan uzak olmasan çorba kaynatırdım içerdin be

iyi niyetli arkadaşım benim çok teşekkür ederim yapmış kadar oldun

canlarımmmmm ben cıkıyorum esımle dısarı cıkıcaz yıne gec gelırım bugun gelemem hazır barısmısken kızdırmayım adamı o da haklı beeee ben kendı sıkıntılarımla ugrasırken onunkılerı gormemısım bunu anladım derıncımm geldın altta gozukuyon ama ben cıkıcam balım ınsallah hafta ıcı daha raht gorusuruz bu arada sıkıntın gecmıstır ınsallah semracım tekrar gecmıs olsun sevtuncum senı de optumm allaha emanate olun

teşekkürler canım sana iyi gezmeler canım

pelinim haklısın canım.eşin ne diyosa onu yap o zaman...en azından bu ay korun canım.duaların için sagol canım inşallah hepimiz en yakın zamanda hamile kalırızbu arada çgumuzdan aynı şeyi duydun yani en azından hamile kalabildigini biliyosun artık dedik çogumuz..yanlış anlama kendi adıma canım akıl verir gibi düşünme..onun üzüntüsü ayrı biliyorum..insan olayın içindeyken saglıklı düşünemiyo...sana rahatlık versin diye fikrimi dedim..öptüm canım
cano hayrolsun yaa neden öyle oldunki inşallah çabuck geçer biraz oku kendini bitanem
allaha emanetsin

selam hanımlar mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum herşey gönlünüzce olsun
bilmiyorum ki bitanem sabah kötüydüm işe gittim hala aynıyım..belli bi saate kadar iyi degildim sonra biraz anam geldi onunla oturduk iyi oldum azcık..şimdi iyiyim merak etme kuşum benim
ayy ebrarım canım benim..ALLAHIM hayırlara çıkarsın inşallah ya...okudugum anda gözlerim muslukları açtıinşallah bir kızın olurda adınıda YAGMUR koyarsın:))seninki gelecek yakında çok inanıyorum canım.

sevtunum bende kızlar gibi dicem canım..barış ama mesafeni koru..bu barışmayı da onun için degil kendin için yaptıgını hissettir ona..Allahtan korkarım ben küslük yakışmaz de.birlikte girdiginiz ortamlarda gerilmemiş olursun artık..kendine iyilik yapmış olucan aslında..çünkü küs olunca bir araya geldiginizde ne yana bakacagını şaşırır insan..daha bi kinlenir..olsun dedigi gibi büyüklük sende kalsın tatlım...
aa halem hayırdır inşallah yaa..yerleşme falan olmasın dicem ama..adetin biteli daha çok olmamış..hayırlısı inşallah..doktora git mutlaka..bi arkadasın dediginede katılıyorum cibel demişti sanırım kist olabilir..inş degildir tabi.bide sen yakınlarda sogan suyu kullandınmı cnm ara kanama yapabilir.
CİCİ hayır olsun inşallah canım yaa..bende okuyunca etkilendim..bide senin elbisen varmış üzerinde he..ay Allahım inşallah öyle tatlı bi kız çocugu versin sana canım.amin.
oo tostişim çok fazla yogunsun sen canım...kolay gelsin sana öpüyorum tatlım
çok sevindim canımm..insan böyle güzel şeyleri okuyunca içinden bi yük çıkıyo sanki..bana öyle oluyo bilmiyorum...MAAŞALLAHHH diyeyim kocamanından

kayram canım,barıştıgınıza sevindim..zaten küs kalınmaz yaa..bizde öyleyiz bi barış bi küs:)))
sıkıntım geçti sayılır canım..sagolasın...görüşürüz taklım mucukkk

TURKUAZIM sana yaptıgım alıntıda sorun olmuş canım ya..ben aradaki konuşmaları eksilteyim derken yani çok uzun görünmemesi için anladın?kusura bakma canım..bide şeyi yazacaktım unutmuşum..eşinin sonuçları eskisinden iyi çıkmış çok sevindim canım benim..inşallah sana hamilelik yolları görünmüştür inşallahhhh..kızz kalıcan yakında heee öyle hissediyom

cok sevindim canım rabbim hayırlısyla saglıklı kucgına almayı nasip etsin

derinim canım ben yanlış anlamam asla sizi... aksine sizler bana moral veriyosunuz sizlerin sayesinde kendimi daha cabuk taparlıyorum... asıl ben yanllış bişey söylediysem kusura bakma canım...ben hepinizi cok seviyorum iyiki tanışım sizleri...sende sagol canım güzel duaların icin cok öpüyorum seni allaha emanet ol canım...inş hepimiz en yakın zamanda hamle kalıp bebişlerimizi hayırlısıyla saglıklı kucaklarımıza alırız bu günleride eskide kalmış anılar diye hatırlarız belki...aslında hic hatırlamasak daha iyi olur...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

derincucum araya mesafe koyucam zaten dedim telefonda aramam sormam aynı ortamda olursa merhaba işte okadar inan konuşmak istemiyorumda dinimizde küs kalmak yakışmaz bana demi sagolun arkadaşlar bana akıl verdiginiz için canlarım iyiki varsınız kardeşlerim benim:
kardelen profum hoş geldin bebem kimsecikler yok bugün ya benim bıraktıgım gibi kalmış sayfa demek ben çıkınca millette çıktı ne cazibeli hatunmuşum be

sagol canım iyiki bizde seni tanıdık..burası dertleşme köşemiz bizim..bizi bizden başkası anlayamıyo malesef...ben birazda ince düşünürüm ondan açıklama yapma geregi duydum canım.inşallah dedigin gibi bigün bu günleri anı olarak hatırları...

sagol sende hoşgeldin canım..evet yakışmaz bize canım küs kalmak..sen genede çok sert davranma artık..herkes hata yapabilir,dönem dönem şeytana uyup böbürlenir,kendini bişey sanır,karşısındakini üzer..önemli olan hatasını anlaması..gerçekten pişman olmasa o kadar yalvarmazdı bence gururunu ayaklar altına alıp..demekki gerçekten seviyo seni canım..bu arada bende heran gidebilirim progestanı içtim bayıltır birazdan...

kardeloşummmmm naber canımmmm

iyi geceler kızlar
ben de gecenin bu saatinde bile hamile kalmaktan başka bir şey düşünemeyenlerdenim
umutlanmıyim diyorum ama nedense bu ay çok umutluyum inşallah hayal kırıklığına uğramam yoksa bu benim için gerçekten çok büyük yıkım olur
Allah hepimizin yardımcısı olsun

hurem hoşgeldin tatlım..sıkma canını...düşündükçe daha sıkılırsın..oluruna bırak..inşallah ümidtlerin boşa çıkmaz inşallah hamilesindir...kaç günün var regline?

canım derinin dedigi gibi burası hepimize terapi canım benim inan birbirimize destek olunca çok güzel oluyo canım benim en azından sanal alem deyip geçmemek lazım canım iki yüzlü insanlar okadar çok olmuşki hayatımızda yüzümüze gülüp kuyumuzu kazan çok bebem allahım bizi kötülerde karşılaştırmasın canlarım benim

pelinim,samyelim,kardeloşum yazmıyonuz canlar..ben kaçıcam az sonra haberiniz olsun özledim hepinizi...ebrarımda gelmedi bu gece

hurem hoşgeldin tatlım..sıkma canını...düşündükçe daha sıkılırsın..oluruna bırak..inşallah ümidtlerin boşa çıkmaz inşallah hamilesindir...kaç günün var regline?

canım daha 14. günü. dün çatlatma iğnesi yapıldı baya ağrılarım oldu herhalde yumurtam çatladı. bu sefer olmuştur inşallah. :18:
düşünmemek en iyisi haklısın aslında ama olmuyo işte.. şimdi zaman geçmek de bilmez :26:

canımbenim bende aynı öyle düşünüyorum kız progegtsnı neden içiyosunki doktor niden verdi bebem bende sormadan içsem faydası olurmu acaba:44::44::44::44::44::44::44:
hoş geldin canım boşver herşeyi oluruna bırak bebem ya çünkü herşey olucagına vardıgı için boş boşuna çırpınıyoruz biz ya ben bunu anladım

aa canım hadi hayırlısı olsun inşallah ya...çatlama ignesini yeni olmuşsun dedigin gibi zamanda geçmez şimdi..inşallah tutar hurremcim...ama sana tavsiyem gün yaklaşınca acele edip test yapma yanıltabilir..çatlama ignesinde hcg hormonu var silik çizgi veriyo..başıma geldi de ondan biliyorum...inşallah bu ay o çizgileri koyu bi şekilde görürsün canım.

hoş geldin canım boşver herşeyi oluruna bırak bebem ya çünkü herşey olucagına vardıgı için boş boşuna çırpınıyoruz biz ya ben bunu anladım

valla bazen bana da öyle geliyo hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen de acayip umutlanıyorum işte bu sefer oldu diyorum ama yine hüsranla sonuçlanıyor.. ooff off çok bekledim ama ben yeter artık yaaa :84:

derinim sen de cok sagol...canım acıklama yapmana gerek yok inan ben yanlış anlamam sizi...bana cok güzel moral veriyosunuz...öpüyorum seni canım...

canım hoşgeldin...bu kadar aklına takma psikolojik olarak etkileniyo bünye stres yapınca... oluruna bırak...hic düşünmedigin bi zamanda inş gelir kücük melegin hayırlısıyla...umutların boşa cıkmaz inş olmassada üzülme rabbim yüzünü güldürsün...

kızlar siz geldiniz ama ben cıkıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzreinş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…