evet canım,gizli hayranınızım sizin:81:
hoşbulduk canım sabah karnım sancıyodu bende senin kızın gibi olmuşum gaz varmış megersem söylemesi ayıptır cıkarınca rahatladımsen nasılsın prensesimiz nasıl...
hoşbulduk ebrarım simdi daha iyiyim sagol canım sen nasılsın...
bu arada aşure ayımız mubarek olsun yazmamıştım
ya bu gaz nası bişe anlamadım gitti adama düz daga tırmandırıyo daha kızıma gelene kadar demek ne sıkıntı yaşıyo.. kızımda iyi teyzesi çok şükür işte dart kaka derken akşam ediyokızımda .. sennasılsın cnaım toparladındemi kendini
kardeşşşş aşure yaptınmı insan arkideşine yollamazmı
saol seninde mübarek olsun canım
kardeşşşş aşure yaptınmı insan arkideşine yollamazmı
saol seninde mübarek olsun canım
canım gercekten bebekleri şimdi daha iyi anlıyorum nasıl sancı giriyodu karnıma... kıyamam ben ona ya yer onu teyzesi...bende daha iyiyim canım sizlerin sayesinde toparladım kendimi...hepinizden allah razı olsun...
allahım daha iyi etsin pelinim hep böyle ol kuzum
bende iyiyim kuzu kuzu adet olmayı bekliyorum vakitte geçmiyo nedendir bilmem
he yaptımm
nerde yapam delü
nerdeyse b..k ile oynayacam kendimi bile aynada wc ye giderken görim:90: yapsam jetimle göndercektim
benimki aradı geliyomuş çıkmam gerek hepinizi çok öpüyorum
gökcem yine gel arayı açmıyalım kuzumuda öp
kardeloşum,pelinim,kardelenim sizide çok öptüm kızlar
oyyy kıyamam tabiki yapamazsın zaten okadar becerüklü değilsin
ben yapınca yollarım olurmu
ayy cano bozulmaz bee buatra kimsede yapmadı aşuresiz kaldımkız ben yaptıydım,söyledimde,ama istemedin sen,istesen kesin yollardım.
acaba kargoda bozulur mu,yarın tekrar yapcam,bozulmassa yollarım
amin ebrarım cok sagol sizin sayenizde cabuk toparlandım... rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...allahımın izniyle inş adet olmassın canım burda halay cekeriz...
güle güle ebrarım görüşmek üzre cok öptüm senibenimki aradı geliyomuş çıkmam gerek hepinizi çok öpüyorum
gökcem yine gel arayı açmıyalım kuzumuda öp
kardeloşum,pelinim,kardelenim sizide çok öptüm kızlar
saol teyzesii
hep iyiol sen
güçlü olamaya çalış rabbim büyük bi kere hamile kaldın inş yeniden olucak inşş
amin kardelenim inşallah hepimize öpüldün canımhoşçakal canım benim ALLAH gönlündekini bu ay vermiş olsun inşallah
pislinkkkk delüüüü yapamazmışım :) neyse sen yap bende sahan on üzüerinden kaç vericem gör heee
hadi kaçtım bende görüşürüz
güle güle ebroş,gökçe,görüşürüz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?