Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya ben arkadaşın çocuğundan biliyorum,çok zor oluyo,ama geçincede çok rahatlıyo yavrucak.

inşallah kanka hayırlısıyla
nolsun be aynı bildiğin gibi bekliyoruz işte havalar berbat çok sıkıcı bugün yağmur var
bende gülden ablamı açtım dinliyorum :82:

garaböcek gülden ablayımı dinliyon dur ben söleyem
bir öptüm bir öptüm
bir daha öptm
kimseler görmedi öpüştügümüzü yagmırr bilee

inşallah kanka hayırlısıyla
nolsun be aynı bildiğin gibi bekliyoruz işte havalar berbat çok sıkıcı bugün yağmur var
bende gülden ablamı açtım dinliyorum :82:
kanka,hala mı,kaç saat oldu,psikopata bağlıcan yakında,birazda başka birini dinle kısssss,meselaaaa beni
as güzellik nasılsın

iyidir canım,ay döngüsünün en zor günlereini yaşıyorum,bekleme günleri ve olmıcanı düşündüğümdende,kolumu kanadımı kaldırasım gelmiyo.

off canım yaa bilirim o günleri ama napıcan olacakla ölecege çare yok günü gelmedikçe yaprak bile düşmez dalından bebişlerimizinde günü vvar dogum saati var rabbim sizleride sevindirick inş

valla ben vazgeçemiyorum napıyım yaa
ama senide dinlerim kanka yeterki efkarlı söyle
buarada bağlamışım psikopata

ya bizim tutiş nerde?
o çalışıyodu pazar günleri,dünyayı kurtarıyodu.
özledim hatunu.
sonuçlarıda güzel çıkmış,çok sevindim.
nanelişekerde dişini aldırmış,çok kötü oluyo diş aldırma,ben en çok,aldırdıktan sonraki uyuşukluğu sevmiyorum.
geçmiş olsun naneli.

selam kızlar ben geldim
selam pelincim,hoş geldin.
off canım yaa bilirim o günleri ama napıcan olacakla ölecege çare yok günü gelmedikçe yaprak bile düşmez dalından bebişlerimizinde günü vvar dogum saati var rabbim sizleride sevindirick inş

ya öyle.
inşallah çok yakındır o sevineceğimiz günler,ben inanıyorum bi gün olacak ama hemen olsun istişyorum işte.

yaf benim için fark etmez iste senide öperim ciciş :)

hoşgeld,n pelincim nasılsın canım
hoşbulduk canım sabah karnım sancıyodu bende senin kızın gibi olmuşum gaz varmış megersem söylemesi ayıptır cıkarınca rahatladımsen nasılsın prensesimiz nasıl...
hoşgeldin bitanem nasılsın?karnın geçtimi biraz

sevtun nerdesin kız facemi takıldın

hoşbulduk ebrarım simdi daha iyiyim sagol canım sen nasılsın...

heee,ben bakıyom arada,bebişin kime benzediğine karar verememişiniz ama bence ikinizede benziyo,zaten sizde birbirinize çok benziyosunuz.

selam pelincim,hoş geldin.

ya öyle.
inşallah çok yakındır o sevineceğimiz günler,ben inanıyorum bi gün olacak ama hemen olsun istişyorum işte.

hayırlısı olsun canım gelicek bebişler inşş
kız sen nerden bakıyon benim kıza face ten mi canım

ya bu gaz nası bişe anlamadım gitti adama düz daga tırmandırıyo daha kızıma gelene kadar demek ne sıkıntı yaşıyo.. kızımda iyi teyzesi çok şükür işte dart kaka derken akşam ediyokızımda .. sennasılsın cnaım toparladındemi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…