iyilik cano,ay ben dayak yemeden söylim,unuttum gene.
selam kızlaaaaaaar
kız gerçekten aglasam gene rahatlarmı tamamenminnoşum yaa teyzesi çok acı çekiyo bazen üzülüyorum
canım çok sgol evdebirsürü ilaç vasr kar etmiyo 3 aylık olana kadar kendi haliyle yapana kadar geçmez ne yapsakta
inşallah kanka hayırlısıyla
nolsun be aynı bildiğin gibi bekliyoruz işte havalar berbat çok sıkıcı bugün yağmur var
bende gülden ablamı açtım dinliyorum :82:
kanka,hala mı,kaç saat oldu,psikopata bağlıcan yakında,birazda başka birini dinle kısssss,meselaaaa beniinşallah kanka hayırlısıyla
nolsun be aynı bildiğin gibi bekliyoruz işte havalar berbat çok sıkıcı bugün yağmur var
bende gülden ablamı açtım dinliyorum :82:
as güzellik nasılsın
ya ben arkadaşın çocuğundan biliyorum,çok zor oluyo,ama geçincede çok rahatlıyo yavrucak.
garaböcek gülden ablayımıdinliyon dur ben söleyem
bir öptüm bir öptüm
bir daha öptm
kimseler görmedi öpüştügümüzü yagmırr bilee
kanka,hala mı,kaç saat oldu,psikopata bağlıcan yakında,birazda başka birini dinle kısssss,meselaaaa beni
iyidir canım,ay döngüsünün en zor günlereini yaşıyorum,bekleme günleri ve olmıcanı düşündüğümdende,kolumu kanadımı kaldırasım gelmiyo.
kanka,hala mı,kaç saat oldu,psikopata bağlıcan yakında,birazda başka birini dinle kısssss,meselaaaa beni
iyidir canım,ay döngüsünün en zor günlereini yaşıyorum,bekleme günleri ve olmıcanı düşündüğümdende,kolumu kanadımı kaldırasım gelmiyo.
yaf benim için fark etmez iste senide öperim ciciş :)aynen karaböcük gülden ama şarkı odeğil
gerçi sende güzel söylüyon buarada benimi öpüyon anlıyamadım
selam kızlar ben geldim
selam kızlar ben geldim
öyle canım neyse saglık olsun bebişimde büyüsün teyzesi sizlere yeni resmini çekince gösteririm yine:)
selam pelincim,hoş geldin.selam kızlar ben geldim
off canım yaa bilirim o günleri ama napıcan olacakla ölecege çare yok günü gelmedikçe yaprak bile düşmez dalından bebişlerimizinde günü vvar dogum saati var rabbim sizleride sevindirick inş
yaf benim için fark etmez iste senide öperim ciciş :)
hoşgeld,n pelincim nasılsın canım
hoşbulduk canım sabah karnım sancıyodu bende senin kızın gibi olmuşum gaz varmış megersem söylemesi ayıptır cıkarınca rahatladımyaf benim için fark etmez iste senide öperim ciciş :)
hoşgeld,n pelincim nasılsın canım
hoşgeldin bitanem nasılsın?karnın geçtimi biraz
sevtun nerdesin kız facemi takıldın
heee,ben bakıyom arada,bebişin kime benzediğine karar verememişiniz ama bence ikinizede benziyo,zaten sizde birbirinize çok benziyosunuz.
selam pelincim,hoş geldin.
ya öyle.
inşallah çok yakındır o sevineceğimiz günler,ben inanıyorum bi gün olacak ama hemen olsun istişyorum işte.
selam pelincim,hoş geldin.
ya öyle.
inşallah çok yakındır o sevineceğimiz günler,ben inanıyorum bi gün olacak ama hemen olsun istişyorum işte.
hayırlısı olsun canım gelicek bebişler inşş
kız sen nerden bakıyon benim kıza face ten mi canım
hoşbulduk canım sabah karnım sancıyodu bende senin kızın gibi olmuşum gaz varmış megersem söylemesi ayıptır cıkarınca rahatladımsen nasılsın prensesimiz nasıl...
hoşbulduk ebrarım simdi daha iyiyim sagol canım sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?