- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
güle güle gökcecim bende güzel kızını ve seni öpüyorum görüşmek üzregüle güle ebroşum kib öptm güzellik
bende kaçarım kızlar az dinleneyim bende kız uyuyoken kociş gelir yemekte yok zate hadi kib öptm sizleri kızlar aeo
ayy cano bozulmaz bee buatra kimsede yapmadı aşuresiz kaldım
sen yolla bana bişeycik olmaz .
neyse işin şakası öptüm seni
pelinim bizi bizden iyi kimse anlamıyo destek için varız inşallah mutlu günlerde gelicek
senide çok öptüm bitanem
pelin67,kardelen5233,
kızlar nasılsınız bakalım
aminnn inşallah,sende bizde en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.
derincim,sevtuncum selam.
kayracım,sanada selam,senin mesajını okuduktan sonra yazmaya karar verdim.
bu açıklamayı yapsammıda bilemedim,zaten bilenler bilcek,bilmeyenlerde bilmicek.
dün akşamki sitemim,sadece kendi adıma değildi tabiki,ama akabinde gördüğüm kadarıylada her şey aynı.
boşver diyosunuz bana,takılma diyosunuz,ama o zamanda bu topicin benim için özelliği kalmamış olcak bi kere boş verirsem,bi daha önemsemicem,oysaki çok sıcak bi aile,arkadaş topluluğu gibiydi,benim için,hepimiz içinde öyleydi,dertlerimiz aynıy olduğu için,birbirimizi çok iyi anlıyorduk ama son zamanlarda anlaşabildiğimizi,yada anlaşıp anlaşamamanın kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum
dikkat edersiniz ki,eskisi gibi toplanmıyoruz(toplanmıyoruz diye görüşmüyoruz sanmayın,bizim için her türlü haberleşme aracı mevcut)
toplanmamamızın sebebide,eskisi gibi zevkli sohbetler olmaması,hep aynı,hep aynı şeyler yazılması(ben kendi adıma yoruldum hep aynı şeyi duymaktan,okumaktan)siz okumasanızda,bir kaç arkadaşım geçmişi okuyo ve onlarda çok yoruluyolar emin olun.
bundan herkez üstüne düşen payı almalı ama malesefki,bu mesajımda geçmişte kalcak ve sadece zaten bizle ilgilenen dostlar okuyacak.
ha şimdi diceksiniz ki,hep sen şikayetleniyosun,eğer bi rahatsızlığınız varsada bi daha yazmayabilirim,kimseyi tehdit için söylemiyorum,yanlış anlamayın lütfen.
bu saatten sonra burda bulunmamın,sayfayı açmamın tek sebebi,ebrarın açtığı sayfayı terk etmiş olmamaktır.
hee kız,hamileyimde söylemiyom,delüüüüüüü,senle bir yımırtlama zamanı ya,daha belli olur mu?
kim bilir rabbim büyük ne zaman neyin ne olacağını o bilir inşallah gelir meleğin
ay dağınık bırakırken,kendim dağılıyom ya neyse,zaten dahada bişey söylenmez bu konuda,baksana herkeze tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aramızda 1 gün var galiba boncuk,sen,ben,kardeloş hepimiz müjde patlatıyomuşuz
anaaa kıs bugün listeye bakarken aynı şeyi düşündüm ya.kardeloş sen ben boncuk çok yakınız hepimizde bişeyler olsa ne büyük mucize olur dimi
mrb canım evet ilk denemem inşalllahda son denemem olur
herkeze hayırlı pazarlar diliyorum arkadaşlar
ben bugün çok karmaşık bir rüya gördüm anlatmak isterim parça parça olarak anlatıcam aklımda kaldıgı kadar sözde ben kadın dogum doktoruna gitmişim tedaviye sıramı bekliyorum doktor çagırdı içeri girdim tahmin edin içerde hangiiz vardı YETERCİM EVET CANIM SEN VARDIN
adam masasında oturuyo bizde senle karşı sandalyelerde oturuyoruz ben başladım anlatmaya ben işte 2 kayıp yaşadım rahim agzı açıklıgı vardı filan işte doktor dedi ben hatırlıyorum 8 santim açılmış kişinin bile dogum yaptıgını gününde diyodu dikmeye gerek yok dedi allahım gönlüne göre verdi dedi
sonra yeter sana döndü sende anlatıyosun işte dedavilerini filan diyosun tüp bebek yaptırmak istiyorum diyosun adam suratına bakarak diyoki yaptırmana gerek yok zaten siz hamilesiniz diyo senle ben bir seviniyoruz ama kafan açık spor giyinmişsin yetercim elimi tutuyosun sıkıyosun diyosunki nasıl olur benim bebegim olmuyodu diyosun oda alah verince olmayacak bişey yok diyo doktor ban bakıyo diyoki hani çok seviniyoruzya bebgi olmuyodu arkadaşın yemin ederim kendim hamile kalmış gibi seviniyorum diyosunki sevinçten cep telefonu alıyosun eline diyosunki ben bunu ebrara arayıp demezmiyim diyosun arıyosunda konuştugunu görmedim işin enteresanı doktor sana ikiz bebek bekliyosun diyo şaşıpta kalıyoruz yaşını soruyo sen 35 diyosun birlikte kalkıyoruz ordan bir yere gidiyoruz kızların hepsi orda ebrar deyip baırıyosun içeri girince bende seviniyorum diyorum ben söylüyüm beni bir tersliyosun bagırıyosun ban sanki beni istemezmiş gibi elinle itiyosun beni çok agırıma gitti kırıldım yanibende çıkıyorum ordan çıkıyorum yanımda biri var ama hatırlamıyorum etrafa bakarken üst katlara gelinle damat görüyorum ama afedersiniz camda öpüşüyolar gelinligin duası var ama eelbise gibi bembeyaz damadında sakalları var öpüşüyolar görüyorum kafamı çeviriyorum işin enteresanı gülüceksiniz belki ama ajda pekkanı görüyorum evine gitmişim benbeyez gecelik giymiş daha çok şey gördümde hatırlayamadım şimdi vallahi kız çok saçma rüya gördüm he ara ara kalktım yattım rüyada parça paça dedimya ondan herhal yorumlarınızı bekliyom
kız yeter alıcagın olsun beni çok kırdın küstüm sana
pelincim canım seni daha iyi gördüm zaman herşeyin ilacı demi canım insan üzüntü yaşadıgında her zaman zaman lazım çünkü zaman geçtikçe yaralarımız sarılıyo
kardelen bhr senide iyi gördüm hadi bakalım sanada başarılar diliyorum canım allahım hepimizin gönlüne göre versin canım
ebrarım canım önemli degil bebem inan severek okuyorum ilk bebegimde çok kötü olmuştum çok zor atlatmıştım yavrumun acısını ama ikinci ogluma hamile kalınca kanamam olupta okadar kişiyi arkaya aldın benim için mercimegim için dualar ettiniz yavrum rahimime tutunsun diye allah hepinizden razı olsun herkezin hakkını yedim ozaman bençok gerilerdeydim ama öne aldınız beni yavrum için bebegim öldü allah razı olsun çok destek oldunuz sen kardelen profum derinsucum birsen olsun kardelen bhr ve kardelen 49 flan derde tugcal semra olsun ugurboncugum samyeli canlarım daha aklıma geliyo ama kafam bu arada yerinde degil affetsinler arkadaşlar adını söyleyemediklerimde deim iyiki varsınız siz olmasaydınız ben ne yapardım canlarım allahım bu mubarek gününyüzü suyu hürmetine size saglıklı saatli evlatlar versin hemide çifter çifter ahanda böle şişin işşallah
öyle ama canım inan çok merak ediyorum hepinizi burası insana terapi oluyo ben burda iki muhabbet edeyim inanın kendime geliyorum moralim bozulsun vallahi bak eşim başına oturtuyo hadi diyo kankilerinle konuş mutlu ol diyo geçen fındık fıstık olayı vardı arkadaşlar biliyolar okadar çok gülmüşümki kulagımdad kulaklık var bir yandan müzik dinliyorum eşim sesime koşmuş ne oluyo diye kesin demiş benim hatum sinir krizine girdi işin enteresanı ben sinirlenince çok gülerim bagırmış duyuramamış içeri girdi ben kahkaha atıyorum karşıma geçmiş dedi neden aglıyosun ben mutlu ol diye oturttum dedi bende ne aglaması gülüyorum dedim okadar gülmüşümki gözlerim yaşardım ay aklıma geliyodaarkadaşlar hoş geldiniz merhaba
pelincim canım seni daha iyi gördüm zaman herşeyin ilacı demi canım insan üzüntü yaşadıgında her zaman zaman lazım çünkü zaman geçtikçe yaralarımız sarılıyo
Kardelen bhr senide iyi gördüm hadi bakalım sanada başarılar diliyorum canım allahım hepimizin gönlüne göre versin canım
Ebrarım canım önemli degil bebem inan severek okuyorum ilk bebegimde çok kötü olmuştum çok zor atlatmıştım yavrumun acısını ama ikinci ogluma hamile kalınca kanamam olupta okadar kişiyi arkaya aldın benim için mercimegim için dualar ettiniz yavrum rahimime tutunsun diye allah hepinizden razı olsun herkezin hakkını yedim ozaman bençok gerilerdeydim ama öne aldınız beni yavrum için bebegim öldü allah razı olsun çok destek oldunuz sen kardelen profum derinsucum birsen olsun kardelen bhr ve kardelen 49 flan derde tugcal semra olsun ugurboncugum samyeli canlarım daha aklıma geliyo ama kafam bu arada yerinde degil affetsinler arkadaşlar adını söyleyemediklerimde deim iyiki varsınız siz olmasaydınız ben ne yapardım canlarım allahım bu mubarek gününyüzü suyu hürmetine size saglıklı saatli evlatlar versin hemide çifter çifter ahanda böle şişin işşallah
selam canım nasılsın
slmmmmmmm iyiylik canım sen nasılsın
çok sesiz burası bu gün
çok şükür bugün birazdaha iyi sayılırım yine kötüleşmezsem tabi grip beni mahvetti canım yaaaaaaaaaa öğleyin çok yoğunmuş ama biz kaçırmışız canımmmmmmm
bende gripim canım yaa çok ağır geçiyor
eşimle alış verişe gittik bizde o arada kaynatmış bizim kızlarrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
evet canım yaaaaaaaaaaaa gecede çok güzelmiş topik onuda kaçırdım çok üzüldüm
ben dün akşamda buradaydım ama yine çok sesizdi
Ben gidince kayantıyorlarrrrrrrr:95::95::95::95::95::95::95::95:
gece kaynatmışlar zaten sen geçmişi okumadınmıı
yok canım okumadım yaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa keşke okusaydın çok güzel geçmiş bence bende kimse olmaz diye gelmedim ama şimdi okuyuncada pişman oldum ama kafamı kaldırmıyordum grip beni çökertti uzun zamandır hiç böyle grip olmamıştım çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84:
canım iyi akşamlar ben çıkıyorum eşime bakayımBiracık beliki gelirim yine
çok geçmiş olsun canım ben bol bol nane limon içiyorum
bir kaç tanede grip ilacı forza lafan
dikat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?