Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

güle güle ebroşum kib öptm güzellik
bende kaçarım kızlar az dinleneyim bende kız uyuyoken kociş gelir yemekte yok zate hadi kib öptm sizleri kızlar aeo
güle güle gökcecim bende güzel kızını ve seni öpüyorum görüşmek üzre

amin ebrarım cok haklısın iyiki tanımışım sizleri bende seni opüyorum tatlım

kardelencim sana katılıyorum çok haklısın ama yapılacak bişrey yok gibi canım:26:

kim bilir rabbim büyük ne zaman neyin ne olacağını o bilir inşallah gelir meleğin:49

aramızda 1 gün var galiba boncuk,sen,ben,kardeloş hepimiz müjde patlatıyomuşuz

inşallah canlarım rabbim gönlüze göre versin amin

anaaa kıs bugün listeye bakarken aynı şeyi düşündüm ya.kardeloş sen ben boncuk çok yakınız hepimizde bişeyler olsa ne büyük mucize olur dimi

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

mrb canım evet ilk denemem inşalllahda son denemem olur

amin canım

rüyan hayır olsun canım

sende iyiki varsın iyi niyetli arkadaşım benim AMİN AMİN AMİN

kız gerçekten o gece rüyamda bile çok gülmüşüm eşim diyo ayyyyyyyyyyyyy canlarım benim:48:

hayrıdır inşşş sevtunummmmmmmmm
canım yaaa okurken ağladım valla
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BEBEKLERİMİZİ KUCAKLAYIMM HEPİMİZ
Canım rüyada bile olsa üzmek istermiyim sizleri bebğim

Son düzenleme:
çok şükür bugün birazdaha iyi sayılırım yine kötüleşmezsem tabi grip beni mahvetti canım yaaaaaaaaaa öğleyin çok yoğunmuş ama biz kaçırmışız canımmmmmmm

bende gripim canım yaa çok ağır geçiyor
eşimle alış verişe gittik bizde o arada kaynatmış bizim kızlarrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende gripim canım yaa çok ağır geçiyor
eşimle alış verişe gittik bizde o arada kaynatmış bizim kızlarrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

evet canım yaaaaaaaaaaaa gecede çok güzelmiş topik onuda kaçırdım çok üzüldüm

yok canım okumadım yaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaa keşke okusaydın çok güzel geçmiş bence bende kimse olmaz diye gelmedim ama şimdi okuyuncada pişman oldum ama kafamı kaldırmıyordum grip beni çökertti uzun zamandır hiç böyle grip olmamıştım çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84:

canım iyi akşamlar ben çıkıyorum eşime bakayım Biracık beliki gelirim yine

çok geçmiş olsun canım ben bol bol nane limon içiyorum
bir kaç tanede grip ilacı forza lafan
dikat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…