ben çıkıyorum canlarım rüyamı size yazarken eşim gördü beni aglarken yazdıgımı genemi dedi yapma böyle ne olur bak elimden bişey gelmiyo sen böyle yapıyosun benim canım çok yanıyo diyo elimden bişey gelmiyo allahın takdiri diyo bak gene enne olursun allahın izniyle diyo bide şöyle düşün dedi bak cennette iki tane melegimiz var dedi yavrularımız bizi orda beklıyo dedi biri senin biri benim elimden tutacak dedi allahımıza sıgınalım dedi rabbim sabır edersek mükafatını düşün dedi bana tamam dedi acın büyük ama ha gayret benim için sabır et diyo bak dedi söz sana seni adam gibi bir doktora götürücem dedi araştırıyo şimdi rahiminide dikeriz sana bebekler gibi gene bakarım dedi seni çok seviyorum dedi sen iyi ol ben daha iyi olucam dedi allahımın izniyle işşallah bebegim olur işşallah sıcagı sıcagına allahım tez zamanda hepimize versin şişelim işşallah bize nispet edenlerde bakıp bize utansınlar ben çıkıyorum bu kerez eşim başimda bekliyo ohaoldumsmile allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim iyiki varsınız sizleri seviyorum canlarımŞenizŞeniz