Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Topige bazı kurallar konmus..İyi güzelde herkezin birikmiş sayfaları okumaya vakti olmuyo bazen..Niye bunu tartısma sebebi olarak gündeme getirdiniz anlamıs degilim..Çok ayıp oluyo çokkkk :47::47::47:

kural filan konduğu yok kızlar burası devlet dairesi değil rahat olun kim diyo kural koyulmuş
ben öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum açıkcası .burası rahatlamamız için açılan biyer baskılarla olmaz bu iş lütfen yazdığımı okuyun ve bukonu bidaha gündeme gelmesin canlarım .

slm canlar nasılsınız görüşmeyeli ben ayetel kürsileri okudum rabbim kabul etsin
spora başladım dün kızlar cok ii geldi dahada iyi olur inş. pekte vaktim olmuyor topiğe girmek için var mı yeni haberler :82:

kural filan konduğu yok kızlar burası devlet dairesi değil rahat olun kim diyo kural koyulmuş
ben öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum açıkcası .burası rahatlamamız için açılan biyer baskılarla olmaz bu iş lütfen yazdığımı okuyun ve bukonu bidaha gündeme gelmesin canlarım .

Sana kocaman tebrik koyuyorum :65::65::65:

slm canlar nasılsınız görüşmeyeli ben ayetel kürsileri okudum rabbim kabul etsin
spora başladım dün kızlar cok ii geldi dahada iyi olur inş. pekte vaktim olmuyor topiğe girmek için var mı yeni haberler :82:

hayırlı olsun tatlımmm :66: :66: :66: , belli spora başladığın tost resmi de gitmiş :1: avatarın güzelmiş, güle güle kullan :42:
nasılsın görüşmeyeli, özledim seni :70:

tostim hoşgeldin canım nasılsın demek başladın spora negüzel
saol canım ağzına yürepğine sağlık
Sana kocaman tebrik koyuyorum :65::65::65:

:65::65::71::29:

hayırlı olsun tatlımmm :66: :66: :66: , belli spora başladığın tost resmi de gitmiş :1: avatarın güzelmiş, güle güle kullan :42:
nasılsın görüşmeyeli, özledim seni :70:

evet tost resmini kaldırdım canım rejimdeyim:86:
iyiyim cok şükür yogun geciyor günlerim spor kuran ev işleri falan derken akşam oluyor sen nasılsın:68:

Canım dualarımı okudum beni işretle
saol tatlım ağzına sağlık birazdan halledicem liste işini
evet tost resmini kaldırdım canım rejimdeyim:86:
iyiyim cok şükür yogun geciyor günlerim spor kuran ev işleri falan derken akşam oluyor sen nasılsın:68:

ayy evet kızlar çok sevincek canım tost gitmiş :1::1:
kimseye yar etmedin tostunu kuzum

nanelim daha öncede yazdım kuzum kural filan yok geçmiş okunsa tabiki iyi olur ama işi olanda okuycak illa diye bikayide yok .yani kimseye zorla bişey yaptıramayız .:71::71:

canım geçmişi okusak tabiki çok iyi olur, bi arkadaşımız hamile oluyor, bi arakadaşımızın bebeği düşüyor, vs gelişmelerden haberdar olmak için düzenli takip tabiki önemli. ama düzenli bilgisayar başında olan arkadaşlarımız geçmişi de düzenli takip edince herkesi kendileri gibi düşünerek kural koymak istemişler. onlara da bişi demiyorum ama ben en azından kendi adıma açıklamamı yapmak istedim. vaktim olsa sayfa sayfa okurum, ki haftasonları da en az 10 sayfa okuyorum.
neyse bu konu uzadıkça uzar... rahatlamak için gelinen bi yerde seninde dediğin gibi kural olursa kimse kalmaz.

neyse canım boşverelim artık bu konuyu, sen nasılsın canım ya, görüşemedik kaç gündür.

canlarım hepinize de hayırlı geceler, Allaha emanet olun. :16:
ben kapatıyorum artık dayanamıyorum, gözlerim iyice kapanmaya başladı, bugün yorucu bigün oldu :31:

Back
X