Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı canım herşey iyi demiş dr herşey güzel gönlünce olsun tatlım:81:selamün aleyküm kızlar,biraz geçmişe baktım fakat yine fazla kalamayacağım.bu hafta derya ve selinamıza okunuyormuş dualar şimdi okuyacağım Allah'ın izniyle.Ebrarcım bitti yazabilirsin canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.arkadaşlarımızın kucakları boş kalmasın...
kızlar biliyosunuz doktora başladım tekrar,dün akşam gittik yumurta takibi için herşey yolunda görünüyor,yarın tekrar gideceğiz çatlatma iğnesi yapacak.piyasada pek bulunmuyormuş bu iğne bi eczane ismi verdi orda varmış bakalım.inşaallah olur Rabimin izniyle.çok heyecanlıyım:18:Allah'ım hayal kırıklığı yaşatmasın.Allah'a emanet olun kızlar hepinizi çoook öptümmmmm![]()
tabii kuzum herzaman umut vardır Rabbim herşeyin hayırlısını varsin tatlımselam canlarım..az eve geldim işim vardı hem bi tane daha test aldım yaptım..bunda bişey çıkmadı kızlar..eczacıyla konuştum dün yaptıgımı gösterdim...pozitif bu dedi..ama sen hormon ilacı alıyodun ondan da çıkmış olabilir bekle bakalım dedi..bu testte de çıkmayınca iyice bebiş olmadıgı kanısına vardım yani..dünde dedim ya ilaçlardan olabilir diye...yinede Allahtan ümit kesilmez tabi beklicez artık![]()
canım sorup deşmeyeceğim ama sıkıntın herneyse tez zamanda atlatırsın inşallah canım hayat zor be gülüm bazen böyle dibe vurduğumuz oluyor işte umarım hemen hallolurda toparlarsın bir an önce:93:cnm bnm sorun bebek değil keşke öyle olsa,daha farklı problemler var malesef,şuan istediğim en soy şey bebek...
çok geçmiş olsun canım haklısın tatlım yeni yıl yeni umutewet cnm yazmıştın hatırlıyorum ama daha öncede kullandım bende olmamıştı ama sanırım bende iltahap ve enfeksiyon dolayısıyla oldu dr kasık bel ağrılarımı sordum enfeksiyondan dedi...8 ocak ahhh ahhhh bakalım yeni yıl bizelere neler getircek....yeni bir yıl yeni umutlarla dolu koskoca bir yıl herkese sağlık mutluluk huzur bebiş getirsin inş. bütün hayal ve dileklerimiz gerçek olsun inş.:97::97::97::97:
yazacağını biliyorum canım sen takılma oraya evet canım ufak bir kaza atlattık rüzgardan çatıdan kiremit uçtu oda arabanın camını patlattı ama şükür iyiyiz canım birşey yokya,ben flanın alıntısını uzun diye almamıştım,onada yazcaktım,bak unuttum görüyonuz mu?
ya ben kaçırdım mı,siz kaza mı geçirdiniz,bişey yazmadım mı ben bunun üzerine,ne kadarda unutkan oldum.
sevtuncum,flanın dediklerini ciddiye almalısın,sen kontrolsüz diyet yapmamalısın.
anneciğinede kavuşmuşundur heralde,rabbim ayırmasın.
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun tatlım4 yıllık evliyiz 5 ay korunduk ondan sonrada doktor doktor gezdik yumurtalarım tembel adet olamıyorum ilaçla olup iğneyle çatlatıyorlar ama nafile iki kere aşılama yaptık ama bir kez daha denemeyi düşünmüyorum tüp bebek düşünüyoruz ama bilmiyorum aksilik bu ya 4 aydır adıyamana geldik eşimin işi dolayısıyla burdada sadece 1 özel hastane 1 kadın doğum ve devlet hastanesi var işim sandığımdanda zor.
başınız sağolsun canım evet her ölüm erken gibi geliyorda genç olunca daha bir üzüyor insanı Rabbim daha büyük acılar göstermesinmeraba canım, işim yoğun olduğu için pek uğrayamıyorum en son duayı okuduğumu haber vermek için uğramıştım, kurallar koyulduğunu da öğrendim o zaman... bilmiyorum hala devam ediyor mu o kurallar ama, ben işyerinde çok fazla neti açamıyorum zaten işimiz çok sıkıntılı akşamları eve gelince de yemek, bulaşık, ortalığın tertip düzeni derken ancak bu saatlerde nete vakit kalıyor. ve çok yorgun bi halde açtığım için son 1-2 sayfayı ancak okuyup kapatıyorum, hatta bazı akşamlar hiç açamıyorum bile. şimdide 1-2 sayfa okudum devamını da okumak isterdim ama yorgunum, gözlerim kapanıyor...
inşaallah güzel haberler, yeni hamişler vardır topikte...
biz dün bi akrabamızı kaybettik, 36 yaşında toprağa verildi. 2 yetimi kaldı geride, birde gözü yaşlı ablamız. ''ben sensiz ne yaparım, nasıl dayanırım hasretine'' diye bir ağlayışı vrdı ki, hepimizi de ağlattı... ölüm takdiri ilahi biliyoruz da, sanki her ölüm bize erken gibi geliyor. onun çok hayalleri vardı çocuklarıyla, eşiyle yapmak istediği ama yarım kaldı hayaller.... bişeyleri isterken hayırlısını ver Allahım demeyi unutmamak lazım..
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Bizleri de verdiğine razı olan kullardan eylesin
hayırlı geceler arkadaşlar. dua ile....
yok ölmek isteme çünkü kurcalanan rahimde kendini toparlar mesela ben doğum sonu çok sıkıntı çektim günde 3 defa kürtaj ve pansumana yattım o masaya parça kalmış olabileceğinden şüphelenmişlerdi ama şuan gayet iyi durumdaymış sadece biraz zaman alabilir Allah başka dert vermesin gülüm beterin beteri var ve herzaman da şükür edecek şeyler var anlaştık mı?kızlar merhaba
ÖNCELİKLE HSG CEKILDI VE YARIM SAAT ICINDE ALDIM SONUCU EVET COK SORUN DEGILMIS EVET AGRILI AMA DAYANILMAYACK GIBI DEGIL
MUTLU AYRILDIM DEMEYI COK ISTERDIM AMA MALESEF PERDE VAR VE COK DERIN NEREDEYSE RAHIMI IKYE BOLMUS DIYEBILIRIM BU ARADA DIGER BIR SIKINTIM SOL TUPUM DE KAPALIYMIS ARKADASLAR SAG ACIK DOKTOR BUNUN COK ONEMLI OLMADIGINI SAG TUPLEDE HAMILE KALABILECEGIMI SOLEDI AMA BEN COK AMA COK UZULDUM INANILMAZ KOTUYUM BANA TURKIYE YOLU GOZUKTU YINE AMELIYAT OLCAM ARTIK KACINILMAZ AKSAM DOKTORUMLA BI KONUSAYIMDA. BIR DE DOGUMDAN SONRA ERKEN DOGUM MU DERSINIZ DUSUK MU DERSINIZ BILMIYORUM AMA BUNUN NEDENINI ARASTIRMAK ICIN BAZI TESTLER ISTEMISTI BENDE YAPTIRMISTIM TAHLILLERI ANNEM DE ALMIS SUNUCUNU MTHFR A1298C GIBI BISEY GALIBA HETEROZIGOT SAPTANMISTIR VE GENETIK DEGILDIR YAZIYO ANNEMIN TAHLILDEN OKUDUGU KADARIYLA BU BOLE MUHTEMELEN KAN PIHTILASMASIYLA ILGILI BISEYLERDE OLABILIR BENDEKI BU SANS OLDUKTAN SONRA OLUR ZATEN COK UZGUNUMM HEMDE COKKKK BEBEGIM DEMEKKIYERI RAHAT OLMADIGI ICIN DUSMUS KESKE HAMILE OLMADAN CEKTIRSEYDIM BIDE KIZLAR AMELIYAT FALAN KURTAJ DA OLDUM BU KADAR COK OYNANAN AFEDERSINIZ AMA KURCALANAN RAHMIM DE ARTIK GEBELIK OLUSURMU OLUSSA DA DEVAM EDERMI BILEMIYORUM ARTIK BIKTIM TUM BUNLARDAN SADECE ÖLMEK ISTIYORUM KI ESIM EN AZINDAN BASKA BIRINDEN DE OLSA BABA OLSUN ALLAHA EMANET OLUN GREMESSEM YADA GECMISI OKUYAMASSAM KIZMAYIN CUNKU COK KOTUYUM
nasılsın canım belim ağrıyor diyordun hafifledi mi biraz?birsen ile tugcal da iyiler şükür darısı isteyen herkese olsun inşallahcanım benim kıyama sana düşünme böğle kötü şeyler mevlam nelere kadir ona güzen bol bol dua et
canım benim okadar iyi anlıyorumki seni ama sorunların tedavisi olmıycak şeyler değil benim teyzemde tek tüple hamile kaldı onunda sorun vardı rabbim dilerse herşeh olur
bak içini rahatlatırmı bi,lmem ama burda bir komşumuz var 3 tane düşüğü var ve ansonuncuyu iyi kürtaj edemedikleri için sezeryana aldılar tekrar şimdi bir yaşında bbeği var rabbim ol derse olur canım benim üzülme dualarım siznle
kızlar merhaba
ÖNCELİKLE HSG CEKILDI VE YARIM SAAT ICINDE ALDIM SONUCU EVET COK SORUN DEGILMIS EVET AGRILI AMA DAYANILMAYACK GIBI DEGIL
MUTLU AYRILDIM DEMEYI COK ISTERDIM AMA MALESEF PERDE VAR VE COK DERIN NEREDEYSE RAHIMI IKYE BOLMUS DIYEBILIRIM BU ARADA DIGER BIR SIKINTIM SOL TUPUM DE KAPALIYMIS ARKADASLAR SAG ACIK DOKTOR BUNUN COK ONEMLI OLMADIGINI SAG TUPLEDE HAMILE KALABILECEGIMI SOLEDI AMA BEN COK AMA COK UZULDUM INANILMAZ KOTUYUM BANA TURKIYE YOLU GOZUKTU YINE AMELIYAT OLCAM ARTIK KACINILMAZ AKSAM DOKTORUMLA BI KONUSAYIMDA. BIR DE DOGUMDAN SONRA ERKEN DOGUM MU DERSINIZ DUSUK MU DERSINIZ BILMIYORUM AMA BUNUN NEDENINI ARASTIRMAK ICIN BAZI TESTLER ISTEMISTI BENDE YAPTIRMISTIM TAHLILLERI ANNEM DE ALMIS SUNUCUNU MTHFR A1298C GIBI BISEY GALIBA HETEROZIGOT SAPTANMISTIR VE GENETIK DEGILDIR YAZIYO ANNEMIN TAHLILDEN OKUDUGU KADARIYLA BU BOLE MUHTEMELEN KAN PIHTILASMASIYLA ILGILI BISEYLERDE OLABILIR BENDEKI BU SANS OLDUKTAN SONRA OLUR ZATEN COK UZGUNUMM HEMDE COKKKK BEBEGIM DEMEKKIYERI RAHAT OLMADIGI ICIN DUSMUS KESKE HAMILE OLMADAN CEKTIRSEYDIM BIDE KIZLAR AMELIYAT FALAN KURTAJ DA OLDUM BU KADAR COK OYNANAN AFEDERSINIZ AMA KURCALANAN RAHMIM DE ARTIK GEBELIK OLUSURMU OLUSSA DA DEVAM EDERMI BILEMIYORUM ARTIK BIKTIM TUM BUNLARDAN SADECE ÖLMEK ISTIYORUM KI ESIM EN AZINDAN BASKA BIRINDEN DE OLSA BABA OLSUN ALLAHA EMANET OLUN GREMESSEM YADA GECMISI OKUYAMASSAM KIZMAYIN CUNKU COK KOTUYUM
gül kızz bu soğan suyunu nasıl yapıyorsun bizede tarif etsene yapılışınıı bu ay deneyekm deniyeyim bendeeee
bu ara slmm arkadaşlarrrrr
çok saoll cnmm bu ay deneyeyim çikolata kisleri için iyi geliyosa inşallah şifa olur doğal şeylere inanırım ben ama inşallahda kokmam :)))canım soğan suyunu adetin bittikten 7 gün sonra başlıyosun.kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
canım ben adetim bitikten 3-4 gün sonrada başlıyorum.yani denemeni tavsiye ederim...inş.şifa olur![]()
kızlar merhaba
çok saoll cnmm bu ay deneyeyim çikolata kisleri için iyi geliyosa inşallah şifa olur doğal şeylere inanırım ben ama inşallahda kokmam :)))![]()
slm arkadaşlar nasılsınız bugün bakalım arkadaşlar yarın çapa hastanesine gidiorum dr a bakalım hayırlısı arkadaşlar ne olur dualrınızı eksik etmeyin ne olur bana dua edin işlerim rast gitsin inşşşş dualarınıza ihtiyacım varrrrrr :18::18::18::18: