sevtuncum ben senı kırmayı hıc ıstemedım benım yuzumden kımseyle yolunu ayırma gerekırse ben gırmem sana ne kadar dua ettıgımı veuzuldugumu bılemessın bıde senı anlamadıgımı soluyosun tek eksıgım panık atak olmamakmı neyse gercekten agla uzul ıstemedım lutfen ozur dılerım
sevtuncum ben sadece sana kırıldıgımı belırttım sen bana neler saydırmıssın sen uzul dıye solemedım canım ben sadece ve sadece uzuldum yanı bugun acım cok taze ve dıger arkadasların dusuklerınınde cok ama cok acı oldugunu bılıyorumm ve gonulden acılarını paylasıyorum kesınlıkle
ama bu tepkını gercekten anlamadım hadı ben ole bısey yazdım ama kızın acısı daha cok taze yenı aldı bu haberı dıye ustunu kapatabılırken bı anda sılmıssın benı neyse ben alıstım guselım senın yaptıgın koymaz bana sadece bugun cok kotuyum sabahtan berı aglıyoum gunlerdır kalbım sıkısıyo bunlara verebılırdın tavrımı neyse sevtuncum ben senı kırmak ıstemedım sen benı bende senı anlıs anlamıs olabılrız cunku burada sadece yazı var yuzume baksan ne cektıgımı anlarsın neyse ozur dılerım sende benı gormesden gelebılırsın bosuna uzulme benım ıcın
sen öyle bişey yazmışsınki bende öyle anlarım neden darıldın anlamadımki ah bir anlasam ben kötü bişeymi yazdım ban sitem ediyosun ne demek darılmak sen beni tanımamışsın sanki başka biriymiş gibiyim davrandım sitemim ona kızmaya hakkın yok aynı şeyi ebn yazsam sende stemde bulunurdun
başkası degil ben yapma be bugün bir yerden temizlik yapıyorum bir yerden aklıma takıldı acaba ne oldu ne dediler kız senin yüzünden bir ton fırça yedim ben be anemden sana deger vermesem bu sitemleri etmem kusura bakmada benim yüzüme rahim agzın açık diye suratıma dediler sen benim halimi gör eve geldim başladım aglamaya beni dikicekler diye en azından allahtan herşeyin çaresi var ona şükret kendinide suçlama nerden biliceksinki sen iyi ol diye yazdım sen lafı başka bir tarafa çektin diye stemim