Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neyse kızlar ben kaçıyım..iki dakkada duşumu alıp uyucuyayım.geç oldu baya..hepinizi çok öpüyorum iyi sohbetler..sizde çok uykusuz kalmayın...hadi hoşçakalın:10:

allah sevtunum ben bukadar cırkın degılım bıkere:9:saka bıyana bu hatunda cok güzelmı keske onun kadar güzel olsaydım aman kaderımız güzel olsun:16:

öyle bebem eşim başımda bekliyo bebeler ben çıkıyorum kavuşmamız bir başka bahara kaldı haberiniz olsun herkeze iyi akşamlar canlarım beni özleyin anacım:58::58::58::58::58::58:

bu arada yarım ogluma gidicem dogum gününe işallah güzel geçer okadar güzel bir hediye aldımki dedim alırken ben ne zaman alıcam dedim içimden:43::43::43::43:
anacımla çok aglaştık bugün dedi kızım üzülme ne yapalım elden ne çare gelir dedi ah bir blsen dedim içimde ne fırtınalar kopuyo oda ben 5 aylık düşük yaptım bide 7 aylık oglum nazardan çatladı öldü dedi ben ne yapayım herzaman aklıma geliyo ama ne çare dedi:14::14::14::14::14::14:

memleketteki ablam babamı görmüş rüyasında babacım demiş kızım benim yerim çok rahat burda anam var babam var evlattarım var 2 evladı öldü babamın dedigim gibi işte birde demiş sevtunukilerle ablamınkiler burdalar torunlarımla iyi vakit geçiriyoruz burasıda aynı yaşadıgımız yer gibi aynı demiş ablacım aglıyorak uyanmış garibim anneme anlatmış rahmetli yeşilliklerin içindeymiş allahım gani gani rahmet eylesin yattıgı yerler işşallah cennet olmuştur:43::43::43::43:

ben çıkıyorum allaha emanet olun yoksa yarın gazetelere cinet geçiren kadın kocasını katletti yazıcak bay:57::57::57::57::104::104::104::104::104:

sevtun hediyeni merak ettim yaa ilk fırsatta göster.Rüyada çok etkileyiciymiş gerçekten.Evlatların dedesinin yanında inş. Babanında yeri iyi demekki yeşillerin içinde olduğuna göre inşallah.

herkese iyi geceler bende çıkıyorum arkadaşlar iyi pazarlar herkese

derinim,sevtunum,boncuğum iyi geceler canlarım allaha emanetsiniz rüyanızda bebişinizi görün inşallah
bende kaçtım zaten
aleynam çok öpüyorum kuzum iyi geceler sanada

öyle bebem eşim başımda bekliyo bebeler ben çıkıyorum kavuşmamız bir başka bahara kaldı haberiniz olsun herkeze iyi akşamlar canlarım beni özleyin anacım:58::58::58::58::58::58:

bu arada yarım ogluma gidicem dogum gününe işallah güzel geçer okadar güzel bir hediye aldımki dedim alırken ben ne zaman alıcam dedim içimden:43::43::43::43:
anacımla çok aglaştık bugün dedi kızım üzülme ne yapalım elden ne çare gelir dedi ah bir blsen dedim içimde ne fırtınalar kopuyo oda ben 5 aylık düşük yaptım bide 7 aylık oglum nazardan çatladı öldü dedi ben ne yapayım herzaman aklıma geliyo ama ne çare dedi:14::14::14::14::14::14:

memleketteki ablam babamı görmüş rüyasında babacım demiş kızım benim yerim çok rahat burda anam var babam var evlattarım var 2 evladı öldü babamın dedigim gibi işte birde demiş sevtunukilerle ablamınkiler burdalar torunlarımla iyi vakit geçiriyoruz burasıda aynı yaşadıgımız yer gibi aynı demiş ablacım aglıyorak uyanmış garibim anneme anlatmış rahmetli yeşilliklerin içindeymiş allahım gani gani rahmet eylesin yattıgı yerler işşallah cennet olmuştur:43::43::43::43:

canım ogluşunuzun dogum günüsü kutlu olsun..Allah saglıklı mutlu nice uzun ömürler nasip etsin amin...rüyada harikaymış valla..Allah babacıgının mekanını cennet etsin inşallah..ne mutlu size bak merak etmeyin diye rüyalarınıza vermiş rabbim.senin üzüntün hafiflesin diye belkide canım...

kızlar herkese hayırlı pazarlar..kocişi evde olanlar bol bol vakit geçirin eşlerinizle...kocişi evde olmayanlarda bi gezme bulsun kendine:1:yada örgü başlasın rengarenk ohh..:6:bende başlıcam yakında işyerinde rahatım örebiliyorum...off az sonrada işe gidicem:31:
bu arada kırmızılar çogalmaya başladı şükür..ama ben yinede bi kızılaya gidicem..boşa benim doktora görünmeye gerek yok.klomen kullanmıcam zaten...kızılaya gidip doktoa çıkıp progestanı yazdırıcam.bide içim rahat etsin diye kan testi vericem çok sacma biliyorum ama napiyim...tabi erken kalkıp gidebilirsem:1:
neyse ben kaçıyorum Allaha emanet olun...
yetercim sanada iyi pazarlar cnm..bu ara fazla kalamıyosun galiba iki kelime yazıp gidiyosun...
hoşçakalınnn:54::10:

merhaba ben geldım ve hemen gıdıcem boncugum lıste guzel oldu hemde cok ellerıne saglık bu arada bugun kuafore gıtcekmıssın guzellesmısın dır sımdı mıs gıbı ohhh canım ınsallah ama ınsallah bu lısteden hemiş cıkarız canımmm:21::21::21::21:
derınım oncelıkle sana gecmıs olsun canım neden acaba bole oldu canım adetın de cogalmıs ama ınsllah yerlesme kanaması falandır ınsallah bebıs vardır ama dusmuyodur ınsallah :26::26::26::26::26:mınık kusun ıcınde basın sag olsun canım benımkı de öldu zaten bugune kadar aldıklarım hepsi öldü üzülme bu kadar ne kayıplarımız oluyo bitanem biliyosun haberlerini bekliyorum:53::53::53::53:
sevtuncum tekrar dogum gununu kutluyorum oglusunun ablanın ruyasıda ercekten cok guzelmıs okurken etkılendım yaaaa allah hakkımızda hayırlısını verın artık ne dıyelım
ebarr ablacımm var ya heyecanla beklıyorum yap artık su testııı nolur yaa ınsallah daha gelmemıstır kırmızılar canım benımmm bende daha ıyıyım ablacım ıste alısıyorum ne yapayımm bebek fıkrını aklımdan atıp buna alısma zamanı geldı benım ıcın ama bu topıcı bırakmıcam yıne de sızınkılerı severım bende:69:
kızlar bakmadım kım var kım yok sımdı kocısle dısarı cıkıcam gezcem bıraz su an topıcte olanlar sızlere selam olmyanalarda gelınce gorsunler sızlere de selam optum hepınızı gorusuruz bu arada verdıgım kılo 4 oldu ınsallah daha da verırım
profum hafta sonu dıye gelmemene bısey demıyom cunku bende yokum ama hafta ıcı gelmessen sorarım sana :20::20::20::20:
hadı ben kactım

Back
X