Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah sevtunum ben bukadar cırkın degılım bıkeresaka bıyana bu hatunda cok güzelmı keske onun kadar güzel olsaydım aman kaderımız güzel olsun
![]()
öyle bebem eşim başımda bekliyo bebeler ben çıkıyorum kavuşmamız bir başka bahara kaldı haberiniz olsun herkeze iyi akşamlar canlarım beni özleyin anacım
bu arada yarım ogluma gidicem dogum gününe işallah güzel geçer okadar güzel bir hediye aldımki dedim alırken ben ne zaman alıcam dedim içimden
anacımla çok aglaştık bugün dedi kızım üzülme ne yapalım elden ne çare gelir dedi ah bir blsen dedim içimde ne fırtınalar kopuyo oda ben 5 aylık düşük yaptım bide 7 aylık oglum nazardan çatladı öldü dedi ben ne yapayım herzaman aklıma geliyo ama ne çare dedi
memleketteki ablam babamı görmüş rüyasında babacım demiş kızım benim yerim çok rahat burda anam var babam var evlattarım var 2 evladı öldü babamın dedigim gibi işte birde demiş sevtunukilerle ablamınkiler burdalar torunlarımla iyi vakit geçiriyoruz burasıda aynı yaşadıgımız yer gibi aynı demiş ablacım aglıyorak uyanmış garibim anneme anlatmış rahmetli yeşilliklerin içindeymiş allahım gani gani rahmet eylesin yattıgı yerler işşallah cennet olmuştur![]()
kardelen 49 kardelen bhr ve pelıncım sızler nasılsınız kızlar ıyı pazarlar sızede opyuyorum sızı ve cıkıyorum
kardelenım msnye bı gelsene