wayyyyyyyy dünürüm nbrsinn
amin inş canım sende yapmazsın inş ALLAH kucamıza almayı nasip etsinn
selam dünür iyidir valla ne olsun senin gelin azıttı beynimizi patlatıyo elinde bi gitar yangın var diye bağırasım geliyoooooooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adetim 11 12 gün önce bitti. sonra ben hergün yumurtalama testi yani ovulasyon testi yapmaya basladim ve 7 gündür benim böyle cikiyo benim simdi yumurtalama gerceklestimi yoksa daha varmi ben anlamadim da bi soruyum dedim..
iyilik valla benim kız gitara merak sardı babasıda almış dün kafamızı beynimizi s..... Anla işte o ne lan öyle o nası bi çizelge piiiiiiiiii sana ayıpsız![]()
selam dünür iyidir valla ne olsun senin gelin azıttı beynimizi patlatıyo elinde bi gitar yangın var diye bağırasım geliyoooooooo
benim adetim 11 12 gün önce bitti. Sonra ben hergün yumurtalama testi yani ovulasyon testi yapmaya basladim ve 7 gündür benim böyle cikiyo benim simdi yumurtalama gerceklestimi yoksa daha varmi ben anlamadim da bi soruyum dedim..
canım biz ilk istediğimiz zaman benim adetim 3 hafta olmadı ve testin sonucuda senin ki gibi oluyordu iki kere kan testi yaptırdım ikiside negatif çıktı aklında bir soru kalmasın bi kan testi yaptır bence
aklimdan hamilemiyim diye gecse 5 dk bile durmam valla ama bence degilimdir zaten 12 gün önce bitti hangi ara hamile kaliyimda sonuc pozitif ciksin demii .ben daha yumurtlayip yumurtlamadigimda emin degilim mübarek hergün ovulasyon test pozitif cikiyor( yani beligin sekilde cizgi)![]()
bebğnmedinmi kız ben çok bebeğmdim(kendim yapmayı beceremiyorum da
)
gitarmı aman alhım benim kız kardeşimde bir aramerak sarmıştı hatta kursa gitmişti
beynimizi yerdi ya ben kursata şunu öğrendim bunu öğrendim yaaaaaa durun size bir çeleyım kaçacak delik arıyorduk valla![]()
yandık desenee
öp benim yerimeeeeeeeeeeee![]()
hiç sorma yine sninki kursa gitmiş benim ki altı yaşında hiç bişey bilmiyo üstelik yırtınır gibi bide şarkılar besteliyo perişanım sormaaaaaaaa
anaaaam sorma yandın ki ne yandın sana niye iyi davranıyoz sanıyon geri iade edeme diyeeee
canım yumurtlaman gerçekleştiğini gösterir
slm kayracım hoşgeldin rahim filminde korkulcak hiçbişey yok burda hemen hemen hepimiz çektirdik rahimde ,tüplerde ve yumurtalıkda sorun varmı ona bakıcaklardır
buarada allah bağışlasın oğlunu
çok güzel bir fikir hatta derin arkadaşımız öyle bir konu açmıştı
şuan elimde hiç ilacım yok ama yardımlaşmak süper olurdu
vallami?? Ama bu test 7 gündür hep ayni gösteriyor yani ben yedi gündürmü yumurtluyom ?
O degilde bisi anlatcam simdi szee .. Simdi ben test yapiyorum yaa onla ilgili.. Simdi ben ovulasyon testi yaptim pozitif gibi bisi cikti sonra esime dedim ondansonra odaya gittik. Ertesi gun acaba haladevam ediyomu diye gene test yaptim gene pozitif esime dedim gene aynisi oldu ertesi gün tekrara derken derken 6 gün oldu esimde artik gelmiss bana ne diyor cok güldüm bunu duyunca " askim sen tavukmusun? Dedi niye dedim benim bildigim bu yumurtlama isi 1 gün sürer sen tavuk gibi hergün yumurtluyon dedi yaaAy yikildim resmenn bi tavuk olmadigim kalmiistiii
![]()
allahım inşallah nasıp ederde olur öyle negatıf olma
vallami?? ama bu test 7 gündür hep ayni gösteriyor yani ben yedi gündürmü yumurtluyom ?
o degilde bisi anlatcam simdi szee .. simdi ben test yapiyorum yaa onla ilgili.. simdi ben ovulasyon testi yaptim pozitif gibi bisi cikti sonra esime dedim ondansonra odaya gittik. ertesi gun acaba haladevam ediyomu diye gene test yaptim gene pozitif esime dedim gene aynisi oldu ertesi gün tekrara derken derken 6 gün oldu esimde artik gelmiss bana ne diyor cok güldüm bunu duyunca " askim sen tavukmusun? dedi niye dedim benim bildigim bu yumurtlama isi 1 gün sürer sen tavuk gibi hergün yumurtluyon dedi yaaay yikildim resmenn bi tavuk olmadigim kalmiistiii
![]()