• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah herkese nasip eder insallah herkese güzel duyguyu yasatir.. negatif olmuyorum sadece nebilim aradan daha cok zaman gecmedi yaa düsünce o yuzdendii... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: insalla böyle bidi bidi bebelerimiz olur

olur canım sen aklına zamanı gelince olacak zamanını bekliyo de hep böyle düşün ben öyle düşünüyordum oldu ama iğne olmadığım için düşük oldu hep olacağını düşün

olur canım sen aklına zamanı gelince olacak zamanını bekliyo de hep böyle düşün ben öyle düşünüyordum oldu ama iğne olmadığım için düşük oldu hep olacağını düşün

cook gecmis olsun cnmm aradan ne kadar zaman gecti senin, benim 10 ay oldu bende bos gebelikten dolayi kürtaj oldum ama arada baya zaman gecti hala tik yok otomatikmen düsününce moralim bozuluyor.. zaten ilkinide aradan 8 ay gecmistide öyle tutturmustum nasip kismett demek anlimiza böle yazilmis herseyde bi hayir vardir mutlaka..:17::17::17:

cook gecmis olsun cnmm aradan ne kadar zaman gecti senin, benim 10 ay oldu bende bos gebelikten dolayi kürtaj oldum ama arada baya zaman gecti hala tik yok otomatikmen düsününce moralim bozuluyor.. zaten ilkinide aradan 8 ay gecmistide öyle tutturmustum nasip kismett demek anlimiza böle yazilmis herseyde bi hayir vardir mutlaka..:17::17::17:

bende senin gibi 8 9 ay bekledim oldu ama bunda 2 buçuk hafta oluyor düşüli bidaha inşallah yine olur allahım isteyip dileyen herkese nasip eder inşallah

babere bakın kızlarrrrrrrrr
LİSELİ KIZ SINIF ARKADAŞINDAN HAMİLE KALMIŞ VE
DOĞURDUĞU BEBĞİ ÇÖPE ATMIŞ
RABBİM SEN HER ŞEYİN İYİSİNİ BİLİRİSN
BURADA İNSANLAR BEBK DİYE BEKLERKEN
BAZILARI DOĞURUP ÇÖPE ATIYORLAR

yeteeeeer,semraozsoy,ugurboncugum,egal,nihanca,derdanur,way,elixsir+,
HATUNLARRRRRRRRRRRRRR:74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92:

iyi akşamlar kızlar ya nasılsınız.bebişsiz bir günümüz daha geçti hadi hayırlısı bakalım:16::16::16:

Back
X