Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar iyi geceler ben kaçar kızım uyandı öptüm hepinizi allah isteyen herkezin kucağına bir sürü bebiş nasip etsin inşallah uzun ömürlüsünden hayırlısından

bende kaçıyorum kızlar,görüşürüz.
ebroşum,derincim karşılaşamadık ama görüşürüz inşallah canlar.
kayracım,senle msn de baya konuştuk zati,bu arada gelip rapor vermeye çalışısım komutanım,eğer annemlerde net kesik değilse tabisi,ama msn yok,haberin ola.:79::79::79::79::79:

geçmiş olsun inşallah bi daha asla yaşamazsın bu durumu.En yakın zamanda sağlıkla evlatlarına kavuşursun inşallah
amin sağol canım inşallah allahım böyle acıyı kimseye yasatmasın çok zormuş
geçmiş olsun ben yeni gördüm allah uzun ömürlüsünü nasip etsin ilk bebişmi olacaktı

hiç sorma canım ya o yorgun gelince sinir oluyorum gurbetteyim bi tek onla vakit geçiyo tabi bide kızımla ama o yorgun olunca sinir oluyom ben ne yapayım

evet canım ya ilk olacaktı ama olmadı ne yazıkkı

canım ben de senin gibiyim gurbette kimsem yok oda yorgun gelinde yorgunluktan ilgilenmiyo deliriyorum geçen kızdım oda interneti açtırayım arkadaslarınla vakit geçir yoksa bana rahat yok dedi öyle actırdım

Son düzenleme:
bende kaçıyorum kızlar,görüşürüz.
ebroşum,derincim karşılaşamadık ama görüşürüz inşallah canlar.
kayracım,senle msn de baya konuştuk zati,bu arada gelip rapor vermeye çalışısım komutanım,eğer annemlerde net kesik değilse tabisi,ama msn yok,haberin ola.:79::79::79::79::79:

git bakalım selamımı almadan bende gidiyorum ööle olsun:25:.Herkese iyi geceler

Kardelen pardon canım yaa ben mesajı yazarken sende yazmışsın.Görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
tamam nihan hadi getir lokmaları eceyide çağıralım ohhhh çaylarda demini almış haydeee:74::74::74: ecee ben hasret dedim ya gülüm yaww :)) nerelisiniz-kızlarr:6::6:

ne yapalım canım ya kocalar yok.kendimizi yemeğe vurduk.bu arar da tanıştığımıza memnun oldum tatlım:16::16::16:

Back
X