Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ceren hoş geldin geçmiş olsun inşallah bebeğin sağlıklıdır ve zamanındakucağına alırsın :)))

ece ya elimde değilki çok istiyodum hemen olacak sanıyodum bu ay çok umutluydum adetime 5 gün var ama hiçbir belirti yok bel ve kasık ağrısı dışında :(((((

gemıs olsun :( parca gelmısmıydı yada agrı

sağol canım evet canım feci bir ağrım oldu tuvalede gittiğimde kanamayla gelmiş apar topar doktora gittik düşük olmuş bak ağrın yokmuş kafana takma bak bebişinde bundan etkilenir üzme kendini allahım yardımcın olur inşallah

sağol canım evet canım feci bir ağrım oldu tuvalede gittiğimde kanamayla gelmiş apar topar doktora gittik düşük olmuş bak ağrın yokmuş kafana takma bak bebişinde bundan etkilenir üzme kendini allahım yardımcın olur inşallah

insallah canım ınsallah sasırdım ne yapıcam artık :(((

canim benim yaa,allah razi olsun anladim canim..o zaman ben su an adetime 15 gun kala baslamaliyim..henuz adetli olduguma göre biraz daha beklemem gerekiyor sanirim..bende de duzensizlikler var canim,onun icin istedim,birde malum sebepten iste rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah:29::29::29::29::29::29:
senden de razı olsun cnm ne demek..evet beklemen gerek biraz daha..ama 3 ay ı geçme canım çok fazla kullanım rahim duvarını inceltiyomuş..bi 6 ay ara verip bi daha 3 ay yapılıyo...amin inş boşa çıkmaz emekler...:58:
kızlar bır suru alıntı yaptım ama hepsı gıttı offfffffffff:59::59::59::59:
boncugum ınsallah canım esın nasıl oldu bu arada ınsallah ıyıdır
way arkadasım gecmıs olsun canım evlat acısı baska bıseyey benzemıyor ama dayanmamız gerek:26:
ablacım derıne bende katılıyorum kendın hakında soledıgın sozlerı her ne kadar gormezden gelmeye calıssam da gelemıcem cunku hıc ama hıc yakısmadı kuzu yaaa sonucta adet olmussun bak ınsallah hersey daha da gusel olur bır dahakı ay bebek beklerız ınsallah
derınım bu arada sen nasılsın agrıların nasıl oldu
pelıncım daha ıyısındır ınsallah kuzum ya
tugcalım pasa gelıyormus masallah ınsallah kucagına da alırsın canım
ben cıkıyom kızlar yatıcam galıbaaa
sagol cnm iyiym sen nasılsın görüşemez olduk...
agrılar adet agrıları işte gülüm..yaklaştıkça arttı..hoş bende böyle adet sancılarıda olmazdı..aylardır böyle oluyo...belim agrıyo en çok da.:31:
bende kaçıyorum kızlar,görüşürüz.
ebroşum,derincim karşılaşamadık ama görüşürüz inşallah canlar.
kayracım,senle msn de baya konuştuk zati,bu arada gelip rapor vermeye çalışısım komutanım,eğer annemlerde net kesik değilse tabisi,ama msn yok,haberin ola.:79::79::79::79::79:
off gülüm..unutlmaza daldım gelemedim yaf idare ediver..nasıl gidiyo senin işler kardeloşum..bu arada moralinde iyidir inşallah kuzum öptüm seni:38:

yaa ebrarım geç gelirim demiştin cnm benim..ama yinede merak ettim ve özledim:59:bide kafama takıldı canom senin dogum günün bugün müydü yaaa:44:geçen dedin ya iki gün sonra benim diye..ama şubat diilmiydi senin cano ay kafan karuştu iyice.face de baktım d.günü tarihin yok kafayı yicem:1:

Son düzenleme:
ececim sen nezamandır istiosun bebek :((((

ceren hoş geldin geçmiş olsun inşallah bebeğin sağlıklıdır ve zamanındakucağına alırsın :)))

ece ya elimde değilki çok istiyodum hemen olacak sanıyodum bu ay çok umutluydum adetime 5 gün var ama hiçbir belirti yok bel ve kasık ağrısı dışında :(((((

8 ay bekledim oldu biliyosun kaybettim bu ayla beraber 10. ay bitti sen ne zamandır istiyorsun
inşallah bu ay olmazda güzel haberlerle gelirsin bende senin gibiydim örgüler filan yaptım nasipte yokmuş şimdilik

hasret benim de çook belim ağrıyo canım ya bakalım ay sonun da belli olcak .gerçi ben bu ay hem klomen hem de bi macun kullandım inallah bi faydası olur :emir_bebek::emir_bebek:

offf..kayramla banu nun alıntıları karışık çıkmış yaa..kıslar alıntı yaparken nolur dikkat edin..bakın biz alıntılarken böyle çıkıyo karman çorman oluyo:31:

ececim bana 3 ay oldu daha yeni evliyim :))) ya hamilelik belirtilerinde göğüs ağrısıda var o bende yok mide bulantısı baş dönmesi yok pufff :((((

doktorun bu duruma tam olarak ne diyo tatlım

parca parca kanamalr var dedı :( ıgne yaptı cuma gunune kadar beklıcez dedı baska care yok ama ıgneden sınra kanama söktü resmen bıraz durdu bugun gune nazaran cuma ggunu kalp atısları varsa vardır yoksa yoktur dedı o kadar kolay soyledıkı hala gozu onumde :((

kardelen49um karşılaşamadık taklım öpüyorum seni de.:38:

sevtunda gelmemiş inş iyidir kuzu...

kıslar ben kaçtım...iyi bakın kendinize.:10:

ececim bana 3 ay oldu daha yeni evliyim :))) ya hamilelik belirtilerinde göğüs ağrısıda var o bende yok mide bulantısı baş dönmesi yok pufff :((((

canım bak benim hamileliğim de ne bulantı ne kusma nede baş dönmesi vardı hele göğüs ağrısı oldu kafanı karıştırma ok

selam kızlar bende 1 yıldır uğraşıyorum bebiş için proklaktin yüksekliği vardı 2aydır düzende ama bebiş hala yok heralde hsg çektircem bu gidişle çok zor çok:43:

parca parca kanamalr var dedı :( ıgne yaptı cuma gunune kadar beklıcez dedı baska care yok ama ıgneden sınra kanama söktü resmen bıraz durdu bugun gune nazaran cuma ggunu kalp atısları varsa vardır yoksa yoktur dedı o kadar kolay soyledıkı hala gozu onumde :((

canım bi ara sor çok geliyo diye bakalım ne diyecek

Back
X