Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gemıs olsunparca gelmısmıydı yada agrı
sağol canım evet canım feci bir ağrım oldu tuvalede gittiğimde kanamayla gelmiş apar topar doktora gittik düşük olmuş bak ağrın yokmuş kafana takma bak bebişinde bundan etkilenir üzme kendini allahım yardımcın olur inşallah
senden de razı olsun cnm ne demek..evet beklemen gerek biraz daha..ama 3 ay ı geçme canım çok fazla kullanım rahim duvarını inceltiyomuş..bi 6 ay ara verip bi daha 3 ay yapılıyo...amin inş boşa çıkmaz emekler...canim benim yaa,allah razi olsun anladim canim..o zaman ben su an adetime 15 gun kala baslamaliyim..henuz adetli olduguma göre biraz daha beklemem gerekiyor sanirim..bende de duzensizlikler var canim,onun icin istedim,birde malum sebepten iste rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah![]()
sagol cnm iyiym sen nasılsın görüşemez olduk...kızlar bır suru alıntı yaptım ama hepsı gıttı offfffffffff
boncugum ınsallah canım esın nasıl oldu bu arada ınsallah ıyıdır
way arkadasım gecmıs olsun canım evlat acısı baska bıseyey benzemıyor ama dayanmamız gerek:26:
ablacım derıne bende katılıyorum kendın hakında soledıgın sozlerı her ne kadar gormezden gelmeye calıssam da gelemıcem cunku hıc ama hıc yakısmadı kuzu yaaa sonucta adet olmussun bak ınsallah hersey daha da gusel olur bır dahakı ay bebek beklerız ınsallah
derınım bu arada sen nasılsın agrıların nasıl oldu
pelıncım daha ıyısındır ınsallah kuzum ya
tugcalım pasa gelıyormus masallah ınsallah kucagına da alırsın canım
ben cıkıyom kızlar yatıcam galıbaaa
off gülüm..unutlmaza daldım gelemedim yaf idare ediver..nasıl gidiyo senin işler kardeloşum..bu arada moralinde iyidir inşallah kuzum öptüm senibende kaçıyorum kızlar,görüşürüz.
ebroşum,derincim karşılaşamadık ama görüşürüz inşallah canlar.
kayracım,senle msn de baya konuştuk zati,bu arada gelip rapor vermeye çalışısım komutanım,eğer annemlerde net kesik değilse tabisi,ama msn yok,haberin ola.:79::79::79::79::79:
ececim sen nezamandır istiosun bebek(((
ceren hoş geldin geçmiş olsun inşallah bebeğin sağlıklıdır ve zamanındakucağına alırsın :)))
ece ya elimde değilki çok istiyodum hemen olacak sanıyodum bu ay çok umutluydum adetime 5 gün var ama hiçbir belirti yok bel ve kasık ağrısı dışında((((
insallah canım ınsallah sasırdım ne yapıcam artık((
derinnn meraba canmhoşgeldinnn![]()
soğan küründenmi bahsediyosun 3 ay mı yapmakgerekiyooo ????
doktorun bu duruma tam olarak ne diyo tatlım
ececim bana 3 ay oldu daha yeni evliyim :))) ya hamilelik belirtilerinde göğüs ağrısıda var o bende yok mide bulantısı baş dönmesi yok pufff(((
parca parca kanamalr var dedııgne yaptı cuma gunune kadar beklıcez dedı baska care yok ama ıgneden sınra kanama söktü resmen bıraz durdu bugun gune nazaran cuma ggunu kalp atısları varsa vardır yoksa yoktur dedı o kadar kolay soyledıkı hala gozu onumde
(