Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam,ayrıcada aleyküm selam kızlar.

herkezler iyidri inşallah.
eboşum,az önce ışığın yanıyodu,nerey gittin kısss hemencik.
tutişim,bende zayıflama ürünleri kullanma taraftarı olmadığımı söylemiştim sanırım,sen benim listemden diyet yap canım,emin ol zayıflıcaksın,ben 29 günde üç kilo verdim ve hiç aç kalmadım,daha düzenli uyabilseydim,kesin altı verirdim.
sevtun kocasıyla barışmamışmı,yoksa kaynanası gile mi gitmiş,hiç görmedim yazdığını.
kayra komutanım,kız ben ne gün başlamıştım süt içmeye,tarihi tutuyon umarım,ne güne biter cezam:76:
derincimin pc mi bozulmuş,görüşenler selam eylesin benden.
derda cım,birsencim bebişler iyiymiş,cinsiyeti görememişiniz,hayırlısı olsun,kız galiba sizin sıpalar.
miranda transferin gerçekleşmiş,rabbim tutunmalarınıda nasib etsin.
gül hastaymış,çok geçmiş olsun.
banu,sen biraz erken test yapmadın mı,bana öyle geldi.
tik tak,seninki geç döllenme olabilir bencede.
gökçe hamile miymiş,hayırlısı ne diyelim,o kadar uğraştıktan sonra,böyle gelmeside güzel olur,gökçe için üzülürmüşün ama,rabbim öyle takdir ettiyse,elden ne gelir.
eboşum,ayrıca net var ama zamanım pek yok kuzu,bugün apartmandakileri kabul ettik,byada kalabalıktı.
neyse benden bu kadar şimdilik.
cano ya valla acil çıkmam gerekti pilav yapıcaktım buakşam düğün var oraya gidicezde ben yemeğimi yedim kocişi bekliyorum .aslında pc açıktıda başında değildim karşılaşamadık .
demek yoğunsun kolay gelsin bitanem özledim seni :38:
ayrıca evet demiştin sende tutişe kapsülleri kullanmamasını bende aynı düşüncedeyim
sevtunu merak ediyorum bende yaa
gökcemde haber vermedi hakkında hayırlısı neyse o olsun

bu akşam düğüne gidicem geç gelirim sanırsam
görüşmek üzere
buarada kardelenbhr hiç uğramadı umarım herşey yolundadır
boncuğumda dün iyi değildi merak ettim onuda inşallah düzelmiştir morali :59:

kızlar bir sürü alıntı yaptım hepsi silindi ne olduğunu anlamadım of of tam bir saattir uğraşıyorummmmmmmmmmmmmmm bana yazı yazanlardan çok özür diliyorum hepsini okudum ama sorundan dolayı cevaplıyamadım yaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
selam kızlar kimse varmı ? ya ben bugün regloldum ama acaip ateş basıyo bunaltıyo normal mi bu ??? kafamokadar karışıkki daha önceleri oluyomuydu hatırlayamıyorum :(((((

sendemi hastasın cnm geçmiş olsun bende fenayım :14::14::14:

ay ewet canım ya hiç sorma.ama ilaçlarımı içiyorum şükür daha ii yim.sanada çok geçmiş olsun bitanem ALLAH şifa versin...

canım inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz:38:

cok gecmiş olsun canım bende yeni atlattım dikkat et kendine:38:

çok tşk edrm canım ALLAH razı olsun....

mırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
kardelosum bıtanem kacırdım senı galıba ay cok ozluyorum kız senı ben aferın ıc sutunu yoksa cok fena olur ona gore bıtanecım
elıksıre bugun bende yazdım ama cevaplamadı neyse belkı gormemıstr
bırsencım temızmıs senın de tahlıller hadı bakalım hayrlısı kuzu bosver cınsıyetı neyse ne saglıklı olsun da degılmı saol canım bu yogunlugunda bıze vakıt ayırdıgın ıcın canım ama bıde bana daha cok cevap yazsan tam super olcak kuzuuuuu:34::34::34:
ablacım derınım boncugum gorukmuyosunuz bugun hıc osledım yaaaa:4::4::4:
gulum bu arada gecmıs olsun bıtanecım nolur daha fazla uzulme bız uzuldukce bızden kacıyo veletler

canımsın çok tşk edrm bitanem ilaçlarımı düzenli alıyorum şükür daha ii yim...ay canım dikkat edin aman salgın war ortalıkta kar da yağmıyo tv de haberlerde gösterdi hastahaneler dolup taşıyo çok dikkat edin kendinize.hastalık yüzünden bebiş içinde çok bişey yapamadık bu ay bişey yok artık benden:43:rabbim sizin sevinçlerinize ortak olmayı nasip eylesin inş.:38:

gecmiş olsun canım kendine dikket et bol bol dinlen çabuk iiyileş gel aramıza aeo byyy

slm kızlar ben geldim fazla vaktim yok çıkıcam birazdan merak ettim de sizi bi bakayım dedim nasılsınız gerçi bugün beni hatırlayıp yazan yokda çabuk unutuldun kader

çok tşk edrm canım....dikkat ediyorum walla ilaçlarımı düzenli kullanıyorum şükür daha ii yim geldim aranızaaaa:16:

arkadaşım hiç üzülme daha belli olmaz,işallah kalbin gönlün neyi yaşamak istiyorsa RABBİM sana onu yaşatır,işallah emeklerin boşa çıkmaz,,,ALLAHIM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN....belki biliyosundur ama ben yinede sölemek istiyorum kuranda meryem süresi var onu okumanı tavsiye ediyorum arkadaşım sana hem için ferahlar hemde çocul için çok güzel bir duaymış,,,,

tuğçeciğim hayırlı olsun canım test sonuçlarınız temiz çıkmış darısı diğer testlerinize işallah

canım hamileysende ikisi beraber büyür RABBİM sağlıklısından hayırlısından nasip etsin,,,kızın için üzülmekte haklısın ama hamileysende RABBİMİN bir bildiği vardır kendine iyi bak canım kızınada

olabilir canım benimde öyle ara ara olur bi sorunolduğunu sanmıyorum sıkma canını

canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

gülcüm geçmiş olsun canım,,,,olsun bidahaki aya mutlu haberi alırız senden işallah

arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin.

amin canım sevtunum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerin olur

tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

garibim inşallah seninde bebişlerin yakında gelir canım aminnn

daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım

samyeli nasılsın kız biraz çok gelde görüşelim arada

canım inşallah yoktur ama genede dikkat et adet olmasanda yumurtlama oluyomuş

gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara

CANIM sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,,,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil,,,heeee içinden prenses geçiyosa prensesin olsun prens geçiyosa prensin olsun işallah

bende iyiyim canım saol sizlere bi merhaba dedim hemen geçmişe gittim:10:

hoşbuldum canım anca gelebildim :9:

ne güzel işallah RABBİM tez zamanda bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen bütün kadınlara çok geçmeden anneliği tattırır

saol canım sende kendine dikkat et

SEVTUNNNNN canım hepimizin evinde olur böyle şeyler sıkma canını,lütfen arkadaşım üzme kendini çok geçmeden gönüller alınır barışılır sen üzüldüğünle kalırsın kendine iyi bak canım

SELİNACIM eşinle barıştığınıza çok sevindim huzur çok önemli canım

EBRARIM inan elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum yazamadığım zaman kusuruma bakmayın,,,bana kimse bişey yazmasada ben hepinizin ne yaptığını nelerle uğraştığını takip ediyorum ve düşüncelerimi yazıyorum

ELİXSİRCİM ne güzel otmuş o ya,,,işallah istediğin kiloya ulaşırsın canım amannnnn ulaşamasanda sağlığın yerinde olsunda gerisi boş

KAYRACIM hakkında hayırlısı olsun canım TEZ zamanda RABBİM KUCAĞINA bi bebiş versin bütün acılarını unuttursun sana(hepimize)işallah

YETERCİM moralim bozuk demişin canım sebebini yazmamışın işallah önemli bisorun yoktur kendine iyi bak

GARİPPPP bende hormon tahlili verdiğimde muayene etmediler sadece kan aldılar canım,merak etme doğrusu bu sanırım

KARDELEN sen nasılsın canım

HATİCEEEE hafta sonu misafirlerin var sanırım ALLAH kolaylık versin arkadaşım,,,bu arada işallah eşinin test sonuçları temiz çıkar gönlünü ferah tut

KARDELEN hafta sonu sınavın işallah iyi geçer arkadaşım ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın

ARKADAŞLARIMMMMMMMMM bende pazartesi 13.30 da tomoçekten randevu aldım rahim filmi için,,,sadece bu testimiz kaldı diğerleri tamamlandı çok şükür,,,rahim filmi sonucunu aldıktan sonra doktoruma gitcem dur bakalım ne dicek,,,,kendinize iyibakın benim içinde dua edin şu rahimfimini kolayca atlatayım:18:işallah,,,,,iyi geceler:16::16::16:

çok sağol canım ALLAH razı olsun inş. rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.

canım inşallah hasta olmazsın ya buara çok salgın dikkat et kendine

yaa demek kapı önüne koyucakmış ben enişteyi varya daha dün gibi hatırlıyom gökce doğduğunda nekadar heyecanlıydı :47:herşey rabbimden olmasa iyi ama olursada yapıcak bişey yok hayırlısı kanka

canım ben çıktıkdan sonra yazmışsın kusura bakma görmedim nasılsın iyisin umarım

:38::38:
semroşum saol bitanem

hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya gelir minişin

banucum inşallah 5 gün sonra hamişim dersin canım :38:

canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
bol bol dinlen ve inşallah müjdeyle dön aramıza dualarımız seninle tatlım

geçmiş olsun canım yinemi başladı ağrıların

kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileş
doktor konusundada nasip olmayınca olmuyo bibakarsın süpriz olur allahım güldürsün yüzünü kuzum

canım sen bana özelden mesaj attın bende cevap verdim hala niye nasıl giricem dedin anlamıyorum
bu listede yazacağımı söylemiştim zaten

biliyorum kuzum okudum senin yazdığını :38:

demi hem zor hemde karışık olabiliyo kuzum
buarada özlüyorum seni arada uğra özletme olurmu
bide görümcen nasıl inşallah iyidir

ana kanka naber ya nasılsın ?fırsat ve net bulmuşsun buarada nezaman dönüyosun :31:
ben iyiyim kanka sen nasılsın :38:

birsenim herşey yolundaymış çok şükür kuzum senindemi göstermedi cinsiyetini merak ediyorum ya sağlıklı olsunlar yeterde insanda meraklanıyo .

kuzu çocuk bakıyorum ya hiç vaktim olmadı pazartesi ve salıda bakıcam sonrada rizeden misafir geliyo hiç görüşemiycez gibi :59:

elacım nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyo iyisin inşallah

aaa nedemek ya unutmak olurmu tatlım burda kimse unutulmaz merak etme sadece buara herkesin bi işi var topic sessiz ondan yani

birsenim geç geldim eve annemlerden çıkınca kocişin yanına gittim oda beni bulmuşken bütün dükkanı temizletti saolsun yorulmuştum iyce yordu beni :1:öpüyorum seni kuzum ü

DERİNİMİN pc bozulmuş malesef giremiyo kuzum boşluğu çok belli biran önce yapılır umarım
BONCUĞUMDA uğramamış bugün iyidir oda umarım

canım ablam çok sağol.çok şükür daha ii yim düzenli kullanıyorum ilaçlarımı...sen nasılsın?aman ablam çok dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın çok kötüü oluyo çünkü.bebiş pek bişey yapamadık hastalık yüzünden hayırlısı artık....

İnşallah canımmm

arkadaşım hiç üzülme daha belli olmaz,işallah kalbin gönlün neyi yaşamak istiyorsa RABBİM sana onu yaşatır,işallah emeklerin boşa çıkmaz,,,ALLAHIM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN....belki biliyosundur ama ben yinede sölemek istiyorum kuranda meryem süresi var onu okumanı tavsiye ediyorum arkadaşım sana hem için ferahlar hemde çocul için çok güzel bir duaymış,,,,

tuğçeciğim hayırlı olsun canım test sonuçlarınız temiz çıkmış darısı diğer testlerinize işallah

canım hamileysende ikisi beraber büyür RABBİM sağlıklısından hayırlısından nasip etsin,,,kızın için üzülmekte haklısın ama hamileysende RABBİMİN bir bildiği vardır kendine iyi bak canım kızınada

olabilir canım benimde öyle ara ara olur bi sorunolduğunu sanmıyorum sıkma canını

canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

gülcüm geçmiş olsun canım,,,,olsun bidahaki aya mutlu haberi alırız senden işallah

arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin.
Biliyorum canım okudum sağol inşallah herşey istediğimiz gibi olur.

tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım

gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara

CANIM sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,,,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil,,,heeee içinden prenses geçiyosa prensesin olsun prens geçiyosa prensin olsun işallah

İnşallah canım dediğin olur

İnşallah ebrarcım dua et canım çünkü çok moralim bozuk.

çok sağol canım inş.güzel haberler vermeyin nasip etsin rabbim hepimize.

tutişim,bende zayıflama ürünleri kullanma taraftarı olmadığımı söylemiştim sanırım,sen benim listemden diyet yap canım,emin ol zayıflıcaksın,ben 29 günde üç kilo verdim ve hiç aç kalmadım,daha düzenli uyabilseydim,kesin altı verirdim.
sevtun kocasıyla barışmamışmı,yoksa kaynanası gile mi gitmiş,hiç görmedim yazdığını.
kayra komutanım,kız ben ne gün başlamıştım süt içmeye,tarihi tutuyon umarım,ne güne biter cezam:76:
derda cım,birsencim bebişler iyiymiş,cinsiyeti görememişiniz,hayırlısı olsun,kız galiba sizin sıpalar.
gökçe hamile miymiş,hayırlısı ne diyelim,o kadar uğraştıktan sonra,böyle gelmeside güzel olur,gökçe için üzülürmüşün ama,rabbim öyle takdir ettiyse,elden ne gelir.
eboşum,ayrıca net var ama zamanım pek yok kuzu,bugün apartmandakileri kabul ettik,byada kalabalıktı.

ewet canım kötü kapmışım ama şükür daha ii yim çok tşk edrm sen nasılsın???

kızlar kusura bakmayın ben vardıyalı çalıştığım için çok fazla katılamıyorum foruma ... ve geriden gelmek zor oluyor aslında ;(
benden bugun bir akıntı geldi hafif koyu renkte ... yeryer kahvemsi koyu krem gibi sebebi ne olabilir acaba? karnımın altında da kasılmalar oluyor...hamişlikle ilgisi olabilir mi? yoksa başka bişi mi ??

hcg 4,1 çıktı :(( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım :((
bir daha ki aya kaldı :))
acaba regl olamadım ya bir hastalık var mıdır ? dr a gitmeli miyim ?? çünkü bende gecikme olmazdıı
Canım tekrarlat muhakkak
Evet canım transfer oldu beklemedeyim kısmetse cuma günü test günüm İnşallah canım güzel haber vermeyi çok istiyorum.HEpinizden allah razı olsun
İnşallah mirandacım senden güzel haberler gelsin.
canlarım gçmişi okumadım özürdilerim hepinizden arkadaşlar
2 gündür girmedim sayfalar okadar ilerlemişki
dün hastanedeydim eşimin muayenesi vardı bide sprm sonuçlarını gösterdik
muayene iii geçti ama tekrar sprm testi istedi spermlere iiii dedi ama sıvısının az olduğunu sölemiş
şimdi ayın 10 da tekrar randevu verdi sperm için
hem iii dio hemde tekrar test istio
eşiminde işten izin alması zor oluo bilmiorum bakalım
hepinize güzl bir hafta sonu diliorum
rabbim bütün dilklerinizi en kısa zamanda kabul etsin
hpinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama kafa yok bende toparlayamam
kafam çok karışık canlarım hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmm
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Canımcım o gün msn açamadım moralim çok bozuktu birde eşimin yiğenleri bendeydi kusura bakma o tahlili istemesi normal prosödür öyle merak etme artık biraz sabrediceniz canım öpüyorum

Kızlar ben testi tekrarlatıcam ama o günde kayınpederimin 7 si var onun için gece gelirken vericem bakalım nasıl sabredicem.Bakalım yükseldimi eğer negatifse yerleşme kanaması diye birşey yok olduğuna inanıcam ve öteki belirtiler çok heyecanlıyım nasıl dayanıcam bakalım.

canım benim cok sagol allah razı olsun tutişim hepimize nasip etsin inş kendine iyi bak görüşmek üzre kocaman öpüyorum seni tatlım:54::54:
amminnn cnm bmn aminnn inşaallah tez zamanda...
kolay gelsin cnm:3:
sağolasın cnm,geçmiş olsun seninde ağrıların varmış...

okeyto bebiş öyle yapcemm :32:
sen nasılsın iyisin inş ne zaman dönücen?
ıyı aksamlar canım bende cıkıorum kocam artık lap top ı kıskanıo
keske lap top olsaydım benle daha cok ılgılenırdın dıo
cok öptumm kıslar
:9::9:
tamam kuzum eniyisini yaparsın ben hiç güvenmiyorum o haplara sevindim valla
buarada sanada kolay gelsin kuzucum :38:
tamam ablacımm,düğün nasıl geçti?bayagı geç geldin sanırım ki gece girmemişsin hiçç...
Kızlar ben testi tekrarlatıcam ama o günde kayınpederimin 7 si var onun için gece gelirken vericem bakalım nasıl sabredicem.Bakalım yükseldimi eğer negatifse yerleşme kanaması diye birşey yok olduğuna inanıcam ve öteki belirtiler çok heyecanlıyım nasıl dayanıcam bakalım.
banucumm senin için zor bi durum tahmin edebiliyorum ama hem acele ediyorsun hemde çok stres yapıyorsun ne olur biraz rahatlamaya çalış olur mu?
İnşaallah pozitif sonuçlarla dönersin evine

Herkse günaydın,hayırlı pazarlar olsun hepinize..
Şimdi herkes uyuyordurr iki hafta sonra bende uyuyucmmm ohhhhh sefam olsunnn :24:
Hepinizi öpüyorum kızlar,ben daha bugun giremem Allah'a emanet olun:10:

iyi akşamlar canım çook geçmiş olsun rahatsızlığının ne olduğunu bilimiyorum ama allah şifasını versin
cok sağolcnm kas zedelenmesi var sırtımda onun ağrısını çekiyorum
tamam kuzum eniyisini yaparsın ben hiç güvenmiyorum o haplara sevindim valla
buarada sanada kolay gelsin kuzucum :38:

sağlık olsun canım nasip değilmiş başka sefere inşallah

negüzel dua etmişsin amin diyorum tatlım :38:

inşallah sorunları çözmüştür :59:
inşallah canım
ay ewet canım ya hiç sorma.ama ilaçlarımı içiyorum şükür daha ii yim.sanada çok geçmiş olsun bitanem ALLAH şifa versin...

çok tşk edrm canım ALLAH razı olsun....

canımsın çok tşk edrm bitanem ilaçlarımı düzenli alıyorum şükür daha ii yim...ay canım dikkat edin aman salgın war ortalıkta kar da yağmıyo tv de haberlerde gösterdi hastahaneler dolup taşıyo çok dikkat edin kendinize.hastalık yüzünden bebiş içinde çok bişey yapamadık bu ay bişey yok artık benden:43:rabbim sizin sevinçlerinize ortak olmayı nasip eylesin inş.:38:

çok tşk edrm canım....dikkat ediyorum walla ilaçlarımı düzenli kullanıyorum şükür daha ii yim geldim aranızaaaa:16:

çok sağol canım ALLAH razı olsun inş. rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.

canım ablam çok sağol.çok şükür daha ii yim düzenli kullanıyorum ilaçlarımı...sen nasılsın?aman ablam çok dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın çok kötüü oluyo çünkü.bebiş pek bişey yapamadık hastalık yüzünden hayırlısı artık....

İnşallah canımmm

[
inşallah yükselmiştir canım
amminnn cnm bmn aminnn inşaallah tez zamanda...

sağolasın cnm,geçmiş olsun seninde ağrıların varmış...

okeyto bebiş öyle yapcemm :32:
sen nasılsın iyisin inş ne zaman dönücen?

:9::9:

tamam ablacımm,düğün nasıl geçti?bayagı geç geldin sanırım ki gece girmemişsin hiçç...

banucumm senin için zor bi durum tahmin edebiliyorum ama hem acele ediyorsun hemde çok stres yapıyorsun ne olur biraz rahatlamaya çalış olur mu?
İnşaallah pozitif sonuçlarla dönersin evine

Herkse günaydın,hayırlı pazarlar olsun hepinize..
Şimdi herkes uyuyordurr iki hafta sonra bende uyuyucmmm ohhhhh sefam olsunnn :24:
Hepinizi öpüyorum kızlar,ben daha bugun giremem Allah'a emanet olun:10:
sağol gülcüm
sanda iyi pazarlar cnmmm:48:
herkeze selam hepinize iyi pazarlarr:71::71:

kızlar ben testi tekrarlatıcam ama o günde kayınpederimin 7 si var onun için gece gelirken vericem bakalım nasıl sabredicem.bakalım yükseldimi eğer negatifse yerleşme kanaması diye birşey yok olduğuna inanıcam ve öteki belirtiler çok heyecanlıyım nasıl dayanıcam bakalım.

canım yaa zor bir durum ama
belklemkten başka yapacak bir şey yok
sabırlı ol ben diğer tartada yazdımerken yaptın diye
inşşş katlar değerlerin canım inşşşş

Evet canım transfer oldu beklemedeyim kısmetse cuma günü test günüm İnşallah canım güzel haber vermeyi çok istiyorum.HEpinizden allah razı olsun

inşşş güzel haberler alırsın cnm benim hakkında hayırlısı

hayirlisi kardesim insallah sizde bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizgibilerin basina insallah guzel sonuclar verirsin bende bu ayin 27 sini iple cekiyorum hayirlisi

teşekkür ederim cnm saol hayırlısı inşşşşş

saol birsenim allah razı olsun kusura bakma çıkmıştım görmedim yazdığını

canım rica ederim nedemek
buarada çok geçmiş olsun yoruyosun galiba kendini dikkat et canım

yaa tutiş dükkana bi gittim pir gittim eve 12de geldik :1:
buldu beni birsürü iş yaptırdı delüşüm
sen nasılsın kuzum?

canım inşallah müjde vericeksin ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın

canım listeye adet günlerimizi yazıyoruz sende bizimle burdan devam etmek istersen tabiki ekleriz listeye .inşallah gelmez kırmızıların

canım hayırlısı olsun inşallah ALLAHIM emeklerinizi boşa çıkarmasın :38:

SEVTUNUMU çok merak ediyorum çok keyifsizdi inşallah sorunları halletmişlerdir

amin ablacım saol bu arada bn duayı bitirdim eklersin ablacım allah kabul etsin inşşşşş

MERHABA CANLARIM:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

beni merak eden kardeşlerime öncelikle teşekkür ederim öncelikle eşimle barıştım ama halen için kırık :59::59:ama düzelir işşallah neyse ben çok güzel kararlar aldım artık bebek konusunu kafama takmıcem 2 tane melegim var cennette onları üzmemek için aglamıcam artık dün bir arkadaşım vardı ona gittim onunda 12 sene sonra hamile kaldı şimdi bir kızı bir oglu var doktorlar kısır belgesi bile aldı doktorun biri senin çocugun olursa ben işimi bırakırım bile demiş ama rabbimden herşey 2 evladı var şimdi :16::16::16::16:bana dediki rabbim veriyo seviniyosunda neden alıncada aglıyosun dedi bak dedi sabret allahım sana çok güzel bebekler vericek inan aklımda hep sen varsın yatıyorum kalkıyorum diyorunki allahım sevtunumada bebek ver diye dua ediyorum dedi kuran okurken bile seni unutmuyorum dedi :48::48::48::48:allah razı olsun ondan
eşimlede neden kavga ettigime gelirsek ev stresinden kavga ettik başka bir mesele yok işleri yüzünden evle ilgilenmiyodu yogun oldugundan geçen 2 kişi bulmuş ev için adamlar gelmedi kaçtır bende sordum aksam bu adamlar ne zaman gelicek düzenimi evimi özledim diye başladı sohbet sonrada kızmalar başladı bugün evdeler evi bitiricekler adamı ayarladı evi bitir dedim tamam dedi iyiyimdir çok iyi ama bir şeye kızıyım sinir oluyum o huyumu hiç sevmiyorum karşındakinin vay haline:47::47::47::47:aman boşverin aile arasında olucek kavgalar işşallah bir daha olmaz geldi barıştı ama kalbim halen kırık allah biliyoya ama hallettik bakalım :69::69::69::69:
bu arada ablacım gelicek 15 tatilinde kalıcek cuma çıkıcek cumartesi burda çok mutluyum yaw:66::66::66::66::66:en azından mutlu olucek bir şey bulduk demi onu en son babacıgımın ölümünde görmüştüm temmus gelirse 2 sene olcek gurbetlik ne kadar zor birşey :59::59::59::59:allahım başka elem keder göstermesin inanın sizleri çok özledim ama kardeşim sabah gidiyo 5 olmadan geliyo eve ondan giremiyorum mazur görün beni ne olur evime geçebilsem sizlerle rahat görüşücem ama olmayur :59::59::59:
bu arada elimde tam takım dantel başladım parayla müşterisi hazır ama malesef veremicem annem diyo o danteli yap kardeşine sardırıyım dedi kız kaç tane takım yaptım halen doymadı hatunun gözü be:60::60::60::60:2 ablamda var onlardan istemiyo benim günahım ne parayla dedim satıcam ona sonra yapam müşterisi hazır dedim sen önce bana yap parası neyse veririm dedi bende olurmu dedim neden olmasın iş başka aşk başka dedi:27::27::27::27: sonuçta göz nuru dümüyosun dedi bana hayırlısıyla bitseydi şu dantel dana birşey istemem :53::53::53::53:
bu arada arkıdışler arkadaşımız cuma günü sonuçları alıcakmış işşallah rabbim emeklerini boşa çevirmez işşallah :16::16::16::16: bir arkadaşımızınkide negatif çıkmış üzülmesin yaradan ne yazdıysa alnımıza onu çekiyoruz kardele profum artık kaynana faslı bitti eltide eşimle onuda konuştum beni istemeyenleri ben hiç istemem artık umrumda bile degil her sefer eltime inandı bana inan mayan insanla işim olmaz benim eşime dedim evime gelirlerse hizmetimi yaparım ama benden evlerine gitmeyi iştemesinler onlara çok şans verdim canem benim onlar bu treni çoktan laçırdı yapılan iyilikler benim bildigim başa kalkılmaz ben bunu gördüm istemeyen gelinsem istenmiyim umrumda bile degil :19::19::19::19:bundan sonra beni mutsuz eden insanlardan uzak durucem hayatıma bakıcem işte o kadar :19::19::19::19:allahımdan teş istedigim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nezsip etsin yaradanın daha birşey istemem en azından milletin agzı kapanır allahm kollarımızı ne olur boş bırakma yalvarırım bizde tadalım anneligi:14::14::14::14::14::14:
ben giremezsem kusura bakmayın benim yavru göz açtırmıyo banada:1::1::1:duaya okuyamadıgım için affed,n ne olur işşallah hasta olmasam okurum ama bu ay adet olmam lazım olursam yazarım adet tarihimi ya olmasam :30::30::30::30::30::30::30::30::30:

kız birde bakmışsınız hamiş olmuşum:49::49::49::49::49: ay hayali bile güzel :16::16::16::16:
bu arada yetercim mesajın için teşekkür ederim özele atmışsın gördüm düşünceli arkadaşım :38::38::38: ben çıkıyorum ezan okundu namaımı kılıyımda ev işlarını yapayım
NOT bu arada 6 günüm kaldı orucumun bitmesine 54 gün tuttum allahım kabul etsin işşallah darısı benim gibi borcu olupta tutmayanlara deyim bari:17::17::17::17::17:
ben kaçtım benim yavru bagırıyo dayak yemeden ben kaçtım bay amanın geliyo şaplak:57::57::57:
herkeze iyi pazaralar diliyorum herşey gönlünüzce olsun işşallah:86::86::86::86::86::86:

Back
X