Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım hemde çok haklısın ama işte gelde yüreğe anlat bunubeklemekten ve sabretmekden başka yapılcak bişey yok .gerçi ben artık beklemiyorumda çünkü bekledikce ruhumda fırtınalar kopuyo .birazda beklemiyelim bakalım ne olcak .:128:
canım buarada sendende istemişlerdir mutlaka tiroit tahlilini tsh diye geçer eğer elinde kağıt varsa bakabilirsin kuzum
BUARADA GÖKCEMLE konuştum test yapmamış malesef ablası doğum yapmış yoğunluktan yapamamış selamı var hepinize .
yureklerimize baktigimizda inan ayni duygu dusunceler var ebrarcim..benim de yuregimde ne firtinalar kopuyor bir bilsen..benden bebek bekleyen bir aile ve akrabalar.her konusmamda ee hadii bebek yokmu,yoksa korunuyormusunuz diyen akrabalar..kiloyum diye bebegimin olmadigi dusunup arkamdan dedikodu yapanlar
ahhhh ebrarim ahhhhama inan dusundukce yuregimde ki ümitsizlik duygularini artiriyor bunlar..onun icin artik ahhhh demeyide biraktim...onun yerine affff allahim affffff diyecegimmm insallah..cunku umitsizlik sIkinti ve sorunlarimizin daha da artmasina ssebep oluyor..oysa kii rabbim kendisine gönulden inanan ve ümit edenleri sever..
esimin arkadasinin esi kadin dogum uzmani,ve söyle demisti,nice hicbir problemi olmayan hastalarim var,ama cocuklari olmuyor..stresten her ay beklemekten,afedersin ama esi ile bebek icin birlikte olmaktan diyor..
cunku stresten hormanlar etkilenirmis..oluruna birakmak lazim,en iyisini yapiyorsun ebrarcimm..dilerim en yakin zamanda rabbim hayirli evlatlar versin,yuzunu guldursun..![]()
anladım canım hayırlısı olsun inşallahyok canim benden istemedi doktor..sadece 2 tup kan aldi hemsire..doktorda 22.gunu tekrar geleceksin dedi..esime ilac verdi sperm dusuklugu icin..1 hafta sonundada arayip sonuclari ögrenebilirsiniz dedi o kadar yaniii![]()
aleykum selam canim..insallah guzel sonuclarla gelir gökcem kardesimiz![]()
iyi pazarlar kızlar naısınız
ben iyiyim Allaha şükür
eşim çıktı size bakıyım dedim iyisiniz inş
ebrarım horon güzle di demek bende severim ama izlemesini oynamasını beceremem
aslında bende sıkılırım bazen bizdede davul zurna var mesela oda çok çalınca fena oluyohoşgeldin tatlışım ALLAHIM daha iyi etsin seni
ya güzel olmazmı çok güzeldide yinede sıkılıyorum düğünlerden kuzum![]()
aslında bende sıkılırım bazen bizdede davul zurna var mesela oda çok çalınca fena oluyo
canımsın yaa gerçektende öyle bırakmamız gerek ama nasıl okadar zorki o duyguda RBBİMDEN gelicek be canım .sende lütfen okonuşulanları takma nice kilolu insanlar var oluyo hatta enyakından biliyorum annemin komşusu yıllarca bekledi ama şimdi oğlu var çok şükür .bu işler kiloya filan bakmıyo RABBİM olderse olmuycak bişey yok .ben 10 senedir neler duydum neler gördüm ama RABBİMDEN umudumu asla kesmedim .zaten şu vır vır herşeye karışanlar olmasa işimiz çok daha kolay belki bukadar takmıycazda bazen düşünüyorum acaba ben millete ıspatlamak içinmi çocuk istiyorum yoksa kendim istediğim içinmi yani öyle bir hale getirdilerki bizi duygularımızı anlıyamıyoruz .ALLAHIM dermansız dert vermesin imtihanımızıda hayırlısıyla vermeyi nasip etsin .![]()
o iyce fena kuzum kulak filan kalmıyo![]()
sende benim canimsiniyiki sizleri tanimisim
bizim bir akrabamiz var 10 yil cocugu olmadi..11. yil bir kizi oldu,12 yil bir kizi daha.rabbim dilerse olur..umitli olman ne guzel..
rabbim kuran-i kerimde:biz sizi biraz acilk,biraz mallardan eksiltmekle,biraz evlatlarla,imtian edecegiz.öyle ise ey rasulum sabredenleri müjdele..diyor.bizide evlatlar ile imtian ediyor sabredelim ebrarcim,sabrin sonu selamet olacak insallah
konusanlara uzulmemek elde degil.inan kimseyi ne aramak istiyorum nede gormek..turkiyeye izne bile gitmek istemiyoruminsanlar ne acimasiz ne kadar duyarsizz....ama cahillik iste cahille uymak insanin cahilligini artirir..
ben eminim ki sen tabiki kendin icin istiyorsun..insanlar duygularini olumsuz etkiledigi icin öyle zannediyorsun canim..
hz zekerriyanin hayati beni cok etkiler,okudunmu?okumadi isen tavsiye ederim..yillarca evlat hasreti ile yanan bir baba..öyle cok istemis ve dua etmiski,rabbim sonundas duasini kabul etmis o kadar yaslanmasina ragmen hz yahyayi nasip etmis..bizde yilmadan umitsizlige kapilmadan dua edelim ebrarcim..
hatta hepimiz bebek istedigimiz icin duasini yazmak istiyorum,belki faydali olur..
hz zekeriyya as duasi:
allah'im katindan bana öyle bir evlat nasip et kiii,iki dunyada da yüzumun aki olsun..
iyi pazarlar kızlar naısınız
ben iyiyim Allaha şükür
eşim çıktı size bakıyım dedim iyisiniz inş
ebrarım horon güzle di demek bende severim ama izlemesini oynamasını beceremem
anladım canım hayırlısı olsun inşallah
testlerin çok iyi çıkar bitanem
garibim gökcenin bitane kuzusu var 3 aylık korkuyodu tekrardan hamiş olmaktan bulantısı vardıda
artık hakkında hayırlısı miniş daha çok küçük
kızlar ezan okundu ben çıkıyım gelirim yine öptüm iyi bakın kendinize
canım daha belli değil hayırlısı inşallahöğle canım en güzeli nikah
gökçem hamilemi ayyy ne güzle aslında mevlam isteyen herkeze çifter çifter vesin inş
tamam canım görüşmek üzere bende çıkıcam birazdan işlerim var azcıkkızlar ezan okundu ben çıkıyım gelirim yine öptüm iyi bakın kendinize
hosgeldin derdanur'cum,bizde iyiyiz hamdolsun canim.
insallah guzel cikar ebrarcim,korkularim var cunku az da olsa tuylenme sorunum var benim:18::18:öylemi ben baskasi ile karsitirdim arkadasimizi,gaf yaptim yaniiallah gökce arkadasimizin durumunu biliyor,hakkinda hayirlisini versin insallah
![]()
canım bende öyle düşünüyorum iyki sizleri tanımışım çünkü şu hayatta tek ben olduğumu kimsenin beni anlamadığını düşünüyordum iyki kk var hayatımda .
buarada evet okudum ve hep onun gibi dua etmeye çalışırım .ALLAHIMIN mucizeleri bitmez canım dilerse kulu yaşlı olsun .
bizde dualara sarılıp bekliycez tatlım .
aslında kendim için istiyorumda işte bazen dşünüyorum şunların ağızları kapansa ozaman ikilemde kalıyorum .![]()