Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım bende sızden haber alıyorum hıc alamamaktan iyıdır tatlım... bu arada 20tane duayı ben alabılırım ebrarım cok optum gorusuruz

ben kaçıyorum kızlar Allaha emanet olun
sende allaha emanet ol canım öptümm görüşmek üzere
yorulmuşum canım ya eve gidip şöyleeee sıcacık duş alıp uyumak isterdiimmmmm a.s
sen nasılsın canımmmm
bende birazdan alacam duşş korkuma alamıyordum 2 gündür korkunun ecele faydası yokk biraz rahatlarım belkii iyiyim canım bende üzerinden uzakk biraz grip oldumda kaç gündür çekiyoz işte çıkacam bende bi süpürge açayım sonra duşa gireyim eşim gelene kadar halledeym
kızlar ben kaçıyorum görüşmek üzere..

güle güle canım ii bak kendine öptümm

ben kaçar kızlarr öptüm hepinizi allaha emanetsinizz benden sonra gelenleride öpüyorummm akşama görüşmek ümidiyle inşallah gelebilirimm beni özleyin anacımm

halemm yokk oldunn birden anlamadımm kuzuuu nere gittinn

canım çok saol ya allah razı olsun
gözden kaçabiliyo bazen canım opuyorumnanaktan
canım neyapalım ozaman 5 derinden 5 de benden alıp sanaveriyim olurmu sende 10 tane okumuş olursun canım
kuzuu nerdesin sen ya çok merak ettik çok şükür anneciğin daha iyiymiş
inşallah daha iyi olucak canım

tuğçem dediğin testte yapılomıştı bana 11 tüp kan alındı nerdeyse 5 koca sayfa tahlil var yani hepsi yapıdı .söylediğin için çok saol kuzum
sen naaptın gece gelemedin nokta atışı vardı galibama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

geçmiş olsun canım
internet çok yavaş geç açılınca sayfa ancak cevap yazabildim
a.s.

ebuşum sağol kuzum merak etmişsin :1hug:
çok şükür biraz daha iyi normale dönmesede
sen nasılsın ne var ne yok bakalım

kız aysen resmınıde ekle tarıfınıde ver bakem bende cok severım ama netten aldıgım tarıflerle tutturamıyorumcokacimcoook

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------18 EKİM
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
boğarmıyım hiç seni yav kıyamam sana kuzum can arkadaşım benim
ya sorma yeliz çok aklımda inşallh dediğin gibidir canım keşke öyleolsada giremese ama bi haber etse çok iyi olcak
kuzum çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
ya bu baş ağrısı nefena ya insan kafasını duvarlara vurmakl istiyo bee
geçmişe bakamadım fazla inşAllah herkes iyidir
mavişim bitanem nasılsın?ağrıların vardı daha iyisin inşallah
canım çok geçmiş olsun inşallah terfiedersin enkısa zamanda opuyorumnanaktan
biliyorum delümmmmmmmmm aklinialirimsmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsın kuzu?test işini düşündünmü :bbo:
slm kızlar ben geldım doktoru aramıs eşim yrn 10 da hsg cekılıyorakannehir
ay hadi hayırlısı boncuğum inşallah tertemiz çıksında bayram edelim
senin için dua edicem hiç korkma çok kolay olucak inşallah opuyorumnanaktan
kuzum geldim ama kıl payı kaçırdım galiba çokda üzüldüm
evde değilim annemlere geldim kuzenin oğluşu annemlerdeya annem bakıyo ona biraz onunla oynadık geç geldim oyüzden
çok sagol aysenım ya dedıgın gıbı acı falan boş razıyım acıya temız cıksında :Saruboceq:
temiz çıkıcak allahın izniyle hiç kafanı bozma olumunekankayizsmile
selam kızlarrr,nasılsınız
tutiş naber kuzu?ben selamını söylemeden sen girmişsin bilem sempatiksalakcinni
cnm haftaya çekilecek inş dün gittim mihrimaha

hoşgörd
m hayaliiim sağolasın nasılsın

tamam cnm
hadi hayırlısı teldede konuştuk gerçi inşallah temiz çıkar bitanem
beni de listeye eklermisiniz ???
18 ekim tarihimiz boshayallersmile
nedemek canım tabiki ekleriz unutursak hatırlat ama olurmu
çay söyledim çayocağından seni bekliyorum cokacimcoook
kurabiyeler çıktımı fırından

ohh bende çay içiyorum ayşen kurabiye yollasada midemiz şenlense kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize selam ayy patlıyodum az daha neçok kaynatmışsınız hee gözlerim ağrıdı okumaktan

ayşenim allah daha iyi etsin inşallah tamamen iyileşir canım

şekerim hoşbuldum saol canım sen nasılsın?

boncuğum şimdi sıra listeye geldi onuda öne alıyım hem sanada ekliyim 10 tane .şimdiden saol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…