Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Aysenım demek sende klomene baslıyorsun cnm benımkıde temız cıkarsa 3 ay klmen sonra asılama hayırlısı cnm ınsallah gerek kalmaz asılamaya

boncuğum hadi hayırlısı ya inanki bende heyecanlandım
hep güzel haberler alıcaz diyorum içimden inşallah öyle olucak

atlayın gelin kızlar yarın akşam daha bi müsaitim sabaha kadar otururuz kaydirigubbakcemile3

boncuğum canım ben daha önce denedim klomeni iki defa olmadı
şimdi hsg den sonrada devam edicem 3 ay kadar sonra artık aşılamaya geçicez kısmetse

Ebrarım sıra sende senıde ıkna edıcez tedavıye kacıs yok

beni unutun canım biraz zor
siz daha yeni başlıyosunuz ben nerdeyse 10 yılımı doktor kapılarında geçirdim malesef
artık no stres diyorum olmazsada uğurlar olsun ben alıştım çocuksuz yaşamaya kuzum .
2010 bir bitsin bakalım ya nasip

ahhh mümkün olsa gelirdim hemen
bu aralar öyle sabaha kadar muhabette çok ihtiyacım var olumunekankayizsmile

artık kısa denetiyolar galiba ben 6 ayımı boş yere klomen kullanarak geçirdim hiçbir işe yaramadı
arın akşammı olabülür farketmez yanigezme olsunda bize
canım ya kusura bakmayın bilgisayar çok yavaş sayfalar geç açılıyo ben cevap yazana kadar sayfalarda hızlı ilerliyo :sinifsinif:
nasılsın tatlışım

olsun canım sorun değil
ben iyiyim şükür aynı işte sen nasılsın?
buarada unutuyorum hep kızkardeşine gittinmi canım

Ebrarım 2010 nun bıtmesıne ne kaldı unutma bu lafını bak ınsallah gerek kalmıcak ozamana kadar gelcek melegın

Ebrarım 2010 nun bıtmesıne ne kaldı unutma bu lafını bak ınsallah gerek kalmıcak ozamana kadar gelcek melegın

valla haklısın bitanem çok az kalmış yaa
2011mi desetdimki kaydirigubbakcemile3
şaka biyana hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için .dur bakalım gün doğmadan neler doğar
saol güzel düşüncelerin için canım olumunekankayizsmile

artık kısa denetiyolar galiba ben 6 ayımı boş yere klomen kullanarak geçirdim hiçbir işe yaramadı
arın akşammı olabülür farketmez yanigezme olsunda bize

canım o kişinin yumurtalık sorununa göre değişiyo herhalde
bende pko olduğu için takip yaptırmak en doğrusu oluyo zaman boşa geçmiş olmuyo
bu yüzden devam edicem ama yumoş sorunu olmayan biri için 3 ay normal
yani kendi kendine büyüyp çatlıyosa boşa ilaç yüklemenin bi mantığı yok
temem süpürgemi yolluyom o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…