ah canlarım benim en Allah razı olsun nasıl desteğim oldunuz yaf en kısa zamanda allah sizede nasip etsin güzellerimtamam canım yat dınlen guzel anne adayı
canım ya negüzel hayaller kurmuşsunuz ALLAHIMDA kabul etmiş işte çok şükür tahmin ediyorum şuanki halini ALLAHIM sonuna kadar mutlu etsin duamda olucaksın canım yarında kan testinde hamileliğini tescilliyceksin rabbimin izniyle .
7 AYDIR İSTİYORUZ YA VALLAHİ ÇOK MUTSUZ OLUYORUM BİTE NÖBETTEYİM ŞİMDİ HİÇ ÇEKİLMİYOR SİZLE TANIŞMak bana iyi gelecek herhalde çünkü damdan dişenin halinden damdan düşen anlar demi
canım saol gittim bu sabah verdim tahlil ama 4:30 a kadar beklicem şimdihadi canım hayırlısı inşallah netleştirir sabah güzel haberi veririsin 2 kere seviniriz canım
iyi geceler tatlım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz allah rahatlık versin bebişde de iyi geceler
benimde tüm dualarım sizinle kuzumiyi geceler tatlı hamiş allahım rahatlık versin yarın güzel haberlerle gel öptüm canım dualarım seninle
ya çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin inşallah ayyyyyyyy ne güzel ya allah bizlerede nasıp etsin inşallah
günaydım bebeler kız semra sözünü unutma he bende sen dogur sana yollarım kız
iyiyim canım çok şükür.ev işleriyle uğraşıyoz işte :)
ah canlarım benim en Allah razı olsun nasıl desteğim oldunuz yaf en kısa zamanda allah sizede nasip etsin güzellerim
Amin kuzum benim en kısa zamanda RABBİM sanada tattırsın kuzum benim gittim bu sabah sağlık ocağına dr beni biraz sinir etti daha çok erken diye ama gelmişken tüm hormonlarada bakalım hcg de yapalım dedi :) verdim tahlilleri ama 4:30 da alıcam sonuçları çok heyecanlıyım bu sabah testi tekrarladım aklım çıktı ya pozitif çıkmazsa diye ama hamdolsun pozitiiif
saatler geçmek bilmiyo uyuyım bari birazdan
merak etme tatlım burası sanada uğurlu gelicek inşallah bana geldiği gibikendini üzme tatlım birbuçuk yıl bekledim ben gözümün yaşı dinmemişti ama çok kızıyorum kendime şimdi niye bu kadar söylenenlere kulak astım niye üzmüşüm kendimide eşimide diye
canım saol gittim bu sabah verdim tahlil ama 4:30 a kadar beklicem şimdi
saol kuzum benim hepinize duacıyım Allahım en kısa zamanda sizlerede tattırsın bu heyecanı
benimde tüm dualarım sizinle kuzum
Amiiiin Ya Rabbim Amin kuzum inşallah en yakın zamanda bende sizlerin müjdelerini duyucam
ah canlarım benim en Allah razı olsun nasıl desteğim oldunuz yaf en kısa zamanda allah sizede nasip etsin güzellerim
Amin kuzum benim en kısa zamanda RABBİM sanada tattırsın kuzum benim gittim bu sabah sağlık ocağına dr beni biraz sinir etti daha çok erken diye ama gelmişken tüm hormonlarada bakalım hcg de yapalım dedi :) verdim tahlilleri ama 4:30 da alıcam sonuçları çok heyecanlıyım bu sabah testi tekrarladım aklım çıktı ya pozitif çıkmazsa diye ama hamdolsun pozitiiif
saatler geçmek bilmiyo uyuyım bari birazdan
merak etme tatlım burası sanada uğurlu gelicek inşallah bana geldiği gibikendini üzme tatlım birbuçuk yıl bekledim ben gözümün yaşı dinmemişti ama çok kızıyorum kendime şimdi niye bu kadar söylenenlere kulak astım niye üzmüşüm kendimide eşimide diye
canım saol gittim bu sabah verdim tahlil ama 4:30 a kadar beklicem şimdi
saol kuzum benim hepinize duacıyım Allahım en kısa zamanda sizlerede tattırsın bu heyecanı
benimde tüm dualarım sizinle kuzum
Amiiiin Ya Rabbim Amin kuzum inşallah en yakın zamanda bende sizlerin müjdelerini duyucam
Allah razı olsun canım rabbim hepimize pozitif haberler nasip etsin inşallahinşşş güzel haberler alırsın cnm benim hakkında hayırlısı
hımm anladım canım ben çok severim çankırılılarıbende ankaralıyım canım yakınız ama benim koca rizeliya benimde gelen gidenim bitmez aile kalabalık ondan
sağol canım ALLAH razı olsungeçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bu aralar bendede bir sırt ağrısı var sorma gitsin
sağol ebrarım bu sefer cok fenayım gece ağrıdan ağla ağla bir kadım uyuyamadımiyi uykular tatlışım çok öptüm seni görüşmek üzere :80:
buarada ELİXSİR saol canım dua için ağzına sağlık .geçmiş olsun kötüymüğşsün ALLAHIM şifa versin
WAYCIM canım kızdın sanırsam ama açıklama yapma gereği duyuyorum kusura bakma çünkü takip edilmediği zaman sorunlar yaşıyoruz ondan dedim sana devamlılık önemli diye .yanlış anlaşılma olmasın :38:
evet benimde içime fenalık geldi cokta soğukhepinize güzel birgün diliyorum burda hava kapalı ve çok soğukinsanın içi sıkılıyo yav
semroş naber kuzu bitek sen varsın galiba
günaydııınn canım nasılsın.? Mr çektirdinmi?
merhabalar.ben yeni katılıyorum.aranıza.3 yıllık evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz.daha erken belki ama gerçekten ben şimdiden strese girdim.çok zor bişeymiş.düşünmemeye çalışıyorum ama iş yerinde evde hep aklımda.inşallah burası bana da uğur getirirde bi an önce anne olmayı allah nasip eder bana ve isteyen herkese.benim içinde dua edermisiniz.3 yıllık evliyim.çevre baskısıda çok yıpratıyor insanı.bununla naıl başa çıkacağım bilemiyorum.
1. tüpbebek denemem canım duygularına aynen katılıyorum inşallah birgün bizde anne olucazbanucum üzülme desemde boş bılıyorum tup bebekmiydı senınde
benımde ılk denemem negatıf oldu sımdı 2.ıcın basladıkk
cok zormuss anne olamamak hayvanları bıle kıskanıorum
buzağısını emdıren bı ıneği bıle kuzusuunu doyuran koyunu bıle
ımrenıorum görünce..rabbım bı gun bızede gösterırı o gunlerı ınsalllah
baskalrının bebeğine bakarken boynumuzu bukuk bırakmaz ınsallh amınn
yokk canımm yaa hiç bartıldığı gıbı değil kıı ben ağrı eşiğim düşüktür
kendı iğnemı bıle yapamıorum eşim yapıo dusun sadece ilacı verırken ragl sancısı
gıbı sancı oluo ama 5 dakıka bıle surmuo toplamda korkma yanii zaten kas gevsetıcı iğne yapıolar işlemden once
herkese ıyı geceler canlarımm esım yatmaya hazırlanıyo bende kacayım kırmızı alarm gorunuyo cunku
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana yazdım gormedınmı ask ol saka saka gozunden kacmıstır neyse tatlım benım artık sloganımız ne bebek fıkrını attık bebegı kucagımıza aldık tammı bende senın yaptıgını yapmaya calısıyorum artık ıyı geceler balcagzım baktıgın mınıgın de yanaklarına ıkı kucuk opucuk konduruver
hasretım ask olcanım hıc delı dermıyım ayolll
kardelosum sen hıc merak etme kuzu ben tutuyom takvımı sen ben dur dıyene dek devam et tamammı optum kuzu senı
garıpcım bu arada evet pko kanda anlasılır tatlım hıc merak etme
semosum bırsenım kuzuları opun yerıme
daısycım ıyı haberlerle gelır ınsallah
nıhancam sende hamıssındır ınsallah
derınımın pc yapılsa da gelse artık ben cok gremesem de laflasıyoduk yaaavvvvvvvvvv
boncugum senı kımler uzdu kuzum takma su cevreyı ayrıca da mıllete ne yaaa herkes kendı derdıne baksın offfffffffffffffffffffff uzulme kuzum
ısmını yazdıgım yazmadıgım herkese ıyı geceler bebıslı ruyalar dılıyorum ben uctumm byeeeeeeee
izmir yok mu kızlar aranız da ya
çok umutsuzdum arkadaşlar çok ilk kez çift çizgi çıktı ben nasıl sabahı beklicem şimdi yaf dualarınıza ihtiyacım var
çok ağladım banyoda görür görmez yalan bile olsa sahte bile çıksa o kadar güzel bi duyguyduki Allahım inşallah doğrudur inşallah en kısa zamanda hepimiz müjde vericez birbirimize
kız örmezsem namerdim yeterki olsun allahım duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yeğenimde aynı şeyi söylüyor bende ona gerdeğe girerken namazkılınıyor ya ozaman kıl kaldır oda gülüyor teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyor haklı değilmiyim ama
kurdele işi yapıyorum canım bitince resmini çekip sizede gösterecem sözzzzzzzz
benim açtığım topik canım
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...msiz-oglumsuz-yasiyorum-132.html#post17298768
beklerız canım herks yasadığı sısıktıları yazıo ama gam kasvet yok
eglenıoruz guluoruz anne olana kadar barıı pozıtıf oalalım daha kolay olsun dıoruz beklemek
ılk sayfada benımde hıkayem vbar
kızlar ıkıgündür gırıyorum ama hemen cıkıyorum kusurabakmayın cok hastayım dünden berı sancım durmadı ınsallah bugece gelıcem görüşürüz öptüm sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?