Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyyxyy ne güzel haber allah saglikli kucagina almani nasip etsin ins.:124::124::124::124:

darisi bizim basimiza.. gerci ben cak heycanliyim yaa düsünmemeye calisiyorum ama elimde degil acaba olmusmdur bu sefer diyee kizlarrr cook cook dua edin nolur busefer olsun hayal kirikligina ugramakta gercek cok SIKILDIM bu seferde hayal kirikli olursa cok cok agarim amaa valla bebek olsun diye hergün iliskiye girdim ins ins tutmustur.. :18::18:

alllahim herkese hayirli bir evlat nasip eder insallaahhh

kıslar merhaba yarın gıdıorum kontrole
bı daha gıremeyebılrrım nolur dualrından eksık etmeyın benıı
olurmu haftasonu opu olucak buuk ıhtımalle
allahım yardımcım olsunn amınnnn

üzülme cnmm tüp bebekmi yaptırmıstın adet oldun
Kızlar heralde adet olucam çok kötüyüm tüpten sonra adetleriniz nasıl oldu beni mahvetti daha sökülmedim.Sökülünce ne olcak acaba

canim bu kadar stres yapma kendine,herseyi oluruna birak vakti saati geldiginde olacaktir..yasinda kucuk henuz daha,allah gönlune gore versin

canim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin..kalp atislarinida duyarsin insallah..senin adina cok sevindim..bizede dua et olurmuuuu

Allah razı olsun canım rabbim hepimize pozitif haberler nasip etsin inşallah

EBRARCIM bende ankaralıyım abidinpaşada doğup büyüdüm :)) kan çekti demekki çok sevmiştim seni
inanmıyorum yaa nasıl sevindim canım demek hemşeriyiz hemide aynı semt
kk nekadar güzel bişey bak nerden nereye işte biara bunu konuşalım canım mesela nerde okudun filan.
evet bende seni çok sevmiştim canım güzel düşüncelerin için çok saol
sağol canım ALLAH razı olsun

sağol ebrarım bu sefer cok fenayım gece ağrıdan ağla ağla bir kadım uyuyamadım

evet benimde içime fenalık geldi cokta soğuk
hadiyaa çok üzüldüm canım ne olcak böyle peki?ALLAHIM şifa versin tez vakitte bu hafta duanda şifada isteyelim rabbimden
[/color][/font]

canım mr ben değil eşim çektirecek
ama cuma gün için randevu verdiler
canım çok geçmiş olsun ne için mr ?
kızlar ıkıgündür gırıyorum ama hemen cıkıyorum kusurabakmayın cok hastayım dünden berı sancım durmadı ınsallah bugece gelıcem görüşürüz öptüm sızlerı
kuzum neyin var adetmi oldun yoksam dikkat et kendine hiç dinlenemiyosun sen ya
ALLAHIM şifa versin çok özledim seni
oyy teyzesi yesin minişi tuğçem iyi olmanıza sevindim canım
buarada sen çok büyümemişsin yani resimde anlaşılmıyo kuzum dört gözle bekliyorum koca göbüşlü halini öptüm seni bitanem

canım ya bunları hakettin tabiki kullanıcaksın ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah gözünaydın tekrardan canım nasıl sevindim ya .darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun
dualarında bizi unutma ayrıca arkadaşına ve sana çok dua edicem inşallah .buarada o naaptı?doktor ne dedi seni duyunca neyaptı çok sordumda inanki sevinçten yani
bursıda aynı canım zaten iki gündür çok üşüyorum kemiklerimi bile hissediyorum inşallah hasta olmam evet vardım ama leptabın şarjı bitti kapandı bidaha açmaya üşendim
semroşum dikkat et kuzum vala bugün haberlerde bile gösterdiler bu seneki grip bi tuhsafmış bende korkuyorum bağışıklık sistemini güçlendirmeliyiz hasta olmamak için
Kızlar heralde adet olucam çok kötüyüm tüpten sonra adetleriniz nasıl oldu beni mahvetti daha sökülmedim.Sökülünce ne olcak acaba
canım ilaçları kestiysen olursun adet çok sancın olmaz umarım
inşallah öbür ay gelmez kırmızılar doğal yoldan gelir minişin canım
kardelenim hayırlısı olsun canım vardır bi hikmeti diyelim çok merak etmiştik haber vermen iyi oldu canım
# kardelenbhr
ben çıkıyorum yavru çagırıyo sonra girerim sabah erkenden burda olun hepiniz görüşek :86::86::86::86:

emredersin dayakcı sevtun
hem gelmez hemde burda olmayınca kızar şaka biyana öptüm senide
kıslar merhaba yarın gıdıorum kontrole
bı daha gıremeyebılrrım nolur dualrından eksık etmeyın benıı
olurmu haftasonu opu olucak buuk ıhtımalle
allahım yardımcım olsunn amınnnn
canım herşey gönlünce olsun emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
dualarım seninle
ben geldim

nasilsiniz kizlar
selam garibim nasılsın kuzu?
ben iyiyim şükür osmanı izleyip geldim
slm ben geldim nasılsınız

selam canım ben iyiyim sen nasılsın?

buarada KARDELOŞ gelmemiş bugün fırsatı olmadı sanırsam
DERİNİMİN selamı var herkese pc olmamış duaları okumuş saolsun öpüyo hepinizi

canım inşallah Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlklıca doğurasın
üzülme canım vardır bundada bi hayır
aferim bebem işşallah sag saglim alırsın kucaguına bebem halaya geç kaldım ama neyse bende gelmişken çekem bari
kız sevtun Allah sana şubatta eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bebiş versin halayı daha çok çekelim
slm ben geldim nasılsınız
hoşgeldin kız ece nasılsın gelmeyeli işlerinmi yoğun
Ebrarım sende hoşgeldin nasılsın

öff yaa beklemek neSIKICI ne sacma sapan ismis yaww .. kizlar yaa bu ay hamile kalmayi okadar cook cook istiorum kiiii bu ay olamassa bidahaki ayya ayyy nolur olsa sankii

cünkü esimin dogum günü 8 subat benimde adettim 4 subatta eger hamileysem ozamana kadar ögrenirrim güzel bi hediye olmasmii yanii

eger bu ay olmassa martin 27si bizim evlilik yil dönümüz ozmana hamis kalirsam ozmanda olabilir güzel hediyee yanii o yüzde bu biraz sabirsizlaniom aslinda bukadar heycan hic yapmamistim hehehehe

Son düzenleme:
selam canım sende hoşgeldin nasılsın?
senin gününmü geçti yada yakınmı ?inşallah sende müjde verirsin

kizlar bide nie bukardar cok istiom bilionusmuu simdi benim kaynanam esime hediye almis sordumm cccoook güzel hediye dedi ne acaba die israr ettim cook güzel cok pahali dedi bende dedim ayni hediyeyi almayalim söyle dedim söylemem ben kimseye dedim bana nededi biliyormusunuz senin gücün yetmez öyle hediye almaya okadar güzel pahali hediye alaman accayip güzel sen veremen öyle hediye dedi i yaaa nekadar sinir oldun anlatamam simdi hamile kalirsam kaynanama derim ozman para hersey degil benim hediyem en degerli en güzel hediye diee ama hakketi onu oo senin hediyeni istesem alir herkes alir benmikini kimse veremez diee hahah keske öle olsada die bilsemm keske hic olmassa bazilarinin cenesini havasini alirim:

ayy nekadar fesattmissim beeennn

Son düzenleme:

canım ya hayırlısı olsun inşallah bebeğimizin geldiği gün doğum günümüz olur nezaman gelirse gelsin
bende senin gibi düşünürdüm ilk bebeğimi evlilik yıldönümüme 15 gün kala kaybettim halbuki neçok istiyodum karnımda bebişimle kutlamayı
ensonuncuyuda doğum günümde kaybettim şimdi hiç düşünmüyorum ozaan olsun buzaman olsun çünkü hayırlısı nezamansa ozaman olmalı .ben hep derdim ya evlilik yıldönümümüzde olsun yada doğum günlkerimizde ama acılarını yaşadım sevinçlerini değil .
rabbim sanada hayırlı zamanda bebişini yollasın

selam canım sende hoşgeldin nasılsın?
senin gününmü geçti yada yakınmı ?inşallah sende müjde verirsin
4 subatta yakin deil ki

cok gecmis olsun cnmm aslinda bende böyle israrci deilimdir durum malumm sirf sinirden oldumm
gerci bende iilk bebisimi yani bos gebeligimi esimin dogum gününe yakin ögrendim sonra evlilik yil dönümüzde kaybettim anliyorum senin nekadar aci cektigini ama napalim nasip kismet hayat devam ediyo yolumza bakmamiz lazim acilarimizi bir kenara koyup ileri devam hep pozitif hepimiz icin hayirlisi nezamansa ozman olsun ama cokta gec kalmasin herkese hayirli bi evlat eder ins yuce rabbim

ayy sen değilde senin kaygana baya fena anlaşılan ALLAHIM muhafaza etsin nedemek oyaa sen alamazsın terbiyesiz kadın tövbe yaa bişeyler diycen onada işte resmen kaşınmış
allhım gönlüne göre versin canım inşallah hediyen küçük meleğiniz olur

amminn cnmm.. napacacas yapcak bisi yok ben 19 yasindayim o 41 ne die bilirimki sonucda büyyüm ve esimin annesi valla sunuda yazmadan gecemicem herkesin hemen hemen etrafinda böle bi iki catlak var

yaa bed dua etmek istemiorum amaa onunda benim yasimda kizzi var etme bulma dunyasi bu bir deil iki deil ben sesimi cikarmiom die ice üstüme gelioo aaaa

saol canım kader işte alnımıza neyazıldıysa onu yaşıyoruz
ALLAHIM kimseyi bekletmesin hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz
buarada sanada çok geçmiş olsun bidaha yaşamazsın umarım

senin işin zor güzel kardeşim yaşında ufak ezme pozisyonları var galiba kayganada çok gençmiş ya
ALLAHIM kolaylık versin kötü olma ama kendinide asla ezdirme
merak etme herşeyi RABBİM görüyo etme bulma dünyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…