Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarcım cok sağol canım hiç bilmiyorum sanırım bu ağrıya alışmam lazıım

şifa duası içinde teşekkür ederim cok iyi olur

buarada KARDELOŞ gelmemiş bugün fırsatı olmadı sanırsam
DERİNİMİN selamı var herkese pc olmamış duaları okumuş saolsun öpüyo hepinizi
[/QUOTE]

rüyansı hayır olsun eşinin cnm

nanelim nerelerdesin kıss geçmiş olsun kuzuuum

insallah kayracim,dilerim kucaklarimizin dolacagi gunler yakindir insallah.ben de iyiyim canim yaa,daha tahlil sonuclarim belli olmadi bekliyorum iste:18::18::18::18::18::18:

amin canım benim söz dinle öyle bakıyım sen ben geldim sen yoksun be

kiz ben sabahtan burdaydim,alinti alirken gitti sitesonrada uzun surer diye girmedim,ne bileyim hemen acildiginineyse aksama görusuruz insallah canim

canim haa cen ben lazz degilum daacanim ben izmirliyimama bayiliyorum siveli konusanlara,cok tatlilar degil mi?tamam canim bundan sonra ne yapiyoruz?tabisi agri ve akinti gunlerini degerlendiriyoruz.isin sakasi bir yanada,hersey rabbimin elinde,vakti saati gelmedikten sonra yumurtalama gununde birlikte olsan bile faydasi yokcok takilmiyorum ben böyle seylere..

canim bende birkac defa baktim,hatta soracaktim sana ama,soramadim birturlu.sunger arkadasimizda ismin yok neden diye..ama sonra belki fazla ihtiyac olmadigini,ondan yazmadiginizi dusundum.dolayisiyla 20 tane okuyacagim biliyordum,daha yeni okuyacagim.ama sorun degil canim ben 40 tane okurum..olur böyle seyler yine cok guzel yapiyorsun,bu kadar seyi bir arada yapmak zor yanii.rabbim razi olsun

rüyansı hayır olsun eşinin cnm

nanelim nerelerdesin kıss geçmiş olsun kuzuuum [/QUOTE]

insallah canim,dilerim hayirlara vesile olsun.

ebrarim unuttum yazmayii,osmani bilmiyorum canim..ben cok dizi izlemem ve takip etmemsinirimi bozuyor dizilercunku insanlara empoze ettikleri seyler hos degil..ama guzel takip edilmesi gereken film,dizi vs var tabikisanirim osman da onlardan birivaktim olursa bir ara bakarim senin osmanciga

çok saol kuzum Allahım en kısa zamanda sanada bi bebiş versin canım benim umarım herşey yolunda gider dularım seninle...

aferim bebem işşallah sag saglim alırsın kucaguına bebem halaya geç kaldım ama neyse bende gelmişken çekem bari

canım benim çook çok saol sağlıklı ol en kısa zamanda Allahım sanada nasip etsin sağlıkla...

saol canım İnşallah olur bu ay İnşallah tutunur bu ay bebişin sana sıkıca :) inşallah yüzün gülsün canım tez zamanda

kıslar merhaba yarın gıdıorum kontrole
bı daha gıremeyebılrrım nolur dualrından eksık etmeyın benıı
olurmu haftasonu opu olucak buuk ıhtımalle
allahım yardımcım olsunn amınnnn
Allahım yardımcın olsun canım inşallah bu ay hamiş kalırsın allahın izniyle dualarım seninle hayırlı haberler bekliyoruz canım

dua etmemmi kuzum ya siz bana uğurlu geldiniz vallahi inşallah benimde dualarım kabul olur en kısa zamanda sendende alırız müjdeyi Amin kuzum ben 4 hafta 1 günlüğüm şuan 5 haftalıktan önce pek görünmediği için beklicem mecburen kalp atışları için zaman çok zor geçicek ama hamdolsun bukadar olduya beklicem napalım :)

Amin kuzum darısı hepinizin başına tez zamanda İnşallah hep dualarımdasınız tatlım.arkadaşım şuan dr da çıkmasını bekliyorum güzel haberleri için...beni duyunca hiç şaşırmadı yaa sen çok güzelleşmiştin benim içime doğuyodu dedi ve çok mutlu oldu tabii :)sor tabi kuzum ya ilgilenmen ne güzel sıkılmam ben sizden merak etme :)

canım inşallah Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlklıca doğurasın
Amin canım çook çok saol darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah en kısa zamanda

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuzum benim Amin 1,5 hafta var kalp atışını duymama hayırlısı Allahımdan inşallah tutunur bebişimiz bana ve hayata darısı başına kuzum inşallah tez zamanda hamiş kal sağlıkla

daisy senıde ekledınm hamıs lıstesıne allah analı babalı büyütsün ınsallah
Amin canım darısı en kısa zamanda seninde başına çok istiyorum biran önce hepinizden alıyım müjdeyi

HERBİRİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ARKADAŞTAN ÖTE DOST OLDUNUZ BENİMLE PAYLAŞTINIZ ACIMI ÜZÜNTÜMÜ KAYGILARIMI ŞİMDİDE MUTLULUĞUMU..HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK KIYMETLİSİNİZ BENİM İÇİN HİÇ YÜZYÜZE GELMEDİĞİMİZ HALDE..
RABBİMDEN DİLEĞİM İNŞALLAH BEBİŞİM SAĞLIKLI OLSUN GÖRİYİM DUYAYIM SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAK NASİP ETSİN RABBİM
VEE.... EN KISA ZAMANDA BEBEK DİLEYEN, BENİMLE BUNLARI PAYLAŞAN SİZ ARKADAŞLARIMDA EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIN SAĞLIKLA BEBİŞLERİNİZ TUTUNSUN SİZE VE HAYATA...ÇOCUKLARI OLANLAR SAĞLIKLA MUTLULUKLA ANALI BABALI BÜYÜTSÜN EVLATLARINI İNŞALLAH.HEP DUALARIMDASINIZ SİZDE BENİUNUTMAYIN

Merhaba arkadaşlar siteyi bayadır takip ediyordum ama bugune kısmetmiş üye olmak
benide aranıza alır mısınız?
Ben iki senelik evliyim,bu zamana kadar hiç korunmadık,
gebelikte oluşmadı şuan hiç bi problem gözükmüyor bizde ama nasip tabii
umarım en kısa zamanda bizim gibi isteyen herks kavusur bebeklerine hayırlısıyla
Bu arada Sanırım yeni hamile olan biri var tebrik ederim
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin

merhaba canım hoşgeldin .inşallah allahım isteyen herkse aratmadan versin rabbim

hehehe hayatta üc seyi sevmemm iymmmiss ammminn cnnmmm allah isteyen herkese nasip eder insallah.

canm kafana takma gecen ay banada aynisi oldu adetim gecti bayabi sonra hamilileim falan die baya ümütlenmistim hep test yaptim hep negatif sonra tmm sIKILDIM artik bari adettim olsun dedim umudumu kaybedettim sonra iki gün boyunca hafif akinti geldi sonra normal reglm oldu ve tekrar umutlama ya basladim simdi gerci benimki umutlanma degilde inatlasma sirf kaganama inat
ayy ne güzel ikiz valla benim kocisde ücüz die tutturdu sanki birisini buldukta
cnm insallah güzel kalbini nur topu gibi bebis nasip eder. bekleyelim cnm gec olsun ama hayirlisi , hayirli bir evlat olur insallahh

saol canım İnşallah olur bu ay İnşallah tutunur bu ay bebişin sana sıkıca :) inşallah yüzün gülsün canım tez zamanda
amminn cnm bnm allah hepimizin yüzünü güldürür insallah

Son düzenleme:

HOS GELDIN CNM doktora falan gittinmi??

cok gecmıs olsun cnm aman saglıgın yerıne gelsınde gelır mınıslerde ınsallah dıkkatet kendıne

ugurboncugum bu listede niden ben yokum kizzzyoksa sen beni beyenmirmusunsaka bir yana da tatlim bende bu listede olmak isteyrum daaa
olurmu tatlım sen verdınde tarıhını ben eklemedım mısen yaz tarıhı eklerım cnm seve seve
buarada cnm ben senın nıkını sana yakıstıramıyorum böyle daha umutlu bısıy olsa daha güzel olmazmı sen nıye garıp olasıntabı bu benım fıkrım yalnıs anlama

boncuk benim yeni tarih 5 şubat canım yazmıştım ama görmemişsindir diye tekrar yazıyım
tatlım kusurabakma atlayabılıyorum cok gıremedıgım ıcın eklım hemencecık

netten buluyom cnm takıl bana gezdırım senı

hoşgeldın cnm aramıza umarım en kısa zamanda verırsın müjdeyı
kayram adet sancısı ama beklenen bısıydi gelmese anormal olurdubuarada sagol cnm güzel düşüncelerın için

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

Son düzenleme:

ah canım güzel dileklerin için sag olasın bebem

ugurboncugum 24 şubat adet tarihim bebem 3 kez yazıyorum görmüyonmu delü
naber beben bu arada görüşmeli ösledim be hepiciginizi gelmişken öpüşek bari kımsacıklerde yok şansıma be nerde bu millet nerde bu devlet yaw

bebişim ne haberrrrrrrrrrr :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Ben geldimmmmmmmmmm

bebişim ne haberrrrrrrrrrr :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Ben geldimmmmmmmmmm

hoş geldin kız hep beyaz çamaşırları gösteriyosun he deterjan ne kullanıyosun bembeyaz ayşe teyzene var ne yok diyolarki sevtun dövüyo kimsecikler yok pc yazıyı nasıl yazıyorum biliyomusun yavru içerde foksu seyrediya kardeşimde dibimde yatıyo bende kameranın işigiyla laf yetiştiriyorum okadar fedakarlık ediyorum ama bizim takım yok be nirdesiniz bacılar gelin kardeşiniz isi çok ösledi beya w

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…