Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

samyelicim kız korkma canım canın hiç acımıcak bende çektirdim acımadı yani:icecream: geliyim elinden tutuveriyim kuzum yaw:teselli::teselli:

evet canım sonunda gıdıyorum allah izın verırse tamam bitanem ara sıra haber vermek ıcın gırerım kocaman opuyorum seni tatlım

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn rabbimm inşallahh samyeliminn bebişini göbişine koymuşturr bizlerlede güzel haberi paylaşmasınıı nasipp eder inşallahh rabbimm en hayırlısından en saglıklısından nasipp etsinn rabbimm emeklerinii boşa çıkarmasınn aminnnnnnnnnnnn

kuzumm vallla tiken tikennimm halennn bi heyecann var içimdeee inşallahh alırız güzel haberini canımm rabbimm duysunn inşallahh rabbimm güldürsünn o güll yüzünüüü aminnn ben şükürr daha iyiyim kuzumm az önce dull aldım rahatladım biraz gündüz girdim biraz baktım geçmişede gece yazılara duaya bakamadıydım ama ettim samyelimin duasınıı rabbim kabul etsin inşallah şimdide tekrar alıntıyı okuyup yaptım duamı rabbim güldürsün

ben okudum canımm gündüz görmüştüm az önce duş aldım kırmızı görmeden okuyayım ddim rabbim kabul etsinn çok falza giremedim geçmişee eşim gelecek duayı okudumu yazayım diye geldimm çıkacamm

Hosbulduk sevtunum sende hosgeldın nasılsın kuzum bu arada tlfondan yazmak zor canım kusura bakma

Hosbulduk sevtunum sende hosgeldın nasılsın kuzum bu arada tlfondan yazmak zor canım kusura bakma

iyiyim çok şükür canım yaw artık kimse beni kıramıyo lafı sokuyorum vallahi:jeyyar::jeyyar: beni üzeni bende üzüyorum insan görmeyince daha mutlu huzurlu oluyorum benolumunekankayizsmile

Samyelıcım duana yurekten amin dıyorum ins mınıgin bebısın daha fazla bekletmez ve hemen gelır hayırlısıyla canım...

sizler bana yetiyosunuz zaten canlarım gerisi boş boşver :icecream::icecream: benim dostum cebimmiş onu anladım insanlar cebimi seviyomuş o ne demek biliyomusunuz milleti çagırıcan yediricen içirincen ozaman iyisin işin düşsün çagır kimsecikler yok karar verdim eger allah nasip ederse begegim olursa gene kimseyte demicem çünkü kimseye ihtiyacım yok bir ben bir eşim bir bebek birde aqilem yeter bana demi canlarım ben hep derim kötü günümde olmayan yanımda iyi günümde hiç olmasın demi haksızmıyım canlarım biz bize yeteriz demi ailecek:roflol::dance:

iyiyim çok şükür canım yaw artık kimse beni kıramıyo lafı sokuyorum vallahi:jeyyar::jeyyar: beni üzeni bende üzüyorum insan görmeyince daha mutlu huzurlu oluyorum benolumunekankayizsmile

iyı olmana sevindım canım haklısın bu devırde oyle oluyo malesef insanlar uzmekten cekınmıyo bızlerde karsılık vermek zorunda kalıyoruz eee sonucta bizde insanız bıyere kadar dayanabılıyoruz...

yoğun bir gündü yorgunum :sinifsinif:
karnımda aç birazdan eve gidicem yemekte yok :sinifsinif:
sen neler yapıyorsun canım

canım benım ya kıyamam ben yollayım sana yemek...bende napıyım kaynanamdayım oturuyoruz hep beraber sobayıda kurmus sıcak aranıyo valla havalar anında sogudu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…