Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canlarrrr...kimbilir geçmişte neler kaynadı ama ben yine okuyamıyorum..baştan az bişey okuyabildim..laptopun sarjı bitiyo vede yegenim bırakmıyo rahat...
ebrarım benim bende özledim hepinizi canom...adet gelmedi bitanem ama agrılarım var gene..olcam olamıyorum...seninde misafirler geliyomuş Allah kolaylıklar versin bitanem..öptüm.,

elixsir senin yazınıda gördüm cnm sorma benim pc yapıyo arada böyle bende bıktım valla...

kardeloşum,boncugum,pelinim,kayracım,turkuazım;(bu arada turkuazımdan ne haberi bekliyonuz hayırdır) ve tümmm arkadaslarım hepinizi çokkkkk öpüyorum..annemdeyiz şimdi eve gidiyoz...görüşmek üzere iyi geceler....

Kızlarrr hayırlı geceler olsun.
Yarın test günüm nolur duanızı esirgemeyin ALLAH RAZI OLSUN.

şöle bir geçmişinize baktım da 4 5 yıldık bebek hasreti çekenleri gördüm allah sabır versin inşallah bir an önce bende 4 aydır bekliyorum olmuyor diye üzülüyordum ama utandım kendimden onca yıl bekleyenleri görünce

Kızlarrr hayırlı geceler olsun.
Yarın test günüm nolur duanızı esirgemeyin ALLAH RAZI OLSUN.

İnşallah güzel haberini verirsin canım.

Canım 10 yıldır bekleyenlerde var.Daha çok yeniymişsin acele etme bencede.İnsan kendinden daha zor durumda olanları bilmeyince kendisinin sıkıntısını en kötüsü zannediyo.İnşallah sende bebeğine en kısa zamanda kavuşursun

kızlar iyi akşamlar kalamıycam maalesef umarım iyisinizdir ebrar canım ben duaları okudum ALLAH şimdiden kabul etsin hepimizin gönüllerindekini versin inşallah hoşçakalın

diyorum derinim dövelim o pcc i

herkeze slm yeni arkadaşlar gelmiş :26:

elacım sana özelden yazdım

SÜMELA,DAİSY,PELİN,KAYRAM,SEVTUN,WAY,,,,,,,arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize çok tesekür ederim,,,,,,,daisy canım hayırlı uğurlu olsun işallah sağsalim bebeğini kucağın alırsın,,,,,ebrarım çok saol canım beni anladığın için inan çok üzüldüm duaları okuyamadığım için ama elimde olmayan nedenlerden dolayı biliyosun,,,,,,,,,,,,,,,,,kendinize iyi bakın,beni unutmayan arkadaşlarıma çok tesekür ederim ALLAH gönlünüze göre versin işallahhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,,,,,

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20bitti
ELAEZEL................20bitti
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15bitti
DERYA...................15bitti
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
DERDA...................10bitti
PELİN....................10bitti
TOSTİ...................10bitti
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13bitti

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
GARİP.....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15bitti
DERYA....................15bitti
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ....................10bitti
PELİN.....................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13bitti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…