Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aslinda iki hafta öncesi kar vardi..ve gectigimiz ay neredeyse 1 ay boyunca kar kalkmadi.6,7 santim falandi ama,erimedi nedense..suan kar yok ama soguk canim --10 derece falan:18::18:

oooo çok soğukmuş gerçekten.Avrupa donuyor.Kimse kalmadı Garibim bizden başka topikte.:38:

canımya çok zordur eminim tez vakite şifa bulursun inşallah
nedemek dua yapılırken onuda ilave edicem okadar canım

garibim evet şiveli konuşanlar benimde hoşuma giderdim tam içlerine düştüm kociş pek konuşmaz ama ailesiyle beraberken şiveli konuşur :1::1:
ya canım nasıl oldu bilemiyorum işte ya listeyi buraya geçirirken oldu yada sonradan çünkü sayıyorum ben ne eksik ne fazla olmasın diye .neyse sen 20 tane daha okuyacvaksın artık kusura bakma iki iş oldu sanada .

bende çok dizi izlemem canım söylediklerine katılıyorum herşey çok seviyesiz artık
ben genelde aile dizilerinden hoşlanıyorum sayılıdır izlediğim dizi

canım yaa negüzel inanki çok mutlu oldum arkadaşın ve senin adına RABBİM tamamına erdirsin
ayrıca bizde seni çok sevdik inşallah hep aramızda olursun bebişini bu topicde doğururuz :1:
ALLAHIM güzel gönlüne göre versin

hoşgeldin aramıza canım dilerim enkısa zamanda sende anne olursun
ALLAHIM daha fazla bekletmesin

tabiki seve seve kapımız herkese açık helede bebek hasreti çekenlere

kuzum gelmişsin kaçırdım seni çok özledim seni çok arıyamadımda kaç gündür öyle yoğunumki şimdide misafir gelicek 1 hafta buralarda olamıycam .ALLAHIM sağlık versinde yorgunum cano .buarada adetinden haber yazmamışsın merak ettim inşallah gelmedi cano ?yarın aramaya çalışcam seni .çok öptüm yerin ve yokluğun çok belli :43:

birsenim ben iyiyim kuzu sen nasılsın?yumurtalar çalışıyo bende çaslışıyomda benim sıpa biraz tembel aslında belkide akıllı bu hayata gelmekten korkuyo sanırsam hayırlısı kuzum duanda beni unutma

ablam sanada iyi geceler kaçırdım seni kuzum :2:öptüm çok

ayy bende 1 saattir bakıyorum girmeyince cezamız ağır oluyo kuzum :1:

şifa olsun semroşum birazda ben yesem ya meyveyle hiç aram yok kocişim bıktı benden :30:

kaçırdım seni canım iyi geceler

selam tatlışlar hepinize iyi geceler bugün kardeloşum,pelinim gelmemişler ya peloşu iyce merak ettim kardeloşum mesaj atmışda .
eve geç geldim sonra kapı çaldı bibaktım misafir genin yarısında neyse 1 saat oturup gitti .bende geç kaldım buraya tabi .neyse benden bukadar :27:

evet canım yaaaaaaaaaaaaa ben çıkmışım sen gelmişsin :59:

oooo çok soğukmuş gerçekten.Avrupa donuyor.Kimse kalmadı Garibim bizden başka topikte.:38:

evet canim soguk,donuyoruz gercekten..ama insanogluyuz yazin sicak,kisin soguk diyoruz..hee avrupa donuyor:1:evet ya kimse kalmamis bizden baska topikte:59::59::59:

Ankara'da yaşıyorum ben burası soğuk ama o kadar değil.Doya doya bi kar göremedik bu sene maalesef

ailemle konustugumda onlarda turkiyede havalarin guzel oldugunu söyluyorlar..belli mi olur allah'in taktiri,kis cikmadi henuz,belki kar yagar:16:

Son düzenleme:
canım eşim biraz daha iyi kac gündür giremiyorum ikimizde cok fena kapmışız hastalıgı sinuzit olmuşuz hastanelerde acillerde gecti günlerimiz bugun daha iyiyim allaha şükür ama hala ilac kullanıyorum...sen nasılsın tatlım iyisindir inş öpüyorum seni cok kendine dikkat et...:16:
eboşum ya hastalıklarla ugraşıyorum kac gündür eşimde bende cok kötü olduk giremedim her yerim agruyodu valla o halle bide eşime baktım ikimizde sinuzıt olmuşuz bide benim bogazlarımda kötü olmuş şimdi daha iyiyim allaha şükür ilaclarımı kullanıyorum hala...beni merak ettiginiz icin kayrama ve sana cok teşekkür ediyorum...sen nasılsın canım iyisindir inş kocaman öpüyorum seni...:54:

canım gözünaydın rahim filmin temiz cıkmış cok sevindim inanki...inş bundan sonra en kısa zamanda hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın:54:

günaydın kızlar...gecmişe bakamadım cok uzamış sayfalar zaten kafamda almıyo ama hepinizi cok özledim derinim,aleynam,boncugum,sevtunum,semram,birsenim,eliksirim,samyelim,turkuazım,yeterim,selinam,unuttugum varsa kusura bakmasın sizlerde iyisinizdir inş hepinizi cok öpüyorum:16::16:

daisy canım sende hamileymişsin inan cok sevindim bi kacgündür yoktum gec oldu ama cok tebrik ederim...hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...:54:

çok şükür iyiyim canım sende iyisindir inşallah bende seni öpüyorum canım:16:

semra ve kardelencim ben suan cikamk durumundayim:59:malum aksam yemegi vakti yaklasiyor:27:görusuruz yine insallah,allah'a emanet olun:38::38:

:60::60::60::60::60::60::60::60: hahaha haklısın canım birbirimizi bekledik resmen:) ALLAH'IM en kısa zamanda bu topikteki bütün arkadaşlarım hamile kalsın inşallahhhh....yatıp kalkıp dua ediyorum size (benim gibi her sabah göğüs ağrısıyla ufak ufak mide bulantılarıyla bide karnınızda mucizenizle uyanın en yakın sabahınıza inşallah)

amin canım rabbim dualarımızı habul etsin hayırlısıyla inşallah
semra ve kardelencim ben suan cikamk durumundayim:59:malum aksam yemegi vakti yaklasiyor:27:görusuruz yine insallah,allah'a emanet olun:38::38:

aaaaaaaaaaaa gitmeeeeeeeeee anca gelebildim çok kalamıyacağım malum yemek saati çok haklısın gürüşmek üzere bayyyyyyy
sende canım.Bende çıkıyım semracım iyisin inşallah konuşamadık sonra görüşmek üzere:80:

çok şükür canım iyiyim sende iyisindir inşallah görüşürüz canım bayyyyyyyyyyyyyyyy:79:

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20bitti
ELAEZEL................20bitti
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15bitti
DERYA...................15bitti
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10bitti
DERDA...................10bitti
PELİN....................10bitti
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13bitti

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
GARİP.....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15bitti
DERYA....................15bitti
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ....................10
PELİN.....................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13bitti

ben eliksir için elaezelin yerine 20 tane okuyorum
deryam sende sunger için okursan sevinirim kuzum inşallah diğer arkadaşlarda haber verir .

ebrarım ben ayetel kürsileri okudum ve bitti yazdım canım... bu arada misafırın varmış kolay gelsin fazla yorma kendini tatlım:54:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ebrar ablacım misafirin geliyormuş kolay gelsin.dua işini mutlaka yaparız abla sen merak etme.hangimiz varsa hallederiz gözün arkada kalmasın.kendine iyi bak abla.

Back
X