geçmiş olsun canım ben başka bir profa gittim o da tanınmış biri lütfü bey belki duymuşsundur.o da dosyama şöyle baktı.sana hiç rahim filmi histeroskopi yapıldı mı dedi bende gerek yok denilmişti dedi muane etti.ben de sana diyen doktor arkadaşlara katılıyorum.dedi.bir alternatif dikiş kalmış bakalım 11 haftalıkken deneyelim dikiş atılır.su gelecekmi gelmeyecekmi?kortizonu da tavsiye etmiyorum dedi.yani kafamı karıştırdı artık hangisine inanacaksak.hem rahimle problem yok diyo.hem rahimağzına dikiş kalmış bir alternatif diyor.anlıyacağın pek içime sinmedi.herhalde beni bilen hocayla devam etmek daha doğru gibi bilmiyorum.artık doktor gezmek istemiyorum.neyse benden böyle işte kafanı şişirdim kusura bakma...
Lütfü hocayı duydum duymaz olurmuyum KK nın popüler doktorlarından ama muayene ücreti bana çok fazla gelmişti.Hoş şimdi gittiğim dr.da özele geçti neyse.Valla içine sinen bi dr.la devam et derim ben şu anki dr.umu sevdim nasıl bi yöntem izliycek doğru insanmı bilmiyorum ama en azından moral veriyo bön bön yüzüme bakmıyo bi ton muayene parası verdikten sonra.İnşallah doğru insanlarla karşılaşırız bu zor süreçte
bu saatte kimsecikler yoktur tabiki anca fırsat buldum dualar tamam sayılır çok sevindim deryam görmüştür umarım 20 tane sunger için okuyacağını .buarada kardelenim çok teşekkür ederim canım ilgilenmişsin ALLAH razı olsun .selinam sende saol ilgileniriz demişsin allahım gönlünze göre versin .
ben çok fena yorgunum hanımlar ilk günden sıyırdım yani misafirimin çok yramaz biçocuğu var düz duvara tırmanıyo diyebilirim 1 hafta nasıl geçicek bilemiyorum bana dua edin .tam bi afacan ya aslında çok sevimli ama yaramaz olunca sevilmiyodaneyse geçer umarım yaa .
yarın dua vaktinde girmeye çalışıcam inşallah başarabilirim eğer gelemezsem artık bişeyler yaparsınız .hepinizi çok özliycem anca böyle geceleri yazarım .öpüyorum sizi .
buarada yarın mirandanın test günü inşallah pozitif sonuç olur topicimizde bayram sevinci yaşarız .
herkese tek tek yazamıyorum gerçekten kafam çok dolu ve yorgunum
ALLAHA emanetsiniz canım arkadaşlarım
selam kızlar
benide ekleyin listeye diyeceğim ama şu an regliyim,nasıl olacak?
İnşallah güzel haberini verirsin canım.
Canım 10 yıldır bekleyenlerde var.Daha çok yeniymişsin acele etme bencede.İnsan kendinden daha zor durumda olanları bilmeyince kendisinin sıkıntısını en kötüsü zannediyo.İnşallah sende bebeğine en kısa zamanda kavuşursun
işşallah rabbim boş çıkarmaz bebem emeklerini dua ediyorum inan senin için allahım tez zzmanda bebegini gönderiri işşallah bak allah korusun eger olmazsada yılmak yıkılmak yok unutma bak biz hepimiz burda kader arkadaşıyız bunu unutmayasın he gel bakıyım kollarıma teselli edem bari
canım benim ne demek allahım tez zzmanda versin sanada bebikini kız kız söz ben burda olursan ilk hayayın benden haberin olsun şimdiden çekemde sözüğmü tutam bari
bu saatte kimsecikler yoktur tabiki anca fırsat buldum dualar tamam sayılır çok sevindim deryam görmüştür umarım 20 tane sunger için okuyacağını .buarada kardelenim çok teşekkür ederim canım ilgilenmişsin ALLAH razı olsun .selinam sende saol ilgileniriz demişsin allahım gönlünze göre versin .
ben çok fena yorgunum hanımlar ilk günden sıyırdım yani misafirimin çok yramaz biçocuğu var düz duvara tırmanıyo diyebilirim 1 hafta nasıl geçicek bilemiyorum bana dua edin .tam bi afacan ya aslında çok sevimli ama yaramaz olunca sevilmiyodaneyse geçer umarım yaa .
yarın dua vaktinde girmeye çalışıcam inşallah başarabilirim eğer gelemezsem artık bişeyler yaparsınız .hepinizi çok özliycem anca böyle geceleri yazarım .öpüyorum sizi .
buarada yarın mirandanın test günü inşallah pozitif sonuç olur topicimizde bayram sevinci yaşarız .
inşşşşşşşşşşşşşş güzel haberle dön bu gün inşşşşşşşşşşşşşş
allahım hepinizden razı olsun inşallah güzel sonuçlarla dönmeyi nasip eder allahımmm
kızlar size bişey danışmak istiyorum bu ay çok kasılmalarım oldu kasıklarımda ve sık sık sıvı geldi sol yumurtalığımdan sanki yumurtlama tarihlerimde ve adetim geçeli 4 gün oldu sizce test yapmalımıyım erkenmi ve sabahları miğde bulantılarım var zaman zaman
canım kandan baktır
eğer gebilk varsa çıkar
kızlar size bişey danışmak istiyorum bu ay çok kasılmalarım oldu kasıklarımda ve sık sık sıvı geldi sol yumurtalığımdan sanki yumurtlama tarihlerimde ve adetim geçeli 4 gün oldu sizce test yapmalımıyım erkenmi ve sabahları miğde bulantılarım var zaman zaman
[COLOR="red"GÜNÜNÜZ AYDIN CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN[/COLOR]
FISTIĞIM ERKEK ANNESİ OLUYOSUN DEMEK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ÇOK SEVİNDİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH CANIM
ALLAH YARDIM CI OLSUN GÜLÜM YAAAAAAAAAA FAZLA YORMA KENDİNİ
CANIM HOŞGELMİŞSİN İLK DEFAMI OLUYOR GECİKMEN
hb cnm evet bu ay ilk kez oldu daha öncesinde adet günlerimden önce dayanayıp test yapmıştım tabi sonuç negatifti ama ne bilim sanki bu ay farklı gibi kendimide çok umutlandırmak istemiyorum toparlanmam uzun sürüyor.
ozaman bir iki gün daha bekle testi öyle yap belirtiler kişiye göre değişiyor canım rabbim gönlüne göre versin
pazartesi inş. Gidicem bakalım test alıp yapmaya korkuyorum her ay hüsrana uğramaktan bıktım
inş inş hamişimdir yaa allah dileyen herkese versin...
Benim için dua edermisiniz kıslar hayırlısı allahtan bakalım
inşallah canım hayırlısıyla gelir minişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?