Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Lütfü hocayı duydum duymaz olurmuyum KK nın popüler doktorlarından ama muayene ücreti bana çok fazla gelmişti.Hoş şimdi gittiğim dr.da özele geçti neyse.Valla içine sinen bi dr.la devam et derim ben şu anki dr.umu sevdim nasıl bi yöntem izliycek doğru insanmı bilmiyorum ama en azından moral veriyo bön bön yüzüme bakmıyo bi ton muayene parası verdikten sonra.İnşallah doğru insanlarla karşılaşırız bu zor süreçte

evet canım öyle bana da çok geldi ücreti ama hadi dedim bir de ona gideyim sonra birde ona gösterseydim dememek için 15 dakika felan sürdü zaten muaneyi sayarsak hadi 20 dakika ben de sinan beye devam ederim herhalde çünkü o bana hep moral veriyor hoş son 2 düşüğüm tedavide oldu ama bana şu sebepden diye açıklıyor.bana dikiş atılırsa dedim lütfü beye peki yine geldi diyelim dedim su diğer hamileliğimde şansım azalırmış öyle demişlerdi bana dedim yani evet o da var dedi.inşaallah tez zamanda bizlerde bu süreçleri atlatırız canım dua et...iyi geceler

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20bitti
ELAEZEL................20bitti
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15bitti
DERYA...................15bitti
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10bitti
KARDELENBHR.........10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
DERDA...................10bitti
PELİN....................10bitti
TOSTİ...................10bitti
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10bitti
TUĞÇE...................13bitti

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
GARİP.....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15bitti
DERYA....................15bitti
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ....................10bitti
PELİN.....................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10bitti
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13bitti

bu saatte kimsecikler yoktur tabiki anca fırsat buldum dualar tamam sayılır çok sevindim deryam görmüştür umarım 20 tane sunger için okuyacağını .buarada kardelenim çok teşekkür ederim canım ilgilenmişsin ALLAH razı olsun .selinam sende saol ilgileniriz demişsin allahım gönlünze göre versin .
ben çok fena yorgunum hanımlar ilk günden sıyırdım yani misafirimin çok yramaz biçocuğu var düz duvara tırmanıyo diyebilirim 1 hafta nasıl geçicek bilemiyorum bana dua edin .tam bi afacan ya aslında çok sevimli ama yaramaz olunca sevilmiyoda neyse geçer umarım yaa .
yarın dua vaktinde girmeye çalışıcam inşallah başarabilirim eğer gelemezsem artık bişeyler yaparsınız .hepinizi çok özliycem anca böyle geceleri yazarım .öpüyorum sizi .
buarada yarın mirandanın test günü inşallah pozitif sonuç olur topicimizde bayram sevinci yaşarız .
herkese tek tek yazamıyorum gerçekten kafam çok dolu ve yorgunum
ALLAHA emanetsiniz canım arkadaşlarım

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
HAYRILI CUMALARRRRRRRRRRRRRRRR
RABBİM CUMA HÜRMETİNE DUALRIMIZI KABUL ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sana kolay gelsin
canım
allah yardımcın olsun

inşşşşşşşşşşşşşş güzel haberle dön bu gün inşşşşşşşşşşşşşş

inşşşşşşşşşşşşşş güzel haberle dön bu gün inşşşşşşşşşşşşşş

Allahım hepinizden razı olsun inşallah güzel sonuçlarla dönmeyi nasip eder allahımmm

allahım hepinizden razı olsun inşallah güzel sonuçlarla dönmeyi nasip eder allahımmm

inşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebişi dualrımızdasın
rabbim senin ve bekleyen herkesini yüzünü gülüdrsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar size bişey danışmak istiyorum bu ay çok kasılmalarım oldu kasıklarımda ve sık sık sıvı geldi sol yumurtalığımdan sanki yumurtlama tarihlerimde ve adetim geçeli 4 gün oldu sizce test yapmalımıyım erkenmi ve sabahları miğde bulantılarım var zaman zaman

canım kandan baktır
eğer gebilk varsa çıkar

[COLOR="red"GÜNÜNÜZ AYDIN CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN[/COLOR][/SIZE]

[quote="birsen29, post: 17362954"]merhaba canım kızlra sizede selam ama çıkmam lazım sabah erken kalkacam geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayıın duamıda okudum kardelen49 biiti yazabilirsin canım pc bozuldu eşim anca yaptı herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın şimdiden dualara amiinn canım[/QUOTE]

FISTIĞIM ERKEK ANNESİ OLUYOSUN DEMEK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ÇOK SEVİNDİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH CANIM

ALLAH YARDIM CI OLSUN GÜLÜM YAAAAAAAAAA FAZLA YORMA KENDİNİ

CANIM HOŞGELMİŞSİN İLK DEFAMI OLUYOR GECİKMEN

hb cnm evet bu ay ilk kez oldu daha öncesinde adet günlerimden önce dayanayıp test yapmıştım tabi sonuç negatifti ama ne bilim sanki bu ay farklı gibi kendimide çok umutlandırmak istemiyorum toparlanmam uzun sürüyor.

ozaman bir iki gün daha bekle testi öyle yap belirtiler kişiye göre değişiyor canım rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…