herkese günaydın ben umut dolu bir güne uyandım allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah bize melek yüzleri ile gülecekler parmagımızı sıkacalar allahım o günleri bize gösterecek izniyleeee inşallah
bu arada ben de şu dua işine girmek istiyorum arkadaşlara bende dua yollamak istiyorum ne yapacağım sadece listedekilere okuyacağız yoksa listeyemi ekleniyorummm
kızlar ben duada olamıycam dualara şimdiden amin diyorum herkez iyidr inşallah cok gecmişe gidemiyorum
miranda inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin canım allah kalbine göre versin
şimdi cıkmam lazım herkese hayırlı günler
canım ya allah sabır versin inş. 1 haftalık misafir kolay değil.bu saatte kimsecikler yoktur tabiki anca fırsat buldum dualar tamam sayılır çok sevindim deryam görmüştür umarım 20 tane sunger için okuyacağını .buarada kardelenim çok teşekkür ederim canım ilgilenmişsin ALLAH razı olsun .selinam sende saol ilgileniriz demişsin allahım gönlünze göre versin .
ben çok fena yorgunum hanımlar ilk günden sıyırdım yani misafirimin çok yramaz biçocuğu var düz duvara tırmanıyo diyebilirim 1 hafta nasıl geçicek bilemiyorum bana dua edin .tam bi afacan ya aslında çok sevimli ama yaramaz olunca sevilmiyodaneyse geçer umarım yaa .
yarın dua vaktinde girmeye çalışıcam inşallah başarabilirim eğer gelemezsem artık bişeyler yaparsınız .hepinizi çok özliycem anca böyle geceleri yazarım .öpüyorum sizi .
buarada yarın mirandanın test günü inşallah pozitif sonuç olur topicimizde bayram sevinci yaşarız .
herkese tek tek yazamıyorum gerçekten kafam çok dolu ve yorgunum
ALLAHA emanetsiniz canım arkadaşlarım
hayırlı cumalar kızlar rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebekler sahip olmayı nasip eder
hepinizi çok öpüyorum sağlıcakla kalın
bu saatte kimsecikler yoktur tabiki anca fırsat buldum dualar tamam sayılır çok sevindim deryam görmüştür umarım 20 tane sunger için okuyacağını .buarada kardelenim çok teşekkür ederim canım ilgilenmişsin ALLAH razı olsun .selinam sende saol ilgileniriz demişsin allahım gönlünze göre versin .
ben çok fena yorgunum hanımlar ilk günden sıyırdım yani misafirimin çok yramaz biçocuğu var düz duvara tırmanıyo diyebilirim 1 hafta nasıl geçicek bilemiyorum bana dua edin .tam bi afacan ya aslında çok sevimli ama yaramaz olunca sevilmiyodaneyse geçer umarım yaa .
yarın dua vaktinde girmeye çalışıcam inşallah başarabilirim eğer gelemezsem artık bişeyler yaparsınız .hepinizi çok özliycem anca böyle geceleri yazarım .öpüyorum sizi .
buarada yarın mirandanın test günü inşallah pozitif sonuç olur topicimizde bayram sevinci yaşarız .
herkese tek tek yazamıyorum gerçekten kafam çok dolu ve yorgunum
ALLAHA emanetsiniz canım arkadaşlarım
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20bitti
ELAEZEL................20bitti
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15bitti
DERYA...................15bitti
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10bitti
KARDELENBHR.........10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
DERDA...................10bitti
PELİN....................10bitti
TOSTİ...................10bitti
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10bitti
TUĞÇE...................13bitti
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
GARİP.....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15bitti
DERYA....................15bitti
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ....................10bitti
PELİN.....................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10bitti
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13bitti
Arkadaşlar hayırlı cumalar kimse gelmemiş.Bende duayı bulmaya çalışıyodum Selina sen hazırlamışsın.İnşallah arkadaşlarımız en kısa zamanda bebişlerine kavuşur
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ELİXSİRİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SUNGERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
Arkadaşlar hayırlı cumalar kimse gelmemiş.Bende duayı bulmaya çalışıyodum Selina sen hazırlamışsın.İnşallah arkadaşlarımız en kısa zamanda bebişlerine kavuşur
şu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.hayırlısıyla sunger ve elixsir arkadaşımıza sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.amin
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ELİXSİRİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SUNGERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?