hoşgeldin abla,nasıl bi çocukmuş ya garip annesi bişey demiyomu abla ya yoksa sen bi kenarda sıkıştır yoksa çok zor 1 hafta allah kolaylık versin dualarımızdasın tabiki.TÜM KALBİMLE AMİN DİYORUM
ALLAHIM ARKADALARIMIZA TEZ VAKİTTE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN .
ELİXSİRİME ŞİFA NASİP ETSİN İNŞALLAH
selinam çok saol güzel kardeşim ALLAH razı olsuun .
kardelenim sendende rabbim razı olsun
hepinizi çok seviyorum kızlar
benim durum acayip vahim ben hayatımda böyle çocuk görmediminşallah keçileri kaçırmam .
sizleri öpüyrum hepinize çok teşekkür ederim
MÜBAREK VAKTTE DUAMDASINIZ SİZDE DUANIZDA UNUTMAYIN BENİ
MİRANDANINDA MÜJDESİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SUNGERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin diyorum canı gönülden
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SUNGERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ELİXSİRİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
canım benim senin misafir benim yavru kız biz ne etcez seninle bebem be bu arada allahım sabır versin canım pek dadludur şimdi kız o velet kızmı irkekmi kaç yaşında annem derki herzaman 100 tane adam gelsin bir tane çocuk gelmesin seninkide o hesapbu saatte kimsecikler yoktur tabiki anca fırsat buldum dualar tamam sayılır çok sevindim deryam görmüştür umarım 20 tane sunger için okuyacağını .buarada kardelenim çok teşekkür ederim canım ilgilenmişsin ALLAH razı olsun .selinam sende saol ilgileniriz demişsin allahım gönlünze göre versin .
ben çok fena yorgunum hanımlar ilk günden sıyırdım yani misafirimin çok yramaz biçocuğu var düz duvara tırmanıyo diyebilirim 1 hafta nasıl geçicek bilemiyorum bana dua edin .tam bi afacan ya aslında çok sevimli ama yaramaz olunca sevilmiyodaneyse geçer umarım yaa .
yarın dua vaktinde girmeye çalışıcam inşallah başarabilirim eğer gelemezsem artık bişeyler yaparsınız .hepinizi çok özliycem anca böyle geceleri yazarım .öpüyorum sizi .
buarada yarın mirandanın test günü inşallah pozitif sonuç olur topicimizde bayram sevinci yaşarız .
herkese tek tek yazamıyorum gerçekten kafam çok dolu ve yorgunum
ALLAHA emanetsiniz canım arkadaşlarım
kızlar duaya katılmak ıcın gelmıstım ablamın yazısını okuyunca gecmsı bıle okuyamamdım dogru durust su an okuyacaktım kı halilim arkadasımız okumus herhalde kusura bakmayın ne olur dun esımın pc de ıslerı vardı braz da tartısmıstık bu yuzden gıremedım sıteye cok kotu oldum sımdı yaaa ablacım tekrardan com ozur dılerım kardelencım ve selınacım duaya baktıgınız ıcın de cok tesekkurler
sunger ve elıksırcım dualarınıza gonulden amın ıyorum mınık mucızılerınız ınsallah en ksa zamanda sızınle olur
kızlar duaya katılmak ıcın gelmıstım ablamın yazısını okuyunca gecmsı bıle okuyamamdım dogru durust su an okuyacaktım kı halilim arkadasımız okumus herhalde kusura bakmayın ne olur dun esımın pc de ıslerı vardı braz da tartısmıstık bu yuzden gıremedım sıteye cok kotu oldum sımdı yaaa ablacım tekrardan com ozur dılerım kardelencım ve selınacım duaya baktıgınız ıcın de cok tesekkurler
sunger ve elıksırcım dualarınıza gonulden amın ıyorum mınık mucızılerınız ınsallah en ksa zamanda sızınle olur
aminn sağol evrarım bizde seni cok seviyorumTÜM KALBİMLE AMİN DİYORUM
benim durum acayip vahim ben hayatımda böyle çocuk görmediminşallah keçileri kaçırmam .
aminnnnn xanım sağolokunan şu anda okunan ezanın hürmetine rabbim evlatlarınızı size göndersin amin....
inş canım sağolkızlar duaya katılmak ıcın gelmıstım ablamın yazısını okuyunca gecmsı bıle okuyamamdım dogru durust su an okuyacaktım kı halilim arkadasımız okumus herhalde kusura bakmayın ne olur dun esımın pc de ıslerı vardı braz da tartısmıstık bu yuzden gıremedım sıteye cok kotu oldum sımdı yaaa ablacım tekrardan com ozur dılerım kardelencım ve selınacım duaya baktıgınız ıcın de cok tesekkurler
canım benim senin misafir benim yavru kız biz ne etcez seninle bebem be bu arada allahım sabır versin canım pek dadludur şimdi kız o velet kızmı irkekmi kaç yaşında annem derki herzaman 100 tane adam gelsin bir tane çocuk gelmesin seninkide o hesapgörüşürüz bebem
canem az gelsene emesene yavru çagırmadan birşey decam
herkeze hayırlı cumalar güzel bir hafta sonu diliyorum ben yarından sonra servis dışı olabilirim ablam gelicekya ondan yane
ben çıktım hatunlar benim yavru çagırıyo aeo bay
canım gecmıs olsun canım ınsallah dokuz ay o agrıları gormessın bıtanem sordugun soruyla ılgılı bılgım yok bıtanem ama ınsallah kolay cıkıyodurKızlar adet oldum ama korkunç ağrım var.Birde size sorıyım çapadan ikinci rapor nasıl çıkıyor çok zormu kolaymı çok merak ediyorum.
canım cok sevındım rabbım onune baska engel cıkarmadan versın bebısını kucagınakızlar bu arada bugün dr a gttim polip var demişlerdi ameliyat gerekebilir demişti biopsiyi yapan dr bugün infertilite bölümüne gttiğimde gerek yok temiz dediler hormon sonuçlarıma iii dedi eşimin sonuçlarına iii dedi ama volümün düşük olduğunu söledi tekrar test yapılsın kan testini de yaptırsın dedi veeee tadaviye başlıyalım dediiii çok mutluyum arakadaşlar dualarınızlaaaaaa.......
canım osledık senı en kısa zamanda don aramıza ama döndüğünde galıba ben olmıcam cunku pztesı turkıyeye gdıyorum orada net ımkanım yok senı sevıyorum tatlım ınsallah adet olmazsın bu arada agrıların bebıs agrısıdır ınsallahselam canlarrrr...kimbilir geçmişte neler kaynadı ama ben yine okuyamıyorum..baştan az bişey okuyabildim..laptopun sarjı bitiyo vede yegenim bırakmıyo rahat...
ebrarım benim bende özledim hepinizi canom...adet gelmedi bitanem ama agrılarım var gene..olcam olamıyorum...seninde misafirler geliyomuş Allah kolaylıklar versin bitanem..öptüm.,
elixsir senin yazınıda gördüm cnm sorma benim pc yapıyo arada böyle bende bıktım valla...
kardeloşum,boncugum,pelinim,kayracım,turkuazım;(bu arada turkuazımdan ne haberi bekliyonuz hayırdır) ve tümmm arkadaslarım hepinizi çokkkkk öpüyorum..annemdeyiz şimdi eve gidiyoz...görüşmek üzere iyi geceler....
ah kuzum haberlerını buyuk bır merakla beklıyorum hadı daısy gıbı sende bıze halayları cektır ınsallahKızlarrr hayırlı geceler olsun.
Yarın test günüm nolur duanızı esirgemeyin ALLAH RAZI OLSUN.
amın bıtanem cok guzel bır dua etmıssın saolasınkısslar hepinize hayırlı geceler diliyorum veee
once keseyi,
sonra icinde minnacık atan pıtpıt kalbi,
ardından buyumesini,
sonra hareketlerini,
sonrada kucagınıza almanızı,
memelerinize dusmesini dilerim... bebişlerimizin inş cok bekletmeden gelirlerrr
canım erkek annesı oluyomussun bı pasa daha gelıyo bıze demek kucagına da alırsın ınsallahkızlar okudum ekledim
canım bence kafanda doru ısaretı kalmasın fılmı cektır derım ben sana tek alternatıf dıkıs de ne demek ınsallah bır sorun cıkmadan alırsın bebegını kucagınageçmiş olsun canım ben başka bir profa gittim o da tanınmış biri lütfü bey belki duymuşsundur.o da dosyama şöyle baktı.sana hiç rahim filmi histeroskopi yapıldı mı dedi bende gerek yok denilmişti dedi muane etti.ben de sana diyen doktor arkadaşlara katılıyorum.dedi.bir alternatif dikiş kalmış bakalım 11 haftalıkken deneyelim dikiş atılır.su gelecekmi gelmeyecekmi?kortizonu da tavsiye etmiyorum dedi.yani kafamı karıştırdı artık hangisine inanacaksak.hem rahimle problem yok diyo.hem rahimağzına dikiş kalmış bir alternatif diyor.anlıyacağın pek içime sinmedi.herhalde beni bilen hocayla devam etmek daha doğru gibi bilmiyorum.artık doktor gezmek istemiyorum.neyse benden böyle işte kafanı şişirdim kusura bakma...
ablacım belkı gırıp okumaya vaktın olmaz ama yınede yazıyorum cok ama cok ozur dılerım gercekten cok mahcup oldum duaya gırdıgım anda gordum yazını gercektenTÜM KALBİMLE AMİN DİYORUM
canım benim senin misafir benim yavru kız biz ne etcez seninle bebem be bu arada allahım sabır versin canım pek dadludur şimdi kız o velet kızmı irkekmi kaç yaşında annem derki herzaman 100 tane adam gelsin bir tane çocuk gelmesin seninkide o hesapgörüşürüz bebem
canem az gelsene emesene yavru çagırmadan birşey decam
herkeze hayırlı cumalar güzel bir hafta sonu diliyorum ben yarından sonra servis dışı olabilirim ablam gelicekya ondan yane
hoşgeldin canım önemli değil ben okudum senin yerine halilim arkadaşımız okumak isterim diye yazmıştı dedim ama göremedi msjı çıkmıştı.okuyuverdim nolucak canım şu mübarek günde böyle şeylerden mutluluk duyuyorum.kendimi daha huzurlu ve ferah hissediyorum.peki şimdi eşinle iyisiniz dimi canım?
elaezel arkadaşımız regl olduğu için sunger arkadaşımıza okunacak 20 tane duamız kaldı halilim sen bende dua okuyabilirim demişsin şimdi okuyabilirmisin?yoksa ben okuyayım.duayı yapalım ?
kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
dualarınız ona ugurlu geldıı bana da dua okurmusunuz kıslar pazatesı yumurta toplama işlemı olacak
eğer okuyabılırsenız cok mutlu olurum blkı banada ugurlu gelır
allaahhhh çok şükür yaaa sonunda sevindirdi bizi sabahtır onu bekliyorum güzel haber getirecek diye.rabbim inş sağ salim kucağına aldığı günleride göstersin inş.hayırlı uğurlu olsun.kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
dualarınız ona ugurlu geldıı bana da dua okurmusunuz kıslar pazatesı yumurta toplama işlemı olacak
kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?