Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin abla,nasıl bi çocukmuş ya garip annesi bişey demiyomu abla ya yoksa sen bi kenarda sıkıştır yoksa çok zor 1 hafta allah kolaylık versin dualarımızdasın tabiki.

amin amin amin en içten kalbimle amin diyorum allahım duysun inşallah sesimizi

bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar ben duaya gec kaldım

# way
# KAYRAM29+
# hiranur_87
# kardelen49
ulen genemi geç kaldım benim yavru çagırdı içeri girdim açtım ama ne çare yav dua edilmiş aglam istiyorum sayın seyirc,iler
ben bir geçmise gidem gelem bari

kızlar duaya katılmak ıcın gelmıstım ablamın yazısını okuyunca gecmsı bıle okuyamamdım dogru durust su an okuyacaktım kı halilim arkadasımız okumus herhalde kusura bakmayın ne olur dun esımın pc de ıslerı vardı braz da tartısmıstık bu yuzden gıremedım sıteye cok kotu oldum sımdı yaaa ablacım tekrardan com ozur dılerım kardelencım ve selınacım duaya baktıgınız ıcın de cok tesekkurler

sunger ve elıksırcım dualarınıza gonulden amın ıyorum mınık mucızılerınız ınsallah en ksa zamanda sızınle olur

amin diyorum canı gönülden
amin diyorum canı gönülden
canım benim senin misafir benim yavru kız biz ne etcez seninle bebem be bu arada allahım sabır versin canım pek dadludur şimdi kız o velet kızmı irkekmi kaç yaşında annem derki herzaman 100 tane adam gelsin bir tane çocuk gelmesin seninkide o hesapgörüşürüz bebem

canem az gelsene emesene yavru çagırmadan birşey decam
herkeze hayırlı cumalar güzel bir hafta sonu diliyorum ben yarından sonra servis dışı olabilirim ablam gelicekya ondan yane

hoşgeldin canım önemli değil ben okudum senin yerine halilim arkadaşımız okumak isterim diye yazmıştı dedim ama göremedi msjı çıkmıştı.okuyuverdim nolucak canım şu mübarek günde böyle şeylerden mutluluk duyuyorum.kendimi daha huzurlu ve ferah hissediyorum.peki şimdi eşinle iyisiniz dimi canım?

miranda canem nerde kaldım bebem ya meraktan öldüm burda işşallah güzel çıkar sonuçların çıkmazsada üzülme herşeyde vardır bir hayır ölle düşün gene denersin öpiyorum bebem seni işşallah ben burdayken gelirsin yoksa görüşemeyiz yane benim yavru kızyoda

aminn sağol evrarım bizde seni cok seviyorum
okunan şu anda okunan ezanın hürmetine rabbim evlatlarınızı size göndersin amin....
aminnnnn xanım sağol
inş canım sağol

sağol sevtuncum

Kızlar adet oldum ama korkunç ağrım var.Birde size sorıyım çapadan ikinci rapor nasıl çıkıyor çok zormu kolaymı çok merak ediyorum.
canım gecmıs olsun canım ınsallah dokuz ay o agrıları gormessın bıtanem sordugun soruyla ılgılı bılgım yok bıtanem ama ınsallah kolay cıkıyodur
canım cok sevındım rabbım onune baska engel cıkarmadan versın bebısını kucagına
canım osledık senı en kısa zamanda don aramıza ama döndüğünde galıba ben olmıcam cunku pztesı turkıyeye gdıyorum orada net ımkanım yok senı sevıyorum tatlım ınsallah adet olmazsın bu arada agrıların bebıs agrısıdır ınsallah
Kızlarrr hayırlı geceler olsun.
Yarın test günüm nolur duanızı esirgemeyin ALLAH RAZI OLSUN.
ah kuzum haberlerını buyuk bır merakla beklıyorum hadı daısy gıbı sende bıze halayları cektır ınsallah
amın bıtanem cok guzel bır dua etmıssın saolasın
kızlar okudum ekledim
canım erkek annesı oluyomussun bı pasa daha gelıyo bıze demek kucagına da alırsın ınsallah
canım bence kafanda doru ısaretı kalmasın fılmı cektır derım ben sana tek alternatıf dıkıs de ne demek ınsallah bır sorun cıkmadan alırsın bebegını kucagına
ablacım belkı gırıp okumaya vaktın olmaz ama yınede yazıyorum cok ama cok ozur dılerım gercekten cok mahcup oldum duaya gırdıgım anda gordum yazını gercekten
cocuk ıcın de allah sabır versın bıde bır arkadasımız yazmıstı selınaydı galıba haklı bı kenara cekıp bukuver kulagını yoksa bas edemessın ozur dılerım tekrar hakkını helal et

canım gecmısteydım yenı gordum kusura bakma gercı cok az da olsa konustuk sayılır cıkmalıyım sımdı yıne esım geldı yemege offffffffffffffffff

once keseyi,
sonra icinde minnacık atan pıtpıt kalbi,
ardından buyumesini,
sonra hareketlerini,
sonrada kucagınıza almanızı,
memelerinize dusmesini dilerim... bebişlerimizin inş cok bekletmeden gelirlerrr

evet kayram inş gelirlerr bebişlerrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

ah kuzum allah razı olsun senden bu arada bızım klasık hallerımız cok streslıyım su anda pzt turkıyeye gdıcem carsamba en gec dra su laparoskopı ısı ve bayılma dusuncesı benı sıkıyo ve her fırsatta bırbırımıze patlıyoruz dun de o gunlerden bırıydı ve de pc de ıslerı odugu ıcın gremedım tekrar kusura bakmayın ne olur
ben cıkıyorum sımdı yemege geldı

kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
dualarınız ona ugurlu geldıı bana da dua okurmusunuz kıslar pazatesı yumurta toplama işlemı olacak
eğer okuyabılırsenız cok mutlu olurum blkı banada ugurlu gelır

elaezel arkadaşımız regl olduğu için sunger arkadaşımıza okunacak 20 tane duamız kaldı halilim sen bende dua okuyabilirim demişsin şimdi okuyabilirmisin?yoksa ben okuyayım.duayı yapalım ?

kususra bakmayın benim nete bir sorun var kapanıp duruyor okurum yaaa okurumsevinerek hemdeeee

ooooooooo

maaşallah cok sevindim canım halayı ben başlattım haydiiinnn kıslarrrrrrrrrr

allaahhhh çok şükür yaaa sonunda sevindirdi bizi sabahtır onu bekliyorum güzel haber getirecek diye.rabbim inş sağ salim kucağına aldığı günleride göstersin inş.hayırlı uğurlu olsun.halayın başını çekiyom valla kimsede yokkk

duayı sırayla okuyoruz canım,herkesin bekleme süresine göre okunuyor.ebrar abla ilgileniyor ama oda 1 hafta yok arada giriyor görürse cevap verir canım.tşk ederiz güzel haberi bildirdiğin için.

aaaaaaaaaaaaayyyyyy canım beenim çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alır ya
halaya bende katılayım maasallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…