Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok sevindim sonuna kadar güzel gitsin inşşş

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşş

mirandacımaa cok cok ama cok sevındım canım benım yaa kıyamam aglanmazmı bole bır habere allahım tamamına erdırsın kucgına almayı da nasıp etsın bıtanem halayının devamını da ben getırem barı
umutbızım olsun canım darısı senın basına dua etmezmıyız ben topıctekılere ve ısteyen herkese hergun edıyorum allah bılıyor ınsallah senın de hersey yolunda gder canım

inan benim yavrudan fırça yemeyi bile göze aldım merak ettimde girdim vallahi inan çok sevindim bizi bilgilendirdigin için sagolasın allahım analı babalı büyütsün acısını göstermez işşallah bende çok aglamıştım hamille çıkınca ay çok sevindim vallahi kendim hamile kalmış gibi sevindim bak şimcikama gene geç kaldım şu halayı ilk ben çekiyim dedim ama neyse halaya katılıyım bari ayde kızlar hoppa tey tey tey
yetercim birşey demişsin özele açıklamalı bilgi verirsen bebem sevinirim

ayde benim yavru başında yakalamadan çıkayımda azarı yimeleim demi yoksa halim harap
bakın kıymetimi bilin size ulaşmak için ne badireler ne zorluklarla ugraşıyorum artık bir onur madolyasını hakettim haberiniz olaablam saat 8 bileti almış eşimle arabayla almaya gidicez sabah ay çok seviniyorum rabbim sag saglim gelmeyi nasip etsin işşallah amanın benim yavru çagırıyo ben kaçtım bay giremezsem mazur görün hasret lik zor şey be azıcık özlemimizi gideriyim bari benden sonra gelenler hoş gelmişler beni özleyin anacım

Son düzenleme:

kuzum yazdım takıldığın bir şey olursa yine yazarım

Haber verdiğin için sağol canım.Ohhh yaa topiğe hareket geldi.Hamişlerin sayısı artsın inşallah.Miranda tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…