Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya canım baya olmuş maşallah 4 buçuk aylık oluyo demi allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ya bu arada hsg

valla canım bana çalışmak deme o yöndende yıkım yaşıorum bu aralar (((

okadar emek verdim kpss ye çalıştım amaaa eşim izin vermiooo çalışmama (((

ya canım eşler çok kıskanç oluyo bak benim eşim 3 yıllık evli olmamıza rağmen hala kıskanç lığı gecmedi hiç bir yere tek basıma yollamaz illaki kendi olacak yanımda komsuya bile zor izin veriyo bence kıskançlığından yapıyo inşallah biraz hafifler kıskançlığı ama geçmesin o olduğunda ii olur (kıskançlık)

haklısın canım bebişim gelsinde onu okadar önemsemiorum

ya canım baya olmuş maşallah 4 buçuk aylık oluyo demi allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ya bu arada hsg

evet canım 4.5 aylık kısmetse hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin darısı size kızlar ben çıkıyorum benden sonra gelenlere slm söyleyin kendinize iyi bakın byee

evet canım 4.5 aylık kısmetse hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin darısı size kızlar ben çıkıyorum benden sonra gelenlere slm söyleyin kendinize iyi bakın byee

ay canım inşallah sğlık la alırsınız kucağınıza aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bitanem ii geceler k.i.b a.e.o byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…