hadi bakalım ay sonuna güzel haberler ver bol çalış
bende iyiyim canım uğraşıyoz işte bebiş 18 hafta bitmek üzere şimdilik iyi inşallah böyle devam ederiz
evet miranda hamile canım darısı hepinizin başına rapor için bilgim yok canım
valla canım bana çalışmak deme o yöndende yıkım yaşıorum bu aralar(((
okadar emek verdim kpss ye çalıştım amaaa eşim izin vermiooo çalışmama(((
tabi canım Rabbim evlatlarımızı rızıksız koymasın :) doğacak evlatlarımızı((((
ya canım eşler çok kıskanç oluyo bak benim eşim 3 yıllık evli olmamıza rağmen hala kıskanç lığı gecmedi hiç bir yere tek basıma yollamaz illaki kendi olacak yanımda komsuya bile zor izin veriyo bence kıskançlığından yapıyo inşallah biraz hafifler kıskançlığı ama geçmesin o olduğunda ii olur (kıskançlık)
hasret burdamısın huuuuuuuuuuuuuuuuuuu sesin çıkmıyo
haklısın canım bebişim gelsinde onu okadar önemsemiorum
burdayım canım bişiyler atıştırıodummmmm :))))
ya canım baya olmuş maşallah 4 buçuk aylık oluyo demi allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ya bu arada hsg
inşallah canım ya allahım biran önce bizide sevindirsin bizde bunlar kullanalım:81:
evet canım 4.5 aylık kısmetse hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin darısı size kızlar ben çıkıyorum benden sonra gelenlere slm söyleyin kendinize iyi bakın byee
evet canım 4.5 aylık kısmetse hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin darısı size kızlar ben çıkıyorum benden sonra gelenlere slm söyleyin kendinize iyi bakın byee
kız bu saatte kilo yapar kiloyu önemsemiyorsan midene oturur
yok ks bişiy olmasss acıhtım acıhtım napammmge beraber yiyelimmmm
olur ama koçışle yedim canım koçış ben yemeyince yemiyoooooo ondan kilo alacağım heralde geliyorum kapıyı pencereyi ac bakuçarak geliyorum
hadi gel canımmm denizler aşta geeelll
sivas canımsen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?